مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم دو هفته پیش مانیتور G273CQ MSIرو خریدم و فعلا دارم بازی سایبربانک رو 2Kبا نرخ فربم ۶۰ بازی میکنم روی 2kبا تنظیمات ULTRA
به نظرم مانیتور خوبی هست فقط مشکلش نبود اسپیکر هست
تبریک میگم ، ایشالا ال ای دیاش براتون بتابه 😊
من خودم اگه برای این رزولوشن میخواستم مانیتور تهیه کنم مدل ROG Strix XG27AQDMG از ایسوس رو میگرفتم که از نسل جدید پنلهای اولد هست. امیدوارم شما هم شرایطش پیش بیاد بتونید این مدل یا مشابه رو تهیه کنید. و البته در کنارش خیلی ضروری تر هست که گرافیک رو هم ارتقا بدید ، مثلا به RTX 5070 (یا رادئون RX 9070)

تبریک میگم ، ایشالا ال ای دیاش براتون بتابه 😊
من خودم اگه برای این رزولوشن میخواستم مانیتور تهیه کنم مدل ROG Strix XG27AQDMG از ایسوس رو میگرفتم که از نسل جدید پنلهای اولد هست. امیدوارم شما هم شرایطش پیش بیاد بتونید این مدل یا مشابه رو تهیه کنید. و البته در کنارش خیلی ضروری تر هست که گرافیک رو هم ارتقا بدید ، مثلا به RTX 5070 (یا رادئون RX 9070)
قیمتش خیلی بالا هست 😂
برا ارتقا گرافیک یا مدل بالاتر می بستم پولم زیاد نبود وگرنه خودم دنبال ۴۰۹۰ بود که وقتی فیمتش دیدم منصرف شدم

به نظرم بازار PCتو ایران خیلی بی منظق کیرون شده

یادش بخیر سال ۸۶ اول راهنمایی بودم یه سیستم کامل همراه با مانیتور کیبورد و اسپیکر یه میز کامپیوتر خریدم ۷۰۰ تومان 😂😂

• Like
Reactions: Pzt_Kami
قیمتش خیلی بالا هست 😂
برا ارتقا گرافیک یا مدل بالاتر می بستم پولم زیاد نبود وگرنه خودم دنبال ۴۰۹۰ بود که وقتی فیمتش دیدم منصرف شدم

به نظرم بازار PCتو ایران خیلی بی منظق کیرون شده

یادش بخیر سال ۸۶ اول راهنمایی بودم یه سیستم کامل همراه با مانیتور کیبورد و اسپیکر یه میز کامپیوتر خریدم ۷۰۰ تومان 😂😂
فرقی نمیکنه اون زمان سکه تمام دونه ای 500 هزار بود شایدم کمتر الان هم همون 700 هزار تومنو شما 70 میلیون در نظر بگیر قدیما تورم مثلا 6 سال یه بار بود الان تورم سالانه هستش
در کل قدیم حقوقها اکثرا ماهانه اندازه یک سکه بود اما الان تقریبا یک سوم سکه هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or