مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان عزیزه بازیسنتری
بچه ها یه سوال
لپتاپ های سری DV-6 اچ پی چرا اینقدر گرون شدن یهو؟با اومدن سری جدید که از 6100 شروع میشه به بالا
سری 6 لپ تاپ های خوبی داشت مثل 6050 که الان نمیدونم قیمتشون چقدر شده کسی اطلاعاتی داره؟این سری مشکل داشت که حالا با بدنه استیل و همون کانفیگ اومدن با قیمت بسیار بالاتری؟
فقط بخاطر بدنه؟اختلاف 200-300 هزاری!

من میخوام تا 1600-1700 لپ تاپ بخرم میشه راهنمایی کنید
خودم بین dell xps l502 و hp 6199 و asus n53sv شک دارم
بیشتر برای گیم میخوام
بعد اگه میشه قیمت asus g74s رو هم بدین ممنون میشم.

سلام دوستان عزیزه بازیسنتری
بچه ها یه سوال
لپتاپ های سری DV-6 اچ پی چرا اینقدر گرون شدن یهو؟با اومدن سری جدید که از 6100 شروع میشه به بالا
سری 6 لپ تاپ های خوبی داشت مثل 6050 که الان نمیدونم قیمتشون چقدر شده کسی اطلاعاتی داره؟این سری مشکل داشت که حالا با بدنه استیل و همون کانفیگ اومدن با قیمت بسیار بالاتری؟
فقط بخاطر بدنه؟اختلاف 200-300 هزاری!
تا جایی که من یادمه از اول بدنه ی این سری استیل بود و قیمتشم الان بین 1200-1300 هستش

من میخوام تا 1600-1700 لپ تاپ بخرم میشه راهنمایی کنید
خودم بین dell xps l502 و hp 6199 و asus n53sv شک دارم
بیشتر برای گیم میخوام
بعد اگه میشه قیمت asus g74s رو هم بدین ممنون میشم.
نظر من رو مدل asus n55
هستش که قیمتش 1.500 و از n53 هم قویتره
سری g قیمتش از 2 میلون شروع میشه به بالا

سلام دوستان یه لبتاپ میخوام برای یه دختر دانشجو که حتما سونی باشه و رنگش قرمز یا آبی باشه و میخواد راحت با autocad هم کار کنه چی پیشنهاد میکنید ؟ بودجه هم تا 1500 تا 1800
من با راهنمایی آقا پویا 1 ماه پیش برای خودم gx680 گرفتم خیلی راضیم اسمشو نبر 3 رو (:d) رو high راحت اجرا کرد رو ultra هم antialias رو کم کردم بازم روون اجرا شد

این یکی هم یه مشاوره خوب بده به ما این خانوم فامیل ما هستش جلوش ضایع نشیم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه لبتاپ میخوام برای یه دختر دانشجو که حتما سونی باشه و رنگش قرمز یا آبی باشه و میخواد راحت با autocad هم کار کنه چی پیشنهاد میکنید ؟ بودجه هم تا 1500 تا 1800
من با راهنمایی آقا پویا 1 ماه پیش برای خودم gx680 گرفتم خیلی راضیم اسمشو نبر 3 رو (:d) رو high راحت اجرا کرد رو ultra هم antialias رو کم کردم بازم روون اجرا شد

این یکی هم یه مشاوره خوب بده به ما این خانوم فامیل ما هستش جلوش ضایع نشیم
چاکریم داداش :d
Sony VAIO Series F 136 FG/B (در چند رنگ مختلف)

Sony VAIO Series F 123

تک رنگ نقره ای هست اما نازک و شیکه و مطمئنا خوشش میاد

سلام ، من می خوام تا 1و نیم لب تاپ بگيرم ، الان بین دو تا مورد گير کردم ، lenovo y 570 و Asus n55sf ، به نظر شما کدوم بهتره ؟
این دو مدل کانفینگوش نسبتا یه جوره ام نظر خودم رو n55sf هست و باهاش کار کردم مطمئنا از خریدش پشیمون نمیشی

دوستان من در حال حاضر بین VAIO Z Series و Macbook Pro 13 inch موندم.خواهشا دوستانی که اطلاعات کافی دارن یه توضیح بدن که کدومش واسه خرید بهتره و اگه آخرین تغییرات قیمت رو هم دارن دریغ نکنن.
واسه گیم هم نمیخوام.واسه کارهای دانشجویی و برنامه نویسی و تا حدودی کاری و البته Fun.

