مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

نظر تون در مورد دل 5110 -n چیه من می خوام بخرم میشه راهنمایی کنید ؟؟؟خوب هست یا نه ؟؟
اگر با این کانفیگ هستش
Intel Core i5-2410M processor (2.3GHz, 3MB cache, 2.9GHz Turbo Boost)
15.6-inch 1366x768 display with LED backlighting
Windows 7 Home Premium (64-bit)
6GB DDR3 memory (1333MHz)
500GB 5400rpm HDD
Intel HD integrated graphics
8X Tray Load CD/DVD Burner
کلا دستگاه خوبی است برای کارهای روزانه مثل وب گردی و Business و تایپ و کارهای معمولی .... صفحش کیفت نسبتا خوبی داره (1080 نیست) و برای بازی و اجرای برنامه های گرافیکی هم به خاطر داشتن Intel HD نمیتونی روش اصلا حساب خاصی باز کنی .... همه از نظر ساخت هم متوسط رو به بالاست اما بدنش خیلی حالت مستحکمی نداره(البته پلاستیک هست اما در مقابل رقبای هم رنج خودش خیلی خوبه انصافا) و این مورد خیلی اهمیت نداره چون تو این رنچ قیمت از Material های بهتر نمیشه استفاده کرد ... ورنش هم بسیار سبک و قابل حمل است .

سلام دوستان
فردا میخام یک لپتاپ بگیرم.
1-اول از همه بودجم 1.5 هستش.
2-تا حد امکان میخوام مانیتورش کوچیک باشه( نهایت 15).
3- میخوام باهاش کارای روزانمو انجام بدم(اینترنت و ...)
4-از اونجایی که رشته دانشگاهیم مدیریته ، برنامه های مدیریتی و حسابداری هم روش نصب خواهم کرد.
5- برنامه هایی مثله فوتوشاپ و اینا رو هم نیاز دارم.
6-از نظر برند هم خودم این 3 تا رو دوست دارم بگیرم: سونی ، اچ پی ، ایسوس
7-سرعت خود لپتاپ تو محیط ویندوز هم خیلی برام مهمه که سریع باشه.
8-باهاش بازی هم نمیکنم.
حالا میخوام پیشنهاداتونو بگید تا یک انتخاب عالی داشته باشم.
ممنون از لطفتون

سلام
دوستان دنبال یه لبتاپ(نت بوک البته) بودم که اول از همه زیبا و سبک باشه و باسه کارای معمولی میخوام ، اما در مجموع اگه با داشتن 2 تا شرایط نامبرده یه سیستمی هم داشته باشه بشه فتوشاپ رو باش اجرا کرد،ممنون میشم :d
خودم تو فکر AIR هستم ، اما از اونجایی که شاید تا زمان مد نظرم نتونم پولشو جور کنم ، فعلا میخوام در مورد نت بوک های خوب یه اطلاعاتی کسب کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید با توجه به مورد های سبکی و زیبایی و اینکه فک کنم نتونم زیر 11 اینچ تحمل کنم و بودجه حدود 700 800 تومن !!
باز اگه با یکم بالا پایین کردن میشه چیز بهتری جور کرد بگید ، شایدم باس کارایی که من میخوام یعنی اینترنت و یکمم کارای معمولی که با pc انجام میدن بشه با بودجه کمتر هم خرید بگید ممنون میشم !!!!

خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید !

آخرین ویرایش:
برای بازی اصلا با این بودجه حساب نکن ... البته اگر با رزولیشن پایین و تنتظیمات Medium و یا Low مشکلی نداری مدلهای Acer Aspire در بازار تهران به قیمتهای 950 یا 1 گیر میان که GT540m یا GT550m دارن ... در کل این سری کارتهای برای بازی نیستن اما بازی روی رزولیشن پایین (هرچند خوده Acer هم رزولیشن پایینی داره )روی Meidum - Low راه میندازن .... البته با سنگینی بازی های مثل BT3 - Rage - Metro 2034 - Withcer 2 .... اینها رو روی Low انتظار داشته باش .... من شخصا Acer رو به خاطر ساخت معمولی بدنه پیشنهاد نمیدم.... باز انتخاب با خودنه .... اگر وایسی و بودچه رو ببری روی 1,500,000 میتونی بری سراغ MSIG680
نظرتون درباره این مدلها چیه؟
DELL Vostro 3550 i5
MSI FX420 I5 2410
HP Pavilion DV6-3300se
HP Pavilion DV6-6169
DELL - Inspiron N5110 / i7
ممنون

