مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام . میشه از برند سونی لب تابیو معرفی کنید که قدرتش مثل لب تاپ زیر باشه تقریبا با همون رنج قیمت.
2190 hp pavilion dv6
به نظر من مدل FW56GF رو بگیر(خودمم دارم راضیم) ولی حدودا 300 تومن گرون تره.مشخصات لپتاپی که معرفی کردین مشابه لپتاپیه که من گفتم.
در ضمن این مدلی که معرفی کردین خودش بلوتوث نداره.
VAIO FW468JH هم انتخاب خوبی هست برای شما:smile:(ویندوزش ویستا هست نمیدونم مشکلی داره براتون؟)

به نظر من مدل FW56GF رو بگیر(خودمم دارم راضیم) ولی حدودا 300 تومن گرون تره.مشخصات لپتاپی که معرفی کردین مشابه لپتاپیه که من گفتم.
در ضمن این مدلی که معرفی کردین خودش بلوتوث نداره.
VAIO FW468JH هم انتخاب خوبی هست برای شما:smile:(ویندوزش ویستا هست نمیدونم مشکلی داره براتون؟)

این لب تاپ خیلی کمیاب شده بعید می دونم پیدا بشه اگرم بشه 1800000 قیمتش . منم می خواستم همینو بگیرم ولی نگرفتم تا F116 بیاد.

آخرین ویرایش:
سلام . لب تاپ cw-21fx به نظر شما لب تاب خوبیه؟میگن ظاهر قشنگی نداره؟درسته؟از نظر قدرت گرافیکی چجوریاست؟
سلام
بله توی سایز های 14 انتخاب خوبی هست مشخصات خوب و به روزی داره قیمتش هم مناسب هست گرافیکش در حد ATI HD 4570 هست بد نیست میشه باهاش بازی کرد:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...d=8198552921644659494&langId=-1&storeId=10151

سلام . می خوام لب تاپ hp pavilion dv6 رو بگیرم . کانفیگ خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره. اما همه میگن سونی بگیر با کانفیگ پایین تر به خاطر اینکه کیفیت lcd برندهای سونی خیلی بهتر از hp هست. حالا به نظر شما کیفیت اون قدر بهتر هستش که ارزش داشته باشه hpرو بی خیال شم برم سونی بگیرم؟

سلام . می خوام لب تاپ hp pavilion dv6 رو بگیرم . کانفیگ خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره. اما همه میگن سونی بگیر با کانفیگ پایین تر به خاطر اینکه کیفیت lcd برندهای سونی خیلی بهتر از hp هست. حالا به نظر شما کیفیت اون قدر بهتر هستش که ارزش داشته باشه hpرو بی خیال شم برم سونی بگیرم؟
سلام
خوب اون بهتر باشه دلیل نداره که این بد باشه این خوبه اون بهتره البته سونی ها رزولیشنشون بالا هست مثلاً برای بازی مجبور میشی برای اینکه کیفیت خوب بگیری بزاری روی رزولیشن بالا اینجوری افت فریم داری اختلاف رزولیشنشون هم توی سایز 15-16 به چشم نمیاد به نظر من که همون HP رو بگیر البته خودت هم بهتره که ببینی اصلاً شاید اختلافی متوجه نشی چون قرار نیست مثلاً Acer رو با سونی مقایسه بکنی

راهنمایی لطفا

سلام
اقایون با تجربه من برای اولین بار هست که می خوام لپ تاپ بگیرم.
بعد از گشتن تو سایتای مختلف خودم اینو انتخاب کردم . HP DV6-2130ee نظر شما چییه؟ کسی داشته؟
الانم 1200000 موجودی دارم

سلام
اقایون با تجربه من برای اولین بار هست که می خوام لپ تاپ بگیرم.
بعد از گشتن تو سایتای مختلف خودم اینو انتخاب کردم . HP DV6-2130ee نظر شما چییه؟ کسی داشته؟
الانم 1200000 موجودی دارم

این لبتاپ من دارم عالی Sony VAIO CW2FGX
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده: Intel Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 256 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

