مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان من قصد خرید acer aspire 5738 zg رو دارم البته برای بازی نمیخوام در حد یه فیفا کفایت میکنه خواستم ببینم نظرتئن چیه؟ چجور لپ تاپیه؟
http://www.nyazco.com/index.php?main_page=product_info&products_id=315
اگه قیافه لپ تاپ زیاد مهم نیست بهترین کانفیگ رو همین لپ تاپ های Acer دارن ! البته هیکل زمخت و درشت رو باید در نظر بگیری اما اگه کارایی مهمه همین خوبه !!

سلام دوستان من قصد خرید acer aspire 5738 zg رو دارم البته برای بازی نمیخوام در حد یه فیفا کفایت میکنه خواستم ببینم نظرتئن چیه؟ چجور لپ تاپیه؟
http://www.nyazco.com/index.php?main_page=product_info&products_id=315
من با Acer اونقدرها هم کار نکردم که بخوام نظر دقیقی بدم اما کانفیگ بدی نداره برای بازی هم برای بازی های روز روی low و برای بازی های قدیمی هم بین medium تا high جواب گو هست - با توجه به کلاک های gpu این لپتاپ که ATI 4570 هست فکر کنم بازی MWII روی medium حدودا 20 تا فریم بده - ضعفش این هست که memory bus از نوع قدیمی 64 بیته و کر کلاک و شیدر کلاک هم 680 hz هست که برای بازی های امروزی پایینه - حافظه هم 512 هست - cpu هم با توجه به قیمت خوب هست -

سلام .این لب تاپ Dell Inspiron 1564-B گرافیکش خیلی ضعیفه؟یعنی اصلا برای بازی خوب نیست؟
سلام دوست عزیز - سری inspiron برای اجرای بازی ساخته نشده - چون GPU دستگاه انبرد Intel i3 هست = و مناسب نیست - بر فرض مثال فکر کنم در 3d mark 05 امتیازش خیلی باشه 200 :eek: :p تا بیشتر نیست ×××××× واسه همین مناسب نیستن برای بازی -
البته این سری کانفیگ های متفاوتی داره - شما چه کانفیگی رو پیدا کردی ؟ که راحتر بتونم جوابتون رو بدم ;)

سلام یه لپتاپ میخوام تو مایه های acer aspire 4736Z اگه میشه قیمت همین نوع بگین و اگه انتخاب بهتری هست هم اگه میشه لطف کنین.
حد اکثر قیمت هم 800 تومن هست.
ویژگی مهم هم برام این بود که اندازش کوچیک بود.
قیمت acer aspire 4740 که cpu i5 و ویندوز7 روش نصبه را هم بگین خیلی خوب میشه.(به محدوده قیمت برای این توجه نکنید)

سلام .این لب تاپ Dell Inspiron 1564-B گرافیکش خیلی ضعیفه؟یعنی اصلا برای بازی خوب نیست؟

اگر می خوای چیزی بخری که جواب گوی بازی های جدید باشه و کُلا خوب باشه پولت رو بذار برای 1.300 تا 1.500

مثلا یه چیزی مثل HP Pavilion DV6-2170

ممنون از پاسخ دوستان
اگه کسی هم از این مدل داره میخوام نظرشو بدونم راضیه یا نه؟ و اگه نه چرا؟
در ضمن میخوام بدونم آیا به درد استفاده بعنوان پلیر برای فیلمای فول اچ دی از طریق کابل HDMI میخوره یا نه؟
بازم تشکر

این لپتاپ خوبی هست - هنوز من دستم نرسیده بتونم چکش کنم ببینم چه طوره - چون asus تو سری g همیشه مشکلاتی از قبیل دمای زیاد داشت که perfermence رو کاهش میداد و بعدا با اپدیتهای bios اونها رو تغریبا حل میکرد - کارت 5870 هم از دسته high end هست و result های اون مشابه اونچه هست که من قبلا با GTX260m sli گرفتم - دمای GPU های ATI یه مقدار بالاست - لپتاپ بادی سیستم گرمایی قوی داشته باشه که با کاهش perfermence نشیم - من شخصا در نهایت پیشنهاد میکنم بریا بازی Nvidia کارتهای بهتری داره و کیفیت کاریشون هم از ATI خیلی بهتره مخصوصا اینکه به راحتی در oc جوابگو هم هستند و دماهاشون هم اونقدر بالا نیست -
ولی اگر این لپتاپ گیرت نبومد همون sony انتخاب خوبی هستش = قیمت asus رو نمیدونم این مدل که ببینم چقدر با sony تفاوت داره