دوستان من در حال حاضر بین VAIO Z Series و Macbook Pro 13 inch موندم.خواهشا دوستانی که اطلاعات کافی دارن یه توضیح بدن که کدومش واسه خرید بهتره و اگه آخرین تغییرات قیمت رو هم دارن دریغ نکنن.
واسه گیم هم نمیخوام.واسه کارهای دانشجویی و برنامه نویسی و تا حدودی کاری و البته Fun.
اگه کلاس گزاشتن برات مهمه 100% اپل مک بوک پرو:dولی اگه قیمت برات مهمه سونی رو بگیر;)

اگه کلاس گزاشتن برات مهمه 100% اپل مک بوک پرو:dولی اگه قیمت برات مهمه سونی رو بگیر;)
در مورد محصولات اپل بهتره به تاپیک مشاوره در امر خرید محصولات اپل سر بزنی اونجا بهتر راهنماییت میکنن سری pro و هم سری z سونی جز ء قدرتمند ترین برند خودشون هستنند و هر دو سری هم قیمتای بالایی دارن (از دو میلیون به بالا)در نهایت به نظر من اگه از کار با سیستم عامل مک لذت میبری پینهاد من macprobook هستش

درود
اقا من 1500 تا 1800 بودجه دارم.میخواستم دوستان اگه ممکنه چند مدل لپتاپ خوب با مشخصات فنیش بهم معرفی کنین.یا حداقل واسه مشخصات فنی لپتاپ یه مرجع معتبر معرفی کنین.برندش هم زیاد مهم نیست ولی ترجیحا Dell و Asus نباشه:دی
خودم رشتم مکانیکه و بیشتر واسه کار بهش نیاز دارم.یعنی زیباییش و اندازش و ضخامتش و ایناش اونقدرا واسم ملاک نیست.:دی در درجه ی اول قدرت و امکاناتش،در درجه ی دوم زیباییش.
ممنون.

نه آقا کلاس به چه دردم میخوره:دی
در مورد محصولات اپل بهتره به تاپیک مشاوره در امر خرید محصولات اپل سر بزنی اونجا بهتر راهنماییت میکنن سری pro و هم سری z سونی جز ء قدرتمند ترین برند خودشون هستنند و هر دو سری هم قیمتای بالایی دارن (از دو میلیون به بالا)در نهایت به نظر من اگه از کار با سیستم عامل مک لذت میبری پینهاد من macprobook هستش
تا اخرین باری که من اطلاع داشتم قیمتاشون دوربر 1.700,1.800 میچرخید نه دو میلیون.مطمئنید؟

نه آقا کلاس به چه دردم میخوره:دی

تا اخرین باری که من اطلاع داشتم قیمتاشون دوربر 1.700,1.800 میچرخید نه دو میلیون.مطمئنید؟
درسته از این قیمت استارت میخوره ;)

---------- نوشته در 09:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

درود
اقا من 1500 تا 1800 بودجه دارم.میخواستم دوستان اگه ممکنه چند مدل لپتاپ خوب با مشخصات فنیش بهم معرفی کنین.یا حداقل واسه مشخصات فنی لپتاپ یه مرجع معتبر معرفی کنین.برندش هم زیاد مهم نیست ولی ترجیحا Dell و Asus نباشه:دی
خودم رشتم مکانیکه و بیشتر واسه کار بهش نیاز دارم.یعنی زیباییش و اندازش و ضخامتش و ایناش اونقدرا واسم ملاک نیست.:دی در درجه ی اول قدرت و امکاناتش،در درجه ی دوم زیباییش.
ممنون.
بفرمایید
HP Pavilion DV6-6190
Apple MacBook Pro MC700
Sony VAIO F136FD

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من 1500بودجه دارم
چه لپ تاپی بگیرم بهتر و به صرفه تر
به درد گیم هم بخوره
ASUSN55SF
MSI6X680

• Like
Reactions: TCSCELL
با تشکر از پویا جان بابت معرفی...
الان از بین hp 6190 و Sony VAIO F136FD به نظر میاد در مجموع hp قوی تر بود از نظر سخت افزاری.ولی از اون ور Sonyـه هم صفحه نمایشش بزرگتر بود هم رزولوشنش! دو دلم کدوم در مجموع بهتره:-/ کسی هست با جفتش کار کرده باشه؟ یا حداقل با یکیش؟:دی

با تشکر از پویا جان بابت معرفی...
الان از بین hp 6190 و Sony VAIO F136FD به نظر میاد در مجموع hp قوی تر بود از نظر سخت افزاری.ولی از اون ور Sonyـه هم صفحه نمایشش بزرگتر بود هم رزولوشنش! دو دلم کدوم در مجموع بهتره:-/ کسی هست با جفتش کار کرده باشه؟ یا حداقل با یکیش؟:دی
من با Sony F Series کار کردم.خیلی خوبه.:دی از من میشنوی همینو بگیر:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or