مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من ميخوام واسه ps4 يه مانيتور بگيرم تا ٨٦٠ تومن ! اين مدل ايسوز مد نظرم هست . ميخوام بدونم نظر شما چيه ؟ براي بازي مناسب هست و كيفيتش در چه حده ممنون !
ASUS VK248H 24inch LED Monitor
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خسته نباشید. من میخوام یه مانیتور کارکرده یا نو بگیرم ps3 توش بازی کنم. ولی نمیدونم چه مانیتوری بگیرم که ps3 بهش بخوره. اصلا ازین کارا سر رشته ندارم. ممنون میشم کامل منو راهنمایی کنید. تشکر

سلام
VN247
گرفتم
عالیه
بگیرید

اقا یه سوال
این ورودی صدای پشت VN247 (سبز رنگه) که مال هدفون هست وقتی اسپیکر و هدفون وصل می کنم بهش صدا نمیده
کسی نمی دونه چطوریه؟
2261 و فیشو میزدم داخل صدا می داد کار خاصی ام نمی کردم

Last edited by a moderator:
اقا یه سوال
این ورودی صدای پشت VN247 (سبز رنگه) که مال هدفون هست وقتی اسپیکر و هدفون وصل می کنم بهش صدا نمیده
کسی نمی دونه چطوریه؟
2261 و فیشو میزدم داخل صدا می داد کار خاصی ام نمی کردم
تنظیماتی چیزی نداره؟
شما چی رو بهش وصل کردی؟

اگه برای گیم میخوای IPS نگیر !

IPS یکی از مدل های پنل مانیتوره که کیفیت صفحش از بفیه پنل ها بیشتره ولی چون سرعت پاسخگوییش زیاده برای گیم که سرعتی هست خوب نیست و بیشتر به درد گرافیست ها و طراح ها میخوره و برای گیم خوب نیست .
اگه تو Utube هم سرچ کنی بهتر میتونی ببینی

درست نیست جسارتا...

من دارم با مانیتور IPS گیم بازی میکنم روزی چندین ساعت اون هم آنلاین با تاخیر 5میلی ثانیه. هیچ مشکلی از بابت تاخیر نیست.

سلام کسی میتونه یه مانیتور معرفی کنه که دیجیتال باشه و با گرافیک در حد 290 لی ام دی جور در بیاد
دیجیتال؟!:-o
ایسوس VN24H از سرشم زیاده:
ASUS - 24" - VN247H - LED ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
اگه میخوای خیلی حرفه ای باشه اینم هست:
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل

دوستان کسی تجربه کار با Asus VX248H رو داشته؟ نقد و بررسی درموردش پیدا نکردم.
مدل 23 اینچش هم هست: Asus VX238H

کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ /:)

سلام اگه میخواید vx238h رو بگیر؛راهنمایی بیشتری خواستید پیام خصوصی بدید راهنمایتون کنم

سلام دوستان خسته نباشید. من میخوام یه مانیتور کارکرده یا نو بگیرم ps3 توش بازی کنم. ولی نمیدونم چه مانیتوری بگیرم که ps3 بهش بخوره. اصلا ازین کارا سر رشته ندارم. ممنون میشم کامل منو راهنمایی کنید. تشکر

دوست عزیز شما بودجه رو بگید تا من یک پیشنهاد خوب بهتون بدم

اقا یه مانیتور معرفی کنید که به چشم اسیب نرسونه من وقتی با کامپیوتر کار میکنم چشمام خیلی درد میکنه
کلا چه تکنولوژی تو این زمینه کمتر چشم رو اذیت میکنه؟؟
هر کمکی و چیزی در این باره میدونید بگید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or