گفتم که بازی های خیلی سنگین رو رز hd جواب میده روی میدیوم و بازی های سبک مثل mass effect و dragon age و اینها رو حتی روی high - لپتاپ Alienware رو تا اونجا که من میدونم ایران گیر نمیاد - اگع میگم بازی سنگین منظورم crysis - bad company 2 اینطوز بازی ها هست = که حتی با دستکاری تنظیمات بازی هم میشه فریم درست گرفت - بر فرض مثال گزینه shader و antiphorpsoric که اصلی هستن رو بزار رو very high و shdow رو medim و بقیه رو روی high - و 2 یا 4 تا و یا 0 تا aa هم بده و بازی کن - با لپتاپ بایذ کنار بیای
سری g لپتاپهای asus هست که این سیستم رو داشته باشه
بازی metro 2033 رو هنوز رو هیچ لپتاپی به جز Gtx 260m sli و 2x 4870 تست نگرفتم ببینم چه جوابی میده بقیه - اگه یه مقدار وایسی شاید بتونم رو 360 برات تست بگیرم - اما فکر کنم روی رز 720 باید به راحتی روی medium فریم پایدار بده - چون همونطور که اطلاع داری این بازی بسیار سنگینه - ولی فکر کنم sony هم جواب بده
Alienware هم مشخصاتش تو امضام هست -
البته به پول زیاد دادن بالای لپتاپ رو پیشنهاد نمیکنم چون روز به روز جدید میاد - مخصوصا گرون ها مثل alienware

اقا مشکل دمای زیاد حتی با یه فن جداگانه هم میتونه حل بشه مهم اینه که این کارت از directx 11 پشتیبانی میکنه که مترو 2033 با اون بهتر جواب میده و اون جی فورسی که شما گفتید از d11 پشتیبانی نمیکنه حالا میخوام بدونم که ایا led این لب تاپ که فول اچ دی هم هست از نظر کیفیت به پای سونی فول اچ دی میرسه یا نه ؟ این لب تاپی که من گفتم مخصوص بازی طراحی شده .

اقا مشکل دمای زیاد حتی با یه فن جداگانه هم میتونه حل بشه مهم اینه که این کارت از directx 11 پشتیبانی میکنه که مترو 2033 با اون بهتر جواب میده و اون جی فورسی که شما گفتید از d11 پشتیبانی نمیکنه حالا میخوام بدونم که ایا led این لب تاپ که فول اچ دی هم هست از نظر کیفیت به پای سونی فول اچ دی میرسه یا نه ؟ این لب تاپی که من گفتم مخصوص بازی طراحی شده .
یعنی این همه پول بدی که metro 2033 رو روی 11 بازی کنی :cheesygri البته من بگم این بازی رو نیمتونی رو رز hd حتی روی high فریم جالبی بگیری - کارت gtx سری 400 هم با اخریت تنظمیات و aa و رز hd تو ریزالتها که gamespot تست گرفته 35 تا فریم بیشتر نداده - جه برسه به اپتاپ :cheesygri

در جوابتون بگم که نه :p- از نظرdisplayنیمرسه به پای sony;) = کلا لپتاپهای asusاز نظر display خیلی قوی نیستن :biggrin1: - حتی alienware و sager یا clevo همه display بهتری دارن
اما در نهایت دوست من تصمیم با خودت هست - این لپتاپ قاعدتا قیمت بالایی داره - حالا ایران رو نیمدونم - اما تو سفارشت ما بالای 2300 دلار داره میاد (کانفیگ رو نمیدونم)
2 تا نکته بگم فقط:
1. اگر لپتاپ gaming عالی میخوای و کسی رو داری که بتونه از خارج برات بیاره من این قیمت بهتره alienware یا devil tech - clevo رو خریداری کنی واقعا ارزشش چند برابر asus هست اگر بودجه بالای 2500 دلار داری -- البته نظر من alienware هست - تا امروز هم کسی رو لپتاپ gaming به پاش نرسیده ;) چون کانفیگ های بسیار قوی عرضه میکنه - و ساختارش کیفیت فوق العده بالایی رو داره که در این شکی نیست :cheesygri
نکته دوم هم اینکه به نظر من اگر d11 رو میخوای منتظر بمون تا nvidia بده بیرون کارتهای جدیدش رو چون nvidia برای لپتاپ واقعا چندین برابر بهتر کار کرده تا امروز و کم کم هم داره 3d vision رو به لپتاپ ها وارد میکنه - که تو نمایشگاه ces هم asus اورده بود با RE5 رو لپتاپ ;) - ; کلا منظورم اینه که پول بالای ATI برای بازی نده - این not support هم خیلی بازی های دارن - الان بیشتر بازی ها با nvidia هستن - من خودم هم که 2 تا 4870 رو لپتاپم هست - کارت بسیار قوی هستش که با gtx 280 sli مقایسه میشه فرقی نداره !!! اما nvidia خیلی خیلی بهتر رو بازی جوابگو هستش
ولی تصمیم با خودته - من فقط خواستم نهایت راهنمایی رو یکنم تا شما بتونی چیزی خوبی بگیری - انتخاب لپتاپ gaming مشکله - چون بدبختیش اینه که 7 ماه بعد سیستم در حده عطیغه میشه :laughing: ;)
باز هم سوالی هست در خدمتم

