داداش من یکی دو تا نکته رو بگم. اول اینکه asus خوبه.دوستانی هم که گفتن اصلا به درد نمیخوره اشتباه کردند!!! ( اگه قصد و غرضی نبوده باشه ) الان بهترین مانیتورهای گیم مال برندهای asus و benqو samsung و acer (هرکدوم یکی دو مدل) هست ، چون خیلی تمرکز نمیکنند روی ساخت مانیتور مخصوص بازی .توی این چند تا asus از همه بیشتر کار کرده و مانیتورهای جدید با مشخصات خوب میده .اگه از نظر این میگی که تا حالا ندیدی دست بقیه من میگم مانیتورش خوبه.خودم هم 27 اینچ asus استفاده میکنم.
الان بهترین مانیتور مخصوص بازی توی بازار برای مدل 24 اینچ Asus VG248QE و برای مدل 27 اینچ asus vg278he و benq xl2720z هست.(البته در مورد کیفیت برند benq خیلی اطلاعی ندارم ولی بد نیست.)این سه تا بهترین مشخصات رو برای گیم دارند.هر سه تا 3d هستند.مدل 24 ایسوس با 144hz refresh rate و 1ms response time هست که کاملا متمایز میکنه.اون دوتای دیگه هم مشخصاتشون همینجوری خوبه.منتها خیلی مطالب زیاده برای گفتن اگر بخوای بشکافی یا اینکه توضیح بخوای درباره مانیتور خوب برای بازی.شما به ترتیب اول اینکه 1.بودجه رو مشخص کن - 2.چند اینچ ترجیح میدی 3.سه بعدی میخوای یا نه 4.اولویت هات چی هستند ( بازی ، فیلم ،طراحی و فوتوشاپ و مکس و ...) 5.پورتها و اتصالاتی که احیانا میخوای