raya2
کاربر سایت
دوستان s27a950 با Nvidia 3d vision سازگار نیست؟
به طور رسمی سازگار نیست ولی مثل اینکه با یه روشهایی میشه سازگارش کرد. برو به فروم زیر:
Getting 3DVision to work on Samsung S27A950 - NVIDIA Forums
دوستان s27a950 با Nvidia 3d vision سازگار نیست؟
من همین مانیتورو گرفتم .... حرف نداره ... بگیر حال کن !
متاسفانه اسم فروشگاه خاطرم نیست من شنبه اونجا بودم 1 یا 2 تا بصورت گذری دیدم دیگه نمیدونم الان موجود باشه یا نه اگه تونستم حتما آدرس و تلفنش رو براتون پخ میکنم.ممنون میشم اسم فروشگاه رو برای من پیام کنین چون من شهرستانم
موجود نیست ، ولی تک و توک تو پاساژ ایران بگردید پیدا میشه. (بدون گارانتی)
درود-فکر کنم بالاترین رزولوشن 1920x1080 باشه تو سامسونگ ها-سرعت نمایش افت پیدا نمیکنه (اگه تو بازی ها سرعتت اومد پایین, فوقش رزولوشن بازی ها رو کم می کنی)-برای ویندوز فکر نکنم مشکلی داشته باشی-اینچ مانیتور هم ربطی به کشش نداره. رزولوشن مهمه-1080P علاوه بر فیلم, برای بازیها, دیدن بهتر صفحات وب, دیدن عکسها و بازیها و ... کاربرد داره :dسلام دوستان. گرافيک من geforce 8500GT هست.ميخوام بدونم اگه يه مانيتور 22 inch samsung led بخوام بگيرم با بالاترين رزولوشنش که اکثرا 1600*1900 هست سرعت نمايش افت پيدا نميکنه؟ براي ويندوز 8 چطور؟ گرافيکم کشش اين رزولوشن رو داره؟اگه هم کشش نداره برای 20 inch که دیگه کشش داره؟در ضمن HD بودن مانيتور به جز براي ديدن فيلمايي که 1080p کاربرد ديگه اي داره؟اينم بگم من بين 3 تا 8 ساعت در روز پاي کامپيوترم!ممنون ميشم راهنمايي کنيد
من هفته قبل خیلی جاها رو گشتم.از جمله پاساژ پایتخت.اینور اونور هم تماس گرفتن نتونستن s27a950 گیر بیارنمانیتور t27a950 تو بازار پیدا می شه مدل s27a950d رو نمی خوام چون usb نمی خوره در ضمن مدل s27a970 نمی دونین کی وارد بازار می شه ؟!!