آخرین ویرایش:
یعنی این همه پول بدی که metro 2033 رو روی 11 بازی کنی :cheesygri البته من بگم این بازی رو نیمتونی رو رز hd حتی روی high فریم جالبی بگیری - کارت gtx سری 400 هم با اخریت تنظمیات و aa و رز hd تو ریزالتها که gamespot تست گرفته 35 تا فریم بیشتر نداده - جه برسه به اپتاپ :cheesygri

در جوابتون بگم که نه :p- از نظرdisplayنیمرسه به پای sony;) = کلا لپتاپهای asusاز نظر display خیلی قوی نیستن :biggrin1: - حتی alienware و sager یا clevo همه display بهتری دارن
اما در نهایت دوست من تصمیم با خودت هست - این لپتاپ قاعدتا قیمت بالایی داره - حالا ایران رو نیمدونم - اما تو سفارشت ما بالای 2300 دلار داره میاد (کانفیگ رو نمیدونم)
2 تا نکته بگم فقط:
1. اگر لپتاپ gaming عالی میخوای و کسی رو داری که بتونه از خارج برات بیاره من این قیمت بهتره alienware یا devil tech - clevo رو خریداری کنی واقعا ارزشش چند برابر asus هست اگر بودجه بالای 2500 دلار داری -- البته نظر من alienware هست - تا امروز هم کسی رو لپتاپ gaming به پاش نرسیده ;) چون کانفیگ های بسیار قوی عرضه میکنه - و ساختارش کیفیت فوق العده بالایی رو داره که در این شکی نیست :cheesygri
نکته دوم هم اینکه به نظر من اگر d11 رو میخوای منتظر بمون تا nvidia بده بیرون کارتهای جدیدش رو چون nvidia برای لپتاپ واقعا چندین برابر بهتر کار کرده تا امروز و کم کم هم داره 3d vision رو به لپتاپ ها وارد میکنه - که تو نمایشگاه ces هم asus اورده بود با RE5 رو لپتاپ ;) - ; کلا منظورم اینه که پول بالای ATI برای بازی نده - این not support هم خیلی بازی های دارن - الان بیشتر بازی ها با nvidia هستن - من خودم هم که 2 تا 4870 رو لپتاپم هست - کارت بسیار قوی هستش که با gtx 280 sli مقایسه میشه فرقی نداره !!! اما nvidia خیلی خیلی بهتر رو بازی جوابگو هستش
ولی تصمیم با خودته - من فقط خواستم نهایت راهنمایی رو یکنم تا شما بتونی چیزی خوبی بگیری - انتخاب لپتاپ gaming مشکله - چون بدبختیش اینه که 7 ماه بعد سیستم در حده عطیغه میشه :laughing: ;)
باز هم سوالی هست در خدمتم

خیلی ممنون از راهنماییت فقط چند تا سوال 1.alienware فول اچ دی هست یا نه؟ قیمتش فوق اعاده گرونه ماله dell هست نه؟ 2. vpc f116 fg فقط برای کشور های خاور میانه ساخته شده ؟ چرا؟ ایا قطعاتش درجه دو یا سه هستن؟ . من فقط واسه مترو 2033 لب تاپ نمی خوام که اون مثال بود منظورم این بود که بازی های نسل جدید که بر پایه directx 11 هستن رو کارت گرافیک بتونه ساپورت کنه .یعنی شما میگید چند سال صبر کنم که انویدیا سری جدید کا رت گرافیک های موبایل لب تاپشو که از directx 111 پشتیبانی می کنه بده بیرون ؟ من alienware رو دیدم تو اینترنت دیشب فوق العادس و زیبا اما قیمتشم زیباست خیلی :biggrin1: پس به نظر شما چه کار کنم دیگه دارم دیونه میشم :(

