mahdysh
کاربر سایت
vg27aql3a هم خوبهبین اینا کدوم دوستان؟؟
مانیتور 27 اینچ ام اس آی مدل 2K MAG275QF
Asus ProArt Display PA278QV 27 Inch Monitor
vg27aql3a هم خوبهبین اینا کدوم دوستان؟؟
مانیتور 27 اینچ ام اس آی مدل 2K MAG275QF
Asus ProArt Display PA278QV 27 Inch Monitor
vg27aql3a هم خوبه
چه اذیتی ؟ من تا حالا نشنیدم مانتیور گیمینگ در دراز مدت اذیت کنهمرسی . برای استفاده ی معمولی چطوره؟؟ چون بازی نمیکنم با کامپیوتر
بیشتر فیلم و این چیزا میبینم. میگم مانیتور گیمینگ تو دراز مدت اذیت نمیکنه؟؟
میخوام برای PS5 Pro مانیتور 4K OLED بگیرم ولی توی سایزش موندم. از طرفی ۳۲ اینج رو دوست دارم بخاطر بزرگ بودنش از طرفی من رو دندونه دندونه های تصویر خیلی حساسم و ۲۷ اینچ رو هم در نظر هست. کسی اینجا هست که تجربه 4K رو روی هر دو سایز داشته و بتونه به من بگه تفاوت ppi با چشم قابل تشخیصه؟ الان 4k 27” دارم و به این تصویر خفن چشمم عادت داره. آیا ۳۲ قراره تغییر مشخصی ایجاد کنه
من 44 اینچ دارم دیدم رو میز کامپیوتر نمیشه... براش میز تلویزیون گرفتم با فاصله بازی میکنم اگه می خوای همه وسایلت یه جا رو میز باشه همون 27 اینچ بگیر خوبه چون اون 32 اینچ نزدیک بخوای بازی کنی یکم داستان میشهمیخوام برای PS5 Pro مانیتور 4K OLED بگیرم ولی توی سایزش موندم. از طرفی ۳۲ اینج رو دوست دارم بخاطر بزرگ بودنش از طرفی من رو دندونه دندونه های تصویر خیلی حساسم و ۲۷ اینچ رو هم در نظر هست. کسی اینجا هست که تجربه 4K رو روی هر دو سایز داشته و بتونه به من بگه تفاوت ppi با چشم قابل تشخیصه؟ الان 4k 27” دارم و به این تصویر خفن چشمم عادت داره. آیا ۳۲ قراره تغییر مشخصی ایجاد کنه
اون MSIکواتوم دات هست رنگ های بهتری داره جدا از اون عین همن شخصا همون MSI میگیرفتمASUS ROG Strix XG27ACS vs MSI MAG 274QRF QD E2 كدومو بگيرم؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد كلا واسه گيم همه نوع
ستاپ من میزه با صندلی کیمینگ مثل pc به نظرت پشت میز بازی کردن با ۳۲ شدنیه؟ البته من اوکیم با اینکه دورتر از الان بشینم. ولی نه دیگه انقدر دور که برم میز تلوزیون بگیرمشما روی سایز 40 هم دندونه حس نمیکنی اگه 4k باشه ولی سایز مانیتور به فاصله شما از صفحه هم مربوطه چون اگه سایز بزرگ بگیرید و خیلی نزدیک باشید نمیتونید درست روی تصویر متمرکز بشید و همیشه یه بخشی از تصویر خارج از دید شما هست
یه بخشی از دندونه هم به تکنیک های aa برمیگرده که ممکنه یه سری بازیا تو این زمینه ضعیف باشن و هر چی تصویر بزرگ تر باشه راحت تر ضعف ها دیده میشن
ستاپ من میزه با صندلی کیمینگ مثل pc به نظرت پشت میز بازی کردن با ۳۲ شدنیه؟ البته من اوکیم با اینکه دورتر از الان بشینم. ولی نه دیگه انقدر دور که برم میز تلوزیون بگیرم
با این قیمت به نظرم بی ارزشِ خصوصا با پنل IPS که تو بخش کنتراست و HDR ضعف شدید داره اصلا یبار silent hill و dead space رو پنل های VA و mini led بازی کنی دیگه سراغ IPS نمیریاین مانیتور چطوره ؟؟
Rog strix xg27uccs 4k 160 hz 1ms
کنتراستش بدهاین مانیتور چطوره ؟؟
Rog strix xg27uccs 4k 160 hz 1ms