سلام دوستان لطفا یک لپ تاپ معرفی کنید با مشخصات زیر:
رم 8 گیگ ddr3
سی پی یو قویتر از INTEL Core i7-2630QM یعنی سی پی یو لپ تاپی که معرفی میکنید قویتر از این گزینه باشه
گرافیک 2 گیگ ddr 5 قدرتمند یعنی برای بازی خیلی سریع و قدرتمندتر از بقیه کارتهای لپ تاپی باشد
یو اس بی 3 و بلوری رایتر و مانیتور فول اچ دی سه بعدی داشته باشد یعنی این سه امکان رو حتما داشته باشد

لطفا اگر چنین لپتاپی میشناسید معرفی کنید؟

___________________________________________________________________________________________________________________

اگر چنین لپ تاپی پیدا نکردید و نبود یک لپ تاپ گیمینگ با بودجه 2 تا 2.5 میلیون تومان که بسیار قدرتمند باشه معرفی کنید و لطفا چندین مورد معرفی کنید یعنی هر موردی که تو این رنج قیمت هست معرفی کنید و همچنین موردهایی که توش مانیتور فول اچ دی سه بعدی و بلوری و غیره و همچنین کارت گرافیک به شدت قدرتمند داشته باشه هم معرفی کنید کلا توی این رنج قیمت هر چی لپ تاپ توی بازار ایران هست لطفا معرفی کنید.

___________________________________________________________________________________________________________________

و همچنین به غیر از گزینه های بالا چندین لپ تاپ دیگه هم برای گیمینگ با بودجه 1.5 میلیون معرفی کنید.

با تشکر

سلام دوستان

فردا میخام یک لپتاپ بگیرم.
1-اول از همه بودجم 1.5 هستش.
2-تا حد امکان میخوام مانیتورش کوچیک باشه( نهایت 15).
3- میخوام باهاش کارای روزانمو انجام بدم(اینترنت و ...)
4-از اونجایی که رشته دانشگاهیم مدیریته ، برنامه های مدیریتی و حسابداری هم روش نصب خواهم کرد.
5- برنامه هایی مثله فوتوشاپ و اینا رو هم نیاز دارم.
6-از نظر برند هم خودم این 3 تا رو دوست دارم بگیرم: سونی ، اچ پی ، ایسوس
7-سرعت خود لپتاپ تو محیط ویندوز هم خیلی برام مهمه که سریع باشه.
8-باهاش بازی هم نمیکنم.
حالا میخوام پیشنهاداتونو بگید تا یک انتخاب عالی داشته باشم.
ممنون از لطفتون
Asus N555Sf و HP 6090 همه انتخابهای بسیار خوبی هستن ... درکل مدل Asus مقداری به خاطر GT 555m قویتر هستش.
سلام
دوستان دنبال یه لبتاپ(نت بوک البته) بودم که اول از همه زیبا و سبک باشه و باسه کارای معمولی میخوام ، اما در مجموع اگه با داشتن 2 تا شرایط نامبرده یه سیستمی هم داشته باشه بشه فتوشاپ رو باش اجرا کرد،ممنون میشم :d
خودم تو فکر AIR هستم ، اما از اونجایی که شاید تا زمان مد نظرم نتونم پولشو جور کنم ، فعلا میخوام در مورد نت بوک های خوب یه اطلاعاتی کسب کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید با توجه به مورد های سبکی و زیبایی و اینکه فک کنم نتونم زیر 11 اینچ تحمل کنم و بودجه حدود 700 800 تومن !!
باز اگه با یکم بالا پایین کردن میشه چیز بهتری جور کرد بگید ، شایدم باس کارایی که من میخوام یعنی اینترنت و یکمم کارای معمولی که با pc انجام میدن بشه با بودجه کمتر هم خرید بگید ممنون میشم !!!!

خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید !
Air خیلی عالی هستش برای Netbook بودن ... Mobility بسیار بالایی داره - من سری Asus Eee ها رو هم پیشنها میدم نگاهی بنداز...اون ها هم بسیار خوب هستند.
نظرتون درباره این مدلها چیه؟
DELL Vostro 3550 i5
MSI FX420 I5 2410
HP Pavilion DV6-3300se
HP Pavilion DV6-6169
DELL - Inspiron N5110 / i7
ممنون

کلا همه ی اینها برای بازی جالب نیستن .... شما با ATI 6490 و کارهای مشابه فریم خاصی نمیتونی بگیری ... روی High که فریم روی 30 و 25 میگرده و بازی نمیشه کرد .... روی Medium و Low و بازی هایی مثل Battlefield 3 هم باید روی Low بازی کنی ... اینها کیفیت ساخت بالاتری دارن اما در مقابل Acer Aspire ها هم GPU ضعیفتری ---- Acer Aspire باز فریم بهتر میده اما در کل باید دوره کیفیت تصویر بالا و ساخت با کیفیت رو خظ بکشی... البته این نیست که مشکل پیدا کنه اما احتمالش بالاتر از بقیه مدلها هست ... شما با 1 تومن نمیتونی مدلی یگیری روی High برات جواب گو باشه ... باید 1,500,000 کنی در اون حد .

سلام دوستان لطفا یک لپ تاپ معرفی کنید با مشخصات زیر:
رم 8 گیگ ddr3
سی پی یو قویتر از INTEL Core i7-2630QM یعنی سی پی یو لپ تاپی که معرفی میکنید قویتر از این گزینه باشه
گرافیک 2 گیگ ddr 5 قدرتمند یعنی برای بازی خیلی سریع و قدرتمندتر از بقیه کارتهای لپ تاپی باشد
یو اس بی 3 و بلوری رایتر و مانیتور فول اچ دی سه بعدی داشته باشد یعنی این سه امکان رو حتما داشته باشد

لطفا اگر چنین لپتاپی میشناسید معرفی کنید؟

اگر چنین لپ تاپی پیدا نکردید و نبود یک لپ تاپ گیمینگ با بودجه 2 تا 2.5 میلیون تومان که بسیار قدرتمند باشه معرفی کنید و لطفا چندین مورد معرفی کنید یعنی هر موردی که تو این رنج قیمت هست معرفی کنید و همچنین موردهایی که توش مانیتور فول اچ دی سه بعدی و بلوری و غیره و همچنین کارت گرافیک به شدت قدرتمند داشته باشه هم معرفی کنید کلا توی این رنج قیمت هر چی لپ تاپ توی بازار ایران هست لطفا معرفی کنید.

و همچنین به غیر از گزینه های بالا چندین لپ تاپ دیگه هم برای گیمینگ با بودجه 1.5 میلیون معرفی کنید.

با تشکر
1. در جواب سوال اول ... فکر نمیکنم تو بازار ایران option های این تیپی باشه..باید از خارج بیاری... در هر صورت گرافیک GTX580M - AMD 6990M - GTX 570M ... همه قدرتهای بالایی دارن ... 2-1.5 گیک بودنش فرقی ایجاد نمیکنه ... GTX580M یک GTX560ti هست و AMD 6990M هم ATI 6850 هستش .... که بازی ها رو روی 1920x1080 - برات بالای 35 فریم میدم ... البته دوره بازی های مثل Crysis 2 - Crysis 1 - Metro 2033 - رو باید برای بازی روی Ultra خط بکشی...در این صورت نیاز به لپتاپهای SLI داری ... این Option ها هم که گفتی توی Alienware M17x - Sager Np8130 هستن و حدودا برات حوالی 3,250,00 تا 4,900,000(بسته به GPU - CPU ) فقط خوده لپتاپ میشه ... (2500 تا 3500 دلار)
2.در حد 2 تا 2.5 هم مدلهای Asus G54 - Asus G74 هستن ... که ممکنه مدلهای 3d تا حوالی 3 هم باشه ... در بازار ایران مدلهای غیر 3d حوالی 2,500,000 کمی بالاتر و پایینتر هستش. کارت GTX560m داره مثل یک GT430 هست ... به شدت قدرتمند نیست اما خوب جواب میده ... میتونی خیلی بازی ها رو روی 1080 فریم بالای 30 بگیری روی high و یکسری هم روی medium .
اگر مد نظرت دادن فریم برای 1080 روی high مثلا 50 با بالاست با همه ی بازیهای موجود :
به شدت قدرتمندترینها AMD 6990M CrossFire - Nvidia GTX580M SLI هستش که مثلا Crysis 2 DX11 روی 50 فریم 1080 میده یا Crysis و Metro 2033 رو همه در Max Setting راحت فریم میده ... خوالی 5.5 یا 6 به بالا در میاد.
3. برای بازی در حد 1.5 هم شما میتونی بری سراغ MSIg680 که GT555m داره و اکثر بازی ها رو روی highجواب میده و عناوینی مثل Crysis 2- Metro 2033- Witcher 2 - BT 3 رو باید به Medium کاهش بدید .

