active ها تبدیل دو بعدی به سه بعدی دارن؟
اصلا مزایای passive نسبت به active چیه؟
SAMSUNG 21.5"BX2280 (Full HD)یه مانیتور با قیمت حدود 300 تومن ...
و با ویژگی های زیر میشه معرفی کنید »
LG نباشه
2ms باشه
21 اینچ باشه
فول اچ دی باشه
اگه پولت میرسه فقط برو سمت Asus ! خیلی کیفیتش ردیفه.دوستان نظرشون در مورد این مانیتور چیه؟
LG - 22" - E2281VR - LED
برای چه کاری میخوای؟بسیار ممنون.دوستان با یک مانیتور میشه هم از روش passive و هم active استفاده کرد؟
و لطفا مدل مانیتور سه بعدی خوب معرفی کنید.(قیمت مهم نیست)
Nvidia 3D Vision 2 باید داشته باشی!سلام
مانیتور asus VG278h فقط با کارتهای nvidia میشه باهاش 3d کار کرد ؟ با amd هم میشه ؟
ممنون
Nvidia 3D Vision 2 باید داشته باشی!
هزینه کارت گرافیک برا اینکه بتونی نهایت لذت رو ببری باید 2 تا 580 اس ال آی کنی که میشه 2200 ! خود مانیتور هم نزدیک 1.200.000 باید باشه! هم قیمت یه ماشین در میاد!
البته یه نکته ای میمونه که 278H نیازی به کیت نداره ، فرستنده ش رو خود مانیتور تعبیه شده عینک هم تو پکش هست فقط یه کارت گرافیک درست و حسابی میخواد و بعدش هم ادامه ماجرا...
من خودم این مانیتور رو دارم. دو تا هم hdmi داره.سلام دوستان من میخواستم مانیتور BX2285 بگیرم میدونستم که این مانیتور هم 2تا پورت HDMI داره اما الان که داره تو سایت سامسونگ ایران نگاه میکنم اصلا چنین پورتی نداره؟دوستان کسی بالاخره میدونه این مانیتور پورت HDMI داره یانه ؟اگه نداره یه مانیتور بگید که سایزش 22 باشه رزولیشن 1920 در 1080 و سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه باشه برای گیم با pc میخوام پورت HDMI هم داشته باشه
سلام دوستان من میخواستم مانیتور BX2285 بگیرم میدونستم که این مانیتور هم 2تا پورت HDMI داره اما الان که داره تو سایت سامسونگ ایران نگاه میکنم اصلا چنین پورتی نداره؟دوستان کسی بالاخره میدونه این مانیتور پورت HDMI داره یانه ؟اگه نداره یه مانیتور بگید که سایزش 22 باشه رزولیشن 1920 در 1080 و سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه باشه برای گیم با pc میخوام پورت HDMI هم داشته باشه