مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی . برای استفاده ی معمولی چطوره؟؟ چون بازی نمیکنم با کامپیوتر

بیشتر فیلم و این چیزا میبینم. میگم مانیتور گیمینگ تو دراز مدت اذیت نمیکنه؟؟
چه اذیتی ؟ من تا حالا نشنیدم مانتیور گیمینگ در دراز مدت اذیت کنه

• Like
Reactions: S@eEd
میخوام برای PS5 Pro مانیتور 4K OLED بگیرم ولی توی سایزش موندم. از طرفی ۳۲ اینج رو دوست دارم بخاطر بزرگ بودنش از طرفی من رو دندونه دندونه های تصویر خیلی حساسم و ۲۷ اینچ رو هم در نظر هست. کسی اینجا هست که تجربه 4K رو روی هر دو سایز داشته و بتونه به من بگه تفاوت ppi با چشم قابل تشخیصه؟ الان 4k 27” دارم و به این تصویر خفن چشمم عادت داره. آیا ۳۲ قراره تغییر مشخصی ایجاد کنه

میخوام برای PS5 Pro مانیتور 4K OLED بگیرم ولی توی سایزش موندم. از طرفی ۳۲ اینج رو دوست دارم بخاطر بزرگ بودنش از طرفی من رو دندونه دندونه های تصویر خیلی حساسم و ۲۷ اینچ رو هم در نظر هست. کسی اینجا هست که تجربه 4K رو روی هر دو سایز داشته و بتونه به من بگه تفاوت ppi با چشم قابل تشخیصه؟ الان 4k 27” دارم و به این تصویر خفن چشمم عادت داره. آیا ۳۲ قراره تغییر مشخصی ایجاد کنه

شما روی سایز 40 هم دندونه حس نمیکنی اگه 4k باشه ولی سایز مانیتور به فاصله شما از صفحه هم مربوطه چون اگه سایز بزرگ بگیرید و خیلی نزدیک باشید نمیتونید درست روی تصویر متمرکز بشید و همیشه یه بخشی از تصویر خارج از دید شما هست

یه بخشی از دندونه هم به تکنیک های aa برمیگرده که ممکنه یه سری بازیا تو این زمینه ضعیف باشن و هر چی تصویر بزرگ تر باشه راحت تر ضعف ها دیده میشن

من 44 اینچ دارم دیدم رو میز کامپیوتر نمیشه... براش میز تلویزیون گرفتم با فاصله بازی میکنم اگه می خوای همه وسایلت یه جا رو میز باشه همون 27 اینچ بگیر خوبه چون اون 32 اینچ نزدیک بخوای بازی کنی یکم داستان میشه

ASUS ROG Strix XG27ACS vs MSI MAG 274QRF QD E2 كدومو بگيرم؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد كلا واسه گيم همه نوع
اون MSIکواتوم دات هست رنگ های بهتری داره جدا از اون عین همن شخصا همون MSI میگیرفتم

• Like
Reactions: Amir09
شما روی سایز 40 هم دندونه حس نمیکنی اگه 4k باشه ولی سایز مانیتور به فاصله شما از صفحه هم مربوطه چون اگه سایز بزرگ بگیرید و خیلی نزدیک باشید نمیتونید درست روی تصویر متمرکز بشید و همیشه یه بخشی از تصویر خارج از دید شما هست

یه بخشی از دندونه هم به تکنیک های aa برمیگرده که ممکنه یه سری بازیا تو این زمینه ضعیف باشن و هر چی تصویر بزرگ تر باشه راحت تر ضعف ها دیده میشن
ستا‌پ من میزه با صندلی کیمینگ مثل pc به نظرت پشت میز بازی کردن با ۳۲ شدنیه؟ البته من اوکیم با اینکه دورتر از الان بشینم. ولی نه دیگه انقدر دور که برم میز تلوزیون بگیرم

ستا‌پ من میزه با صندلی کیمینگ مثل pc به نظرت پشت میز بازی کردن با ۳۲ شدنیه؟ البته من اوکیم با اینکه دورتر از الان بشینم. ولی نه دیگه انقدر دور که برم میز تلوزیون بگیرم

یه مقدار سلیقه ای هست نمیشه با قاطعیت گفت ولی من خودم الان 27 اینچ دارم به نظرم سایز خیلی خوبیه
البته 32 اینچ هم اونقدر بزرگ تر نمیشه

من پیشنهاد میکنم همون جایی که نشستی و مانیتور نگاه میکنی دقت کن ببین اطراف مانیتورت توی دید هست و راحت تسلط داری اطراف مانیتور
اگه دیدی توی دید هست خب 32 اینچ بگیر ولی اگه میبینی باید سر بچرخونی یا خیلی نگاهت جا به جا کنی که اطراف مانیتور ببینی به نظرم سایز بزرگ تر بگیری خیلی کمکی به تجربه بهترت نمیکنه

اینم بگم چون هدفت گیم هست میگم روی این قضیه دقت کنی وگرنه کار با نرم افزار بود میگفتم حتما سایز بزرگتر بگیری

• Like
Reactions: tokio_hotel
این مانیتور چطوره ؟؟

Rog strix xg27uccs 4k 160 hz 1ms
با این قیمت به نظرم بی ارزشِ خصوصا با پنل IPS که تو بخش کنتراست و HDR ضعف شدید داره اصلا یبار silent hill و dead space رو پنل های VA و mini led بازی کنی دیگه سراغ IPS نمیری
این مدل 10 میلیون گرونتر ولی اصلا قابل مقایسه با چیزی که انتخاب کردی نیست یه آپگرید فوق العاده محسوب میشه
Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or