مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه سوال داشتم من الان 4k 144 28 دارم توی فکرم افتاده عوضش کنم به27 2k 240
سوالی که دارم اینکه توی وضوح چقدر فرقه توی این اینچ؟ خیلی زیاده یا اونقدری نیست؟
اون 100 فریم اضاف میصرفه به اون وضوح بیشتره 4k ?
الان توی مانیتور خودم میزارم روی 1440 خیلی تار میشه همه چی میترسم همینطوری باشه دلمو بزنه نتونم تحمل کنم

عرض ادب خدمت دوستان ;
یک موقعیتی رخ داده که ما میتونیم Rog xg32uq رو با حدود نصف قیمت بخیرم , خواستم بدونم دوستی از این مانیتور تجربه ی داشته ؟ نظری هست که به ما در این خرید کمک کنه ؟
با پیسی بیشتر کار ادیت و اینها انجام میدم / گیم هم حدودی میزنم / ولی کنسول بیشتر برای گیمینگ مد نظرم هستش ...
4K بودن و IPS بودن بعلاوه +144 هرتز واقعا مشخصات جذابی هستن

آیا اگر سخت افزار ام به 4K نخوره و مثلا بخوام 2K یا کمتر بیشتر تصویر بگیرم - به مشکل خاصی برخورد میکنم ؟ مثلا تاری صفحه و ... - چون دارم نصف قیمت تهیه میکنم برام خرید با ارزشی میتونه باشه

ضمن اینکه یک سایتی بود که مشخصات سخت افزاری کامپیوتر ات رو وارد میکردی و مانیتور مد نظر , بعد بهت اعلام میکرد چقدر مناسب هست یا چقدر از چی کم داری تا بهترین عملکرد رو بگیری ... اگر دوستی اطلاعی داره اون رو هم به بنده اعلام کنه ممنون میشم
سلام.
اگه بخوای از رزولوشن 1440p در مانیتور 4K استفاده کنی، پیکسل‌ها از pixel gridها بیرون می‌زنند که ممکنه تصویر نهایی برای بیننده دلخواه نباشه. البته بعضی‌ها ممکنه که این موضوع براشون مهم نباشه.
این مشکل در رزولوشن 1080p در چنین مانیتوری رخ نمیده چون 4K به 1080p تقسیم‌پذیره و پیکسل‌ها از pixel gridها بیرون نمی‌زنند، اما مشخصه که وضوح تصویر پایین‌تر میاد.

دوستان من یه سوال داشتم من الان 4k 144 28 دارم توی فکرم افتاده عوضش کنم به27 2k 240
سوالی که دارم اینکه توی وضوح چقدر فرقه توی این اینچ؟ خیلی زیاده یا اونقدری نیست؟
الان توی مانیتور خودم میزارم روی 1440 خیلی تار میشه همه چی میترسم همینطوری باشه دلمو بزنه نتونم تحمل کنم
حوصله داریا از این ور مانیتورتو با ضرر بفروش از اون ور برو با قیمت بالا بخر
ببین رزولیشن 4K با 144 هرتز قطعا از 2k با 240 هرتز بنطرم بهتره چرا چون بالاتر از 144 هرتز رو واقعا زیاد نمیشه با چشم تشخیص داد اما فرق رزولیشن 2K با 4K قطعا با چشم قابل دیدنه

در مورد فرکانس نمیتونم نظری بدم چون گرچه تفاوت زیر 100هرتز و بالاتر رو تا حدود زیادی متوجه میشم اما تفاوت 144 با 240 رو تقریبا خیر 😅
از دید وضوح تصویر طبق تجربه ای که داشتم 2K همچنان برای زیر 30 اینچ بقول خارجیا Pixel density بسیار مناسبی رو داره و بنظر من این رزولوشن برای این سایز مانیتور کافیه. 4K برای 32اینچ یا حتی بالاتر بیشتر میتونه تاثیر خودش رو نشون بده

آقا ما مانیتورمون به مشکل خورد، Asus VG279Q1A. بردیم دیروز گارانتی، گفت موجود نیست همچین مدلی، احتمالا یا باید پولش رو بگیرم، یا یه مدل دیگه بردارم حالا یا سر بدم یه چیزی بهتر بردارم یا بالعکس.
بعد مشکلش هم این بود که یهو یه روز دقت کردم دیدم بالا و پایین تصویر، خطوط افقی ظاهر شده، که وقتی بگکراند تک رنگ میبود، خیلی مشهود بود، بصورت عادی خیلی مشخص نبود و گفت که این مشکل رایج هست. :/
حالا بنظرتون چی بگیرم؟ حتما 1080 باشه. رفرش ریتشم حداقل 144 باشه.
چه گزینه های خوبی تو رنج قیمت 15-20 تومن هست؟