• Like
Reactions: dani8gb
دوستان با بودجه 850 چی پیشنهاد می دن؟
نظر خودم hp 4530 ایه...(برای کار بازی و کار خاصی نمی خوام)
ممنون
به غیر از این مدل dell5110 هم انتخاب مناسبی هست

سلام . میشه یک لپتاپ از برند Asus تا سقف 1 میلیون و 150 معرفی کنین که به درد همه کاری بخوره
فقط اگه میشه حداکثر 14 اینچ باشه
مدل u30jc انتخاب مناسبی هستش و تایید میشه

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان 6170hpچطور؟؟1300خوبه؟؟
مدله خوبه بد نیست

من می خوام دیگه دل DELL - Inspiron N5110 / i7 رو بگیرم چون i7 هست ....بعد نمیشه باهاش راحت بازی کرد اگه نمیشه بازی کرد با این پس یه مدل که بشه راحت بازی کرد معرفی کنید تا یک میلیون تو همین قیمت اصلا هست

با سلام خدمت اساتید محترم ....
میخوام یه لپ تاپ بگیرم بودجه هم نهایت 900 ........
دانشجو هستم ( مکانیک ) بیشتر با نرم افزار های مهندسی کار میکنم + اینترنت میخوام 4 سال برام کار کنه ....
گیم هم بازی نمی کنم فوقش pes
ممنون میشم راهنماییم کنید ....

من می خوام دیگه دل DELL - Inspiron N5110 / i7 رو بگیرم چون i7 هست ....بعد نمیشه باهاش راحت بازی کرد اگه نمیشه بازی کرد با این پس یه مدل که بشه راحت بازی کرد معرفی کنید تا یک میلیون تو همین قیمت اصلا هست
دقیقا GPU دستگاه چی هستش ؟ چون من از سبک سیاق بازار ایران خبر ندارم میپرسم ! این مدل دو نوع کانفیگ داشت - اصولا اینها رنج برای بازی نیست ... میخوای هم بازی بکنی میشه اما روی Medium - Low با Native Res - مدل خاصی به جز Acer Aspre ها که GT540m دارن نیست ... این GT540m بازی رو روی Medium و بعضی هم روی High البته با فریم ناپایدار جواب میده اما کیفیت ساخت خوبی نداره Acer به عنوان لپتاپ باری بازی
با سلام خدمت اساتید محترم ....
میخوام یه لپ تاپ بگیرم بودجه هم نهایت 900 ........
دانشجو هستم ( مکانیک ) بیشتر با نرم افزار های مهندسی کار میکنم + اینترنت میخوام 4 سال برام کار کنه ....
گیم هم بازی نمی کنم فوقش pes
ممنون میشم راهنماییم کنید ....
میتونی از Asus n52 - و DEll 3550 ها و HP های معمولی انتخاب کنی
[/COLOR]مدله خوبه بد نیست
خب قیمت1400از این6170بهتر هست ؟؟یا همین خوبه؟؟به درد بازی میخوره؟[/QUOTE]
توی حوالی 1,500,00 باید بری سراغ MSIG680 - ASUS 555SF که بتونه با GT555m بازی ها رو راحتر جواب بده . عموما روی High با 30 فریم

• Like
Reactions: u_2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or