یعنی این همه پول بدی که metro 2033 رو روی 11 بازی کنی :cheesygri البته من بگم این بازی رو نیمتونی رو رز hd حتی روی high فریم جالبی بگیری - کارت gtx سری 400 هم با اخریت تنظمیات و aa و رز hd تو ریزالتها که gamespot تست گرفته 35 تا فریم بیشتر نداده - جه برسه به اپتاپ :cheesygri
در جوابتون بگم که نه

- از نظرdisplayنیمرسه به پای sony

= کلا لپتاپهای asusاز نظر display خیلی قوی نیستن :biggrin1: - حتی alienware و sager یا clevo همه display بهتری دارن
اما در نهایت دوست من تصمیم با خودت هست - این لپتاپ قاعدتا قیمت بالایی داره - حالا ایران رو نیمدونم - اما تو سفارشت ما بالای 2300 دلار داره میاد (کانفیگ رو نمیدونم)
2 تا نکته بگم فقط:
1. اگر لپتاپ gaming عالی میخوای و کسی رو داری که بتونه از خارج برات بیاره من این قیمت بهتره alienware یا devil tech - clevo رو خریداری کنی واقعا ارزشش چند برابر asus هست اگر بودجه بالای 2500 دلار داری -- البته نظر من alienware هست - تا امروز هم کسی رو لپتاپ gaming به پاش نرسیده

چون کانفیگ های بسیار قوی عرضه میکنه - و ساختارش کیفیت فوق العده بالایی رو داره که در این شکی نیست :cheesygri
نکته دوم هم اینکه به نظر من اگر d11 رو میخوای منتظر بمون تا nvidia بده بیرون کارتهای جدیدش رو چون nvidia برای لپتاپ واقعا چندین برابر بهتر کار کرده تا امروز و کم کم هم داره 3d vision رو به لپتاپ ها وارد میکنه - که تو نمایشگاه ces هم asus اورده بود با RE5 رو لپتاپ

- ; کلا منظورم اینه که پول بالای ATI برای بازی نده - این not support هم خیلی بازی های دارن - الان بیشتر بازی ها با nvidia هستن - من خودم هم که 2 تا 4870 رو لپتاپم هست - کارت بسیار قوی هستش که با gtx 280 sli مقایسه میشه فرقی نداره !!! اما nvidia خیلی خیلی بهتر رو بازی جوابگو هستش
ولی تصمیم با خودته - من فقط خواستم نهایت راهنمایی رو یکنم تا شما بتونی چیزی خوبی بگیری - انتخاب لپتاپ gaming مشکله - چون بدبختیش اینه که 7 ماه بعد سیستم در حده عطیغه میشه :laughing:

باز هم سوالی هست در خدمتم