دوستان من مانیتورم gplus 27 اینچ سری ggm277ln بود سری گیمینگ
دو روز پیش یهویی وسط کار مانیتور خاموش شد و پشت مانیتور نور rgb روشن میشد اما مانیتور اصلا روشن نشد چراغ پاور مانیتور اصلا روشن نشد ما بالاخره بردیم نمایندگی گلدیران شرکت گارانتیش گفتش گارانتی مانیتور 2 سال پیش تموم شده بالاخره مانیتورو دادیم بهشون فرداش زنگ زدن گفتن برد مانیتور حدودای 8 تومنه بدجوری حالم گرفته شد امروز زنگ زدن گفتن مانتیورتو درست کردیم با هزینه 2 و 800 تومن برد رو تعمیر کرده بودن حالا نمیدونم ایراد از کدوم قطعه برد بود انصافا هم اون کسی که تعمیر کرده بود اوستا کار حرفه ای بود حالا بحثم اینه الان مانیتور صحیح و سالم دست منه فقط موندم مانیتور رو بفروشم یا همین بمونه الان هم قیمتای مانیتورارو میبینم زیر 20 تومن مانیتور هم رده این مانیتورم که 165 هرتز باشه و gsync و freesync داشته باشه به دلم نمیشه همین مدل تاف ایسوس 27 اینج حدودای 20 تومنه
این مانیتور به نظرتون ایرادش از چی میتونست باشه چون خود تعمیر کار هر چی گفتم بهم نگفت ایرادشو فقط آخر سر بهش گفتم میخام مانیتور رو بفروشم میترسم این بعدا ادا دربیاره چیزی نگفت بهم گفت قطعه الکتریکی شانسیه معلوم نیستجدید هم گرفتی چی میشه این مانیتور هم حدودای 4 سال بدون ایراد کار کرده بود

• Like
Reactions: beshush
دوستان مانیتور گیمینگ ایسوس وقتی برق وصل میشه اتوماتیک روشن میشه طبیعیه یا مشکل از مانیتور هست؟

یعنی دکمه پشت مانیتور رو میزنیم خاموش میشه، برق (محافظ) قطع میکنیم دوباره روشن کنیم اینم خود به خود روشن میشه.

دوستان مانیتور گیمینگ ایسوس وقتی برق وصل میشه اتوماتیک روشن میشه طبیعیه یا مشکل از مانیتور هست؟

یعنی دکمه پشت مانیتور رو میزنیم خاموش میشه، برق (محافظ) قطع میکنیم دوباره روشن کنیم اینم خود به خود روشن میشه.
طبیعیه ولی درصورتیکه سیستم یا کنسولی که بهش وصل باشه خودش اتوماتیک دوباره خاموش میشه

• Like
Reactions: Helghast
طبیعیه ولی درصورتیکه سیستم یا کنسولی که بهش وصل باشه خودش اتوماتیک دوباره خاموش میشه
همه مانیتوراش اینطورین؟

اولین بار بود یه همچین چیزی میدیدم :)) گفتم شاید مدار برقش ایراد داره

خب چرا اینطوریه دلیل خاصی داره؟

همه مانیتوراش اینطورین؟

اولین بار بود یه همچین چیزی میدیدم :)) گفتم شاید مدار برقش ایراد داره

خب چرا اینطوریه دلیل خاصی داره؟
ببین برای منم MSI هست همینه
قبلاً ایسوس و گیگابایت هم داشتم همین بود
کلا انگار سیستم مانیتور اینجوریه
مثلاً برق میرفت وقتی برق میومد بلافاصله مانیتور روشن میشد اما چون میفهمید سیستم/کنسول خاموشه اتوماتیک خاموش میشد
دیگه روشن نمیموند
اگرم که سیستم یا کنسول روشن بود که دیگه روشن میمونذ

• Like
Reactions: Helghast
منی که 360 هرتز دارم میگم نکن
دلیلش هم مشخصه من از 180 اومدم روی 360 و واقعا اونقدر فرق ندیدم با اینکه بشدت روی فریم حساسم
بنظرم مانیتور از 180 به بالا تاثیرش خیلی کمه مگر اینکه بازی های آنلاین خیلی سریع مثل وارزون و کانتر بخوای بازی کنی
ضمن اینکه باید ببینی الویتت چیه
من هم oled 4k داشتم الانم 2k oled ولی توصیه ام اینه که سمت هرتز بالاتر نیا چون واقعا فرقی نمیبینی

سلام و درود
من مانیتور 2کی و 4کی دارم. هر دو 144 هرتز. وضوح کاملا مشخصه و تو که 4کی استفاده کردی اوایل قشنگ متوجه افت کیفیت میشی.
نمیدونم تفاوت 144 با 240 هرتز چقدره. ولی تفاوت 2 کی با 4کی کاملا معلومه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or