مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

آریان ولی از نظر سخت افزاری اون یکی بهتره:دی
http://www.digikala.com/default.asp...ook-Sony-F136FD,Notebook-HP-Pavilion-DV6-6190
از اطرافیانت کسی با اون یکی کار نکرده تعریفی چیزی ازش شنیده باشی!؟:دی
نه والا با اون یکی کار نکردم:دی ولی F Seriesـه خیلی خوبه سینا ولی وزنش نسبتا زیاده.:دی بازم میل خودته که ببینی تفاوت جزئی سخت افزاری برات اهمیت داره یا صفحه و اسپیکر بزرگتر و باکیفیت تر:دی

آریان ولی از نظر سخت افزاری اون یکی بهتره:دی
http://www.digikala.com/default.asp...ook-Sony-F136FD,Notebook-HP-Pavilion-DV6-6190
از اطرافیانت کسی با اون یکی کار نکرده تعریفی چیزی ازش شنیده باشی!؟:دی
سینا جان پیشنهاد میکنم بری از نزدیک جفتشونو ببینی من خودم تو لپتاپ زیاد وایو را قبول ندارم چون بیشتر پول برندشو میخوره ولی این مدلش خیلی خوب و خوش استیله در کل اگه asus دوست داشتی پینهاد خودم n55sf بود واقعا چیزه معرکه ای هستش

دوستان نظرشون راجع به MSI GX680چیه
خوبه همینو بگیرم یا ASUS N55بگیرم
جفتشون قدرت برابری دارند ولی خودم ایسوس را ترجیح میدم چون هم سبکتره و هم خوش استیل تره

بازم میل خودته که ببینی تفاوت جزئی سخت افزاری برات اهمیت داره یا صفحه و اسپیکر بزرگتر و باکیفیت تر:دی
یعنی دهنت سرویس با این مشاوره دادنت!:دی :دی
سینا جان پیشنهاد میکنم بری از نزدیک جفتشونو ببینی من خودم تو لپتاپ زیاد وایو را قبول ندارم چون بیشتر پول برندشو میخوره ولی این مدلش خیلی خوب و خوش استیله در کل اگه asus دوست داشتی پینهاد خودم n55sf بود واقعا چیزه معرکه ای هستش
من زیاد اطلاعاتی در زمینه ی لپتاپ ندارم.حالا این hp برندش در چه وضعیه؟ برند خوبیه؟ کیفیت ساختش در چه حده؟ مثلا اگه بخوایم تاپ 10 برندای لپتاپ رو مشخص کنیم hp رتبه ی چندمه؟

یعنی دهنت سرویس با این مشاوره دادنت!:دی :دی

من زیاد اطلاعاتی در زمینه ی لپتاپ ندارم.حالا این hp برندش در چه وضعیه؟ برند خوبیه؟ کیفیت ساختش در چه حده؟ مثلا اگه بخوایم تاپ 10 برندای لپتاپ رو مشخص کنیم hp رتبه ی چندمه؟
hp برند معتبری و جزء لپتاپ های top هستش کیفیت بدنه ی مناسبی داره مخصوصا سری پاویلون که تمام استیل هست اگه بخوایم به کیفیت ساختش توجه کنیم خودم شخصا اول asus را ترجیح میدم بعد hp و بعد سونی البته باید به مدل هم توجه کرد مثلا نو برند hp فعلا سری پاویلون خریدش به صرفه هست یا مثلا تو برند سونی سری f نسبت به بقیه ی سریهاش مناسبتر هست

جفتشون قدرت برابری دارند ولی خودم ایسوس را ترجیح میدم چون هم سبکتره و هم خوش استیل تره
ببخشید عزیزmsiکه گفتم رمش 12 ولی asusرمش 8هست
به نظر شسما باز asusبه صرفه تره
اخه گفتید قدرتشون برابره ولی انگار msiقوی تر هستش
نظرشما چیه
خیلی ممنون

بچه‏ ‏ها‏ ‏دو‏ ‏سه‏ ‏مدل‏لپ‏ ‏تاپ‏ ‏بهم‏ ‏معرفی‏ ‏کنین‏ ‏واسه‏ ‏گیم‏ ‏میخوام.‏ ‏بودجه‏ ‏‏تا‏ ‏۱۴۰۰ . حتما‏ ‏Full HD‏ ‏باشه.‏ ‏حتما‏ ‏USB3.0‏ ‏و‏ ‏Blu-Ray‏ ‏داشته‏ ‏باشه.نسبت‏ ‏به‏ ‏قیمتش‏ ‏هم‏ ‏ارزش‏ ‏خرید‏ ‏داشته‏ ‏باشه.‏ ‏در‏ ‏واقع‏ ‏به‏ ‏صرفه‏ ‏باشه‏ ‏:دی

ببخشید عزیزmsiکه گفتم رمش 12 ولی asusرمش 8هست
به نظر شسما باز asusبه صرفه تره
اخه گفتید قدرتشون برابره ولی انگار msiقوی تر هستش
نظرشما چیه
خیلی ممنون
درسته اما از اون طرف asus از دو گیگابایت حافظه گرافیکی بیشتر بهره میبره که برای بازی در رزلوشن 1080 مناسبتره بازم انتخاب با خودته ولی جفتشون خوبن

