مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها نظر شما در موردِ این مانیتور چیه؟
تو این قیمت یعنی زیرِ 450 می ارزه بخرمش؟ Full HD هم هست کابل HDMI هم میخوره که من XBOXمو بهش بزنم
حالا نمیدونم اگر شما میبینید خوبه و اگر کسی داشته و ازش راضی بوده بگه تا منم بخرم اگر نه که یه مدل دیگه این مایه قیمت و زیره 23 اینچ معرفی کنه

تو این قیمت یعنی زیرِ 450 می ارزه بخرمش؟ Full HD هم هست کابل HDMI هم میخوره که من XBOXمو بهش بزنم
حالا نمیدونم اگر شما میبینید خوبه و اگر کسی داشته و ازش راضی بوده بگه تا منم بخرم اگر نه که یه مدل دیگه این مایه قیمت و زیره 23 اینچ معرفی کنه
من همین مانیتورو گرفتم .... حرف نداره ... بگیر حال کن !

با سلام
از دوستان کسی میدونه از کجا میتونم مانیتور s27a950 سامسونگ پیدا کنم
ممنون میشم اسم فروشگاه و شماره تلفن رو برای من پیام خصوصی کنین
با تشکر

آخرین ویرایش:
موجود نیست ، ولی تک و توک تو پاساژ ایران بگردید پیدا میشه. (بدون گارانتی)
ممنون میشم اسم فروشگاه رو برای من پیام کنین چون من شهرستانم
متاسفانه اسم فروشگاه خاطرم نیست من شنبه اونجا بودم 1 یا 2 تا بصورت گذری دیدم دیگه نمیدونم الان موجود باشه یا نه اگه تونستم حتما آدرس و تلفنش رو براتون پخ میکنم.

آخرین ویرایش:
یه مانیتور 22 اینچ میخواستم که برای بازی و استفاده طولانی مناسب باشه
یکم که تحقیق کردم به نظرم LG W2261VP مانیتور خوبی اومد ولی چند جا که سوال کردم انگار دیگه تو بازار نیست .
کسی مانیتوری با این امکانات و همین حدود قیمت(250T) چیزی سراغ داره پیشنهاد بده ؟

سلام دوستان. گرافيک من geforce 8500GT هست.ميخوام بدونم اگه يه مانيتور 22 inch samsung led بخوام بگيرم با بالاترين رزولوشنش که اکثرا 1600*1900 هست سرعت نمايش افت پيدا نميکنه؟ براي ويندوز 8 چطور؟ گرافيکم کشش اين رزولوشن رو داره؟
اگه هم کشش نداره برای 20 inch که دیگه کشش داره؟
در ضمن HD بودن مانيتور به جز براي ديدن فيلمايي که 1080p کاربرد ديگه اي داره؟
اينم بگم من بين 3 تا 8 ساعت در روز پاي کامپيوترم!
ممنون ميشم راهنمايي کنيد

سلام
دوستان یه منیتور میخام خدود قیمتش 200 تومن باشه ورودی HDMI داشته باشه سایزشم از 24 اینج بیشر و از 22 کم تر نباشه مارکش مهم نیست کیفیتش مهمه برام
تو بازار هم موجود باشه
ممنون

سلام دوستان. گرافيک من geforce 8500GT هست.ميخوام بدونم اگه يه مانيتور 22 inch samsung led بخوام بگيرم با بالاترين رزولوشنش که اکثرا 1600*1900 هست سرعت نمايش افت پيدا نميکنه؟ براي ويندوز 8 چطور؟ گرافيکم کشش اين رزولوشن رو داره؟اگه هم کشش نداره برای 20 inch که دیگه کشش داره؟در ضمن HD بودن مانيتور به جز براي ديدن فيلمايي که 1080p کاربرد ديگه اي داره؟اينم بگم من بين 3 تا 8 ساعت در روز پاي کامپيوترم!ممنون ميشم راهنمايي کنيد
درود-فکر کنم بالاترین رزولوشن 1920x1080 باشه تو سامسونگ ها-سرعت نمایش افت پیدا نمیکنه (اگه تو بازی ها سرعتت اومد پایین, فوقش رزولوشن بازی ها رو کم می کنی)-برای ویندوز فکر نکنم مشکلی داشته باشی-اینچ مانیتور هم ربطی به کشش نداره. رزولوشن مهمه-1080P علاوه بر فیلم, برای بازیها, دیدن بهتر صفحات وب, دیدن عکسها و بازیها و ... کاربرد داره :d

منم همین رو گرفتم به قیمت 420 ت . خیلی خوب و بزرگه !

مانیتور t27a950 تو بازار پیدا می شه مدل s27a950d رو نمی خوام چون usb نمی خوره در ضمن مدل s27a970 نمی دونین کی وارد بازار می شه ؟!!

سلام دوستان
می تونید مانیتوری با این امکانات و مشخصات معرفی کنید؟

۲۳-۲۷ اینچ واید
Full HD (ترجیحا با Aspect Ratio 16:10 و رزولوشن 1200*1920 اما خب این مورد چندان مهم نیست)
ورودی DVI و HDMI
سازگاری با MacBook (کارت گرافیک Intel GMA X3100 که تا رزولوشن 1200*1920 رو ساپورت می کنه و پورت mini-DVI)
خروجی دیچیتال صدا (اگر اسپیکر داشته باشه که بهتر هم هست)
زمان پاسخ گویی 3ms یا کمتر

مدل هایی که خودم پیدا کردم یکی Samsung P2770H بوده که تقریبا هیچ جا موجود ندارن و یکی هم Dell Ultrasharp U2410 که IPS هم هست و پورت های خیلی متنوعی داره اما نمی دونم اصلا مانیتور های دل رو با قیمت منصفانه میشه جایی پیدا کرد یا نه!
توی پست های بالا هم تازه مدل Samsung PX23720 Plus رو دیدم که هنوز خیلی در موردش تحقیق نکردم.
اگر راهنمایی کنید و از تجربیاتتون بگید ممنون میشم.

مانیتور t27a950 تو بازار پیدا می شه مدل s27a950d رو نمی خوام چون usb نمی خوره در ضمن مدل s27a970 نمی دونین کی وارد بازار می شه ؟!!
من هفته قبل خیلی جاها رو گشتم.از جمله پاساژ پایتخت.اینور اونور هم تماس گرفتن نتونستن s27a950 گیر بیارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or