خیلی ممنون از راهنماییت فقط چند تا سوال 1.alienware فول اچ دی هست یا نه؟ قیمتش فوق اعاده گرونه ماله dell هست نه؟ 2. vpc f116 fg فقط برای کشور های خاور میانه ساخته شده ؟ چرا؟ ایا قطعاتش درجه دو یا سه هستن؟ . من فقط واسه مترو 2033 لب تاپ نمی خوام که اون مثال بود منظورم این بود که بازی های نسل جدید که بر پایه directx 11 هستن رو کارت گرافیک بتونه ساپورت کنه .یعنی شما میگید چند سال صبر کنم که انویدیا سری جدید کا رت گرافیک های موبایل لب تاپشو که از directx 111 پشتیبانی می کنه بده بیرون ؟ من alienware رو دیدم تو اینترنت دیشب فوق العادس و زیبا اما قیمتشم زیباست خیلی :biggrin1: پس به نظر شما چه کار کنم دیگه دارم دیونه میشم :(
بله - alienware در دو نوع 1920x1080 و 1900x1200 عرضه میشه - مدلهای 15 و 17 اینچ = زیره نظر دل هست = بله خیلی باحالن و قیمتاشون هم همینطور ولی وقتی بخریشون واقعا میشه گفت بهترین رو در دست داری :p ;)- تا حالا کانفبگهایی که برای من رسیده همه بالای 2500 دلار بوده - m15x تو رنچ 2599 تا 2900 دلار اومد و m17x هم از رنج 2899 تا 3599 دلار :eek: :p -
نه فکر نکنم قطعاطش درجه 2 و3 باشه - همونه - گاهی اوقات فقط اسمش عوض میشه و پخش میشه - مثل hp که برای us مدلهایش گاهی اوقات 1299eeus میاد - ولی مدلش با اسم اصلیش تفاوتی نداره = در واقع ریجن بندی میاد - برای d11 هم یک مقدار صبر کن اگه d11 برات خیلی مهم نیست بازی هم میگم GTX m واقعا قدرتمند هستن اگر لپتاپاش با cpu i7 و رم 1333mhz ddr3 گیر بیاد - چون کارت ها تازه داره میاد - من قیمت های ایران رو نیمدونم اما برای high end gaming باید 2000 دلار به بالا بودجه باشه - وگرنه که باید روی sony و یا toshiba و asus and hp حساب بازی کنی در رنجهای 1500 دلار
- در مورد خرید هم - یک سری کاندید با توجه به بودجت بردارد و به من بگو تا بهترین رو در بیاریم البته لپتاپهایی که تو بازار ایرن پیدا بشه-چون خیلی موقها گیر نمیاد خیلی چیزا مثل alienware- با این راه نهایتش زیاد سردرگرم نمیشی ;) sony هم بسیار مناسبه اگر برای فیلم دیدن هم میخوای چون lcd عالی هست. اگر اون مدل 330m یا 360m که ماله سونی بود رو دوست داری - مدل لپتاپ رو بگو من تست بگیرم اگه بتونم

سلام یه لپتاپ میخوام تو مایه های acer aspire 4736Z اگه میشه قیمت همین نوع بگین و اگه انتخاب بهتری هست هم اگه میشه لطف کنین.
حد اکثر قیمت هم 800 تومن هست.
ویژگی مهم هم برام این بود که اندازش کوچیک بود.
قیمت acer aspire 4740 که cpu i5 و ویندوز7 روش نصبه را هم بگین خیلی خوب میشه.(به محدوده قیمت برای این توجه نکنید)
چرا سر به hp نمیزنی ؟ هم تصاویر بهتری داره و هم کیفیت خوبتری - مثلا سری 13 اینچ envy البته اگه بودجه کافی هست
4740 هم کانفیگ خوبی داره اما متاسفانه از قیمت اطلاعی ندارم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه لب تاپ میخواستم برای بازی و فیلم.
بودجه 1،500
چند تا مشخصات برام مهم هست:
1- مارک Vaio یا Dell
2- سایز تا 15 اینچ
3- LED HD یا FUll HD

با تشکر

سلام دوستان
یه لب تاپ میخواستم برای بازی و فیلم.