---------- نوشته در 09:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

بچه‏ ‏ها‏ ‏دو‏ ‏سه‏ ‏مدل‏لپ‏ ‏تاپ‏ ‏بهم‏ ‏معرفی‏ ‏کنین‏ ‏واسه‏ ‏گیم‏ ‏میخوام.‏ ‏بودجه‏ ‏‏تا‏ ‏۱۴۰۰ . حتما‏ ‏Full HD‏ ‏باشه.‏ ‏حتما‏ ‏USB3.0‏ ‏و‏ ‏Blu-Ray‏ ‏داشته‏ ‏باشه.نسبت‏ ‏به‏ ‏قیمتش‏ ‏هم‏ ‏ارزش‏ ‏خرید‏ ‏داشته‏ ‏باشه.‏ ‏در‏ ‏واقع‏ ‏به‏ ‏صرفه‏ ‏باشه‏ ‏:دی
asusn55sf
msigx680(بلوری نداره)
جفتشون قیمتی دو و بر 1400 تا 1500 دارن:)

• Like
Reactions: TOP Game
درسته اما از اون طرف asus از دو گیگابایت حافظه گرافیکی بیشتر بهره میبره که برای بازی در رزلوشن 1080 مناسبتره بازم انتخاب با خودته ولی جفتشون خوبن

---------- نوشته در 09:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

asusn55sf
msigx680(بلوری نداره)
جفتشون قیمتی دو و بر 1400 تا 1500 دارن:)

مورد‏ ‏دومی‏ ‏رو‏ ‏بیخیال‏ ‏میشم.‏ ‏مورد‏ ‏اولی فول‏ ‏اچ‏ ‏دی‏ ‏هست؟‏ رزولوشن ۱۰۸۰pرو ساپورت میکنه دیگه؟ USB3.0 و Blu-Ray داره دیگه؟ بعد نظرتون در مورد مدل های زیر چیه؟
N61JQ
Asus x4gsn-vx036v
HP DV6 6199

کدومشون Full HD‏ ‏هست‏ ‏و‏ ‏USB3.0‏ ‏و‏ ‏Blu-Ray داره‏ ‏و‏ ‏دارای‏ ‏قیمته‏ ‏مناسبی‏ ‏برای‏ ‏گیمه‏ ‏؟‏ ‏:D

آخرین ویرایش:
مورد‏ ‏دومی‏ ‏رو‏ ‏بیخیال‏ ‏میشم.‏ ‏مورد‏ ‏اولی فول‏ ‏اچ‏ ‏دی‏ ‏هست؟‏ رزولوشن ۱۰۸۰pرو ساپورت میکنه دیگه؟ USB3.0 و Blu-Ray داره دیگه؟ بعد نظرتون در مورد مدل های زیر چیه؟
N61JQ
Asus x4gsn-vx036v
HP DV6 6199

کدومشون Full HD‏ ‏هست‏ ‏و‏ ‏USB3.0‏ ‏و‏ ‏Blu-Ray داره‏ ‏و‏ ‏دارای‏ ‏قیمته‏ ‏مناسبی‏ ‏برای‏ ‏گیمه‏ ‏؟‏ ‏:D
هر 3 تای اینا USB3 وبلوری دارن اما از لحاظ کارت گرافیک ضعیفتر مدل N55SF هستند پس بهترین انتخابت همین مدله

هر 3 تای اینا USB3 وبلوری دارن اما از لحاظ کارت گرافیک ضعیفتر مدل N55SF هستند پس بهترین انتخابت همین مدله
مرسی‏ ‏پویا‏ ‏فقط‏ ‏این‏ ‏مدلی‏ ‏که‏ ‏معرفی‏ ‏کردی‏ ‏N55SFرزولوشن‏ ‏1080P‏ ‏رو‏ ‏ساپورت‏ ‏میکنه؟‏ ‏قیمتش‏ ‏تو‏ ‏بازار‏ ‏چنده؟

مرسی‏ ‏پویا‏ ‏فقط‏ ‏این‏ ‏مدلی‏ ‏که‏ ‏معرفی‏ ‏کردی‏ ‏N55SFرزولوشن‏ ‏1080P‏ ‏رو‏ ‏ساپورت‏ ‏میکنه؟‏ ‏قیمتش‏ ‏تو‏ ‏بازار‏ ‏چنده؟
بله ساپورت میکنه قیمتش هم بین 1.400 تا1.500

دوستان ممنون میشم چند مدل لپ تاپ به من معرفی کنید که رایتر بلو ری داشته باشه ؟ تا سقف 1400- 1500

ممنون از همگی
asus n55sf
hp pavilon 6199

VAIO SC1AFD

درود
یکی از آشناهام میخواد یه لپ تاپ بگیره واسه کارای CAD و بازی و بودجه اش هم 2تومن هست(حالا 100تومن بیشتر مساله ای نداره). اگه میشه یه راهنمایی کنید که چه مدلی واسش خوبه.
فقط اینکه اگه میشه چند مدل مختلف معرفی کنید. از برند های مختلف و اگه زحمتی نیست بگید که کدوم رو ترجیح میدین.
پیشاپیش ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or