Sony VAIO FW599GBB
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR2
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4650 512 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
Dell Studio 1557-B
لپ تاپ دل استودیو 1557
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4570 512 MB UpTo 2000 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
همگی قیمتشون دوربر 1200000

سلام یه لپتاپ میخوام تو مایه های acer aspire 4736Z اگه میشه قیمت همین نوع بگین و اگه انتخاب بهتری هست هم اگه میشه لطف کنین.
حد اکثر قیمت هم 750 تومن هست.
ویژگی مهم هم برام این بود که اندازش کوچیک بود.
قیمت acer aspire 4740 که cpu i5 و ویندوز7 روش نصبه را هم بگین خیلی خوب میشه.

آخرین ویرایش:
سلام.اقا کسی اطلاعات جامعی در مورد گارانتی لب تاپ های سونی داره ؟ ایا گارانتی ایران رهجو گارانتی خوبیه؟ من از یکی از اقوام شنیدم که این گارنتی خوب نیست چون لب تپ هایی که فقط واسه ایران تولید میشن ایران رهجو گارانتی میکنه و از نظر کیفیت قطعات با سایر شرکت های گارانتی های دیگه فرق داره میگن که قطعات درجه دو یا سه هست و مثلا 3 4 سال بیشتر دوام نداره. کلا می خواستم یه بی طرف و کسی که اشنا به این مسائل بگه این حرف ها صحت داره در مورد گارانتی ایران رهجو یا نه؟

1-من میخوام مد cw21 از سونی رو بگیرم کسایی که این مدل رو دارن ازش راضی هستن یا نه؟ مشکل خاصی نداره
2-بین این مدل از سونی و لپتاپ های ایسوس مثل as f8se -18vx کدوم بهتره (ازنظر کیفیت ساخت ،عمر و قدرت واقعی نسبت به مشخصات اسمی روی کاغذ)
3-گارانتی سپنتا چطوره ؟ ازامرتات بهتره ؟ اسپیناس چه طور؟
4-اکه شما مدلهای بهتری تا 1200000 تومان میشناسید پیشنهاد بدین(ترجیحا 14 اینچ) ؟
5-لپ تاپ سونی اسمبل چین وامریکا فرقی با هم دارن یا نه ؟

سلام.اقا کسی اطلاعات جامعی در مورد گارانتی لب تاپ های سونی داره ؟ ایا گارانتی ایران رهجو گارانتی خوبیه؟ من از یکی از اقوام شنیدم که این گارنتی خوب نیست چون لب تپ هایی که فقط واسه ایران تولید میشن ایران رهجو گارانتی میکنه و از نظر کیفیت قطعات با سایر شرکت های گارانتی های دیگه فرق داره میگن که قطعات درجه دو یا سه هست و مثلا 3 4 سال بیشتر دوام نداره. کلا می خواستم یه بی طرف و کسی که اشنا به این مسائل بگه این حرف ها صحت داره در مورد گارانتی ایران رهجو یا نه؟

گارانتی ایران رهجو من باهاش کار کردم نه برخورد خوبی دارن نه گارانتی جالبی داره.قیمت ها هم همه نجومی.
امرتات اگه گیرت بیاد خوبه...

گارانتی ایران رهجو من باهاش کار کردم نه برخورد خوبی دارن نه گارانتی جالبی داره.قیمت ها هم همه نجومی.
امرتات اگه گیرت بیاد خوبه...

ممنون ولی فروشنده از دوستامه و نمایندگی Sony داره شنبه می خوام اب تاپ Sony VAIO® VPCF116FX/B 1 به قیمت 1700000 ازش بخرم با گارانتی ایران رهجو جاهای دیگم بعید می دونم قیمتش با این خیلی تفاوت داشته باشه.

مهم دادن خدمات گارانتیه که دوست من لپتاپش گارانتی ایران رهجو هست و از لحاظ خدماتشون راضی بوده,تا اونجایی هم که میدونم قیمتاش با جاهای دیگه تفاوت آنچنانی نداره.
من در مورد گارانتی که پرس و جو کرده بودم هرکی یه چیزی میگفت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or