مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم که مانیتور با مشخصاتی که میدم وجود داره و اگه داره جه مدل هایی و چه قیمتهایی هستش
resulation 1600*900 باشه کابل HDMI داشته باشه و اینکه 240 hz یا همین دوربرا هم فرکانس داشته باشه

سلام من یک مانیتور full hd میخواستم پورت hdmi و headphone out داشته باشه حدودا هم 22تا 25 اینچ باشه از کنتراست و زمان پاسخگوییش و اینا چیزی سرم نمیشه میخوام به ایکس باکس وصلش کنم قیمتش هم زیاد بالا نباشه خودم مدل LG22mp56-p درنظردارم خوبه قیمتش چنده؟ لطفا سریع جواب بدید خیلی لازم دارم با تشکر.

Sent from my LT26ii using Tapatalk

بین این مدلهای Asus کدوم برای گیم با کنسول خوبه؟ فرکانسش هم بالا باشه
Vx228
Vx238
Vx248
Vn247

Last edited by a moderator:
سلام من یک مانیتور full hd میخواستم پورت hdmi و headphone out داشته باشه حدودا هم 22تا 25 اینچ باشه از کنتراست و زمان پاسخگوییش و اینا چیزی سرم نمیشه میخوام به ایکس باکس وصلش کنم قیمتش هم زیاد بالا نباشه خودم مدل LG22mp56-p درنظردارم خوبه قیمتش چنده؟ لطفا سریع جواب بدید خیلی لازم دارم با تشکر.

بین این مدلهای Asus کدوم برای گیم با کنسول خوبه؟ فرکانسش هم بالا باشه
Vx228
Vx238
Vx248
Vn247

vn247 و vx238 این 2 تا یکیش بگیر البته اون 2 تای دیگ هم خوبه

سلام دوستان برای ps4 و دیدن فیلم تا 1 تومن اینو گرفتم خوبه ؟ برای کارای گرافیگی هم گهگایی استفاده میخوام بکنم
LG LED IPS Ultrawide 25UM65-P

یه سوال دارم من led lg 19en33 دارم برای pc اما باهاش کار میکنم چشم درد میگیرم تنظیماتش تو بهترین حالته اما مثلا با مانیتورا crt حتی 10 ساعت هم یه سره کار کنم چشم درد نمیگیرم

برادرمم همین مشکل با این led داره

مشکل از کجاست؟

اگه برق اتاق روشن باشه دیرتر چشمم درد میگیره اگه برق اتاق خاموش باشه زود چشمم درد میگیره

آخرین ویرایش:
یه سوال دارم من led lg 19en33 دارم برای pc اما باهاش کار میکنم چشم درد میگیرم تنظیماتش تو بهترین حالته اما مثلا با مانیتورا crt حتی 10 ساعت هم یه سره کار کنم چشم درد نمیگیرم

برادرمم همین مشکل با این led داره

مشکل از کجاست؟

اگه برق اتاق روشن باشه دیرتر چشمم درد میگیره اگه برق اتاق خاموش باشه زود چشمم درد میگیره
عزیز شما brightness و gamma و contrastرو تو نور کم بیار پایین تا چشمتون رو اذیت نکنه.
crt ها هم کلا از lcd ها روشنایی کمتری داشتن.
من خودم تو شب از 50 بیشتر نمیکنم و تو روز تا 60-65.بیشتر از چشم رو اذیت میکنه.مگر اینکنه فیلم بخواین ببینین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or