مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود. برای افرادی که قصد خرید مانیتور تا بودجه ۳۵ میلیون تومن دارند من مدل Asus TUF Gaming VG28UQL1A را پیشنهاد میدم که در بازار ایران فعلا موجوده‌.
خودم مدتی بود در موردش تحقیق کردم تا اینکه بالاخره خریدمش.
بطور خلاصه مشخصاتش اینه:

View attachment 322473

این هم لینک:
TUF Gaming VG28UQL1A|Monitors|ASUS Global

مانیتور قبلیم 4k 60hz بود که بخاطر مسایلی مثل فعال کردن Frame Generation مثلا در بازی سایبرپانک یا الن ویک ۲ با این مانیتور ۶۰ هرتز مشکل داشتم. چرا که در حالت FG وی سینک غیرفعال میشه و اینجا باید مانیتوری داشته باشی که G-SYNC داشته باشه اگر کارتت انودیا هست وگرنه دچار اسکرین تیرینگ میشی. کلا اگر برای کنسول استفاده نمیکنید دیگه دوره مانیتور ۶۰ هرتز به سر اومده .

خلاصه این مانیتور را از نظر کیفیت و زیبایی و قابلیت ها ازش راضیم. حتی PS5 هم بهش وصل کردم و VRR را ساپورت میکنه.

این مانیتور Local Dimming هم داره و با توجه به اینکه IPS هست اما واقعا عمق مشکی بالایی ازش دیدم. HDR ش هم پرفکت نیست ولی برای ویدیوها که بنظرم خوب بود.

View attachment 322474View attachment 322475
درود
هنوز ازین مانیتور استفاده میکنی؟ چطوره بعد این یه سال راضی هستی؟
الانم قیمش 34 تومن هست تقریبا (پلازا دیجیتال و ایسوس ایران دارن ازینا خرید داشتی؟)
یوتیوب کلی گشتم مانیتور های 2k 4k خوب ارزون ولی اصلا کمیابن اینجا کلا دیگه نیستن یا هستن hdmi 2.1 ندارن.

درود
هنوز ازین مانیتور استفاده میکنی؟ چطوره بعد این یه سال راضی هستی؟
الانم قیمش 34 تومن هست تقریبا (پلازا دیجیتال و ایسوس ایران دارن ازینا خرید داشتی؟)
یوتیوب کلی گشتم مانیتور های 2k 4k خوب ارزون ولی اصلا کمیابن اینجا کلا دیگه نیستن یا هستن hdmi 2.1 ندارن.
عالی بوده تا الان.
۳۴ عالیه. و این سایتهایی که گفتی نه خرید نداشتم.
این مدل تو این رنج قیمت کاملترین امکانات ممکن رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or