مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

بله درسته. مدل های ASUS و MSI که خدمت تون گفتم لپ تاپ های بسیار قوی هستند، ضمن این که عمر بالاتری دارند و گارانتی درست و حسابی و خوبی هم توی ایران دارند.

مدل های HP و Dell XPS که مد نظر خودتونند هم بسیار لپ تاپ های غول و قوی یی هستند (خصوصا مدل اچ پی واقعا هیولا هستش)، ولی متاسفانه مساله مهم مدت عمر و میزان خرابی و گارانتی شون هستش که اچ پی گارانتی خوب نداره و دل هم با گارانتی خوب بسیار گرون در میاد نسبت به مشخصاتش.

خرید خوبی داشته باشید. :)

به هر حال اون k53 ایسوس خیلی چیز خوبی قدرت سخت افزاریشم بالاست:)

بله درسته. مدل های ASUS و MSI که خدمت تون گفتم لپ تاپ های بسیار قوی هستند، ضمن این که عمر بالاتری دارند و گارانتی درست و حسابی و خوبی هم توی ایران دارند.

مدل های HP و Dell XPS که مد نظر خودتونند هم بسیار لپ تاپ های غول و قوی یی هستند (خصوصا مدل اچ پی واقعا هیولا هستش)، ولی متاسفانه مساله مهم مدت عمر و میزان خرابی و گارانتی شون هستش که اچ پی گارانتی خوب نداره و دل هم با گارانتی خوب بسیار گرون در میاد نسبت به مشخصاتش.

خرید خوبی داشته باشید. :)

یه بررسی میکنم احتمالا همین asus رو بگیرم

با تشکر از شما دو دوسته گرامی :x

دوستان من پیش چند فروشنده رفتم،هر کدوم یه چیزی میگن،ما موندیم...
-در مورد asus k53sv میگن این 6 گیگ رمی که داره+2 گیگ گرافیک،لپ تاپ به صورت کامل اون رو دریافت نمی کنه،مثلا وقتی ازش استفاده می کنی،میگن فقط 4 رم+1 گیگ گرافیک رو دریافت می کنه،یا اینکه کلا ویندوز 7 2 گیگ رم رو share می کنه یه همچین چیزایی...کلا منظور طرف این بود که 2 گیگ گرافیک میخری ولی در واقع 1 گیگه...آخه مگه میشه؟من کلا متوجه نشدم،ولی ایشون ادعا میکنن که از یه منبع موثق سوال کردن...
-یکی دیگه هم اینکه به نظرتون لپ تاپی که ویندوز 7 خوده شرکت روش نصب می کنه بهتر از اونیه که مثه pc یه هارده خامه که روش DOS ه؟ اینطور شنیدم،اونیکه ویندوز 7 داره شرکت یه دیسک از ریکاوری هم میده،ولی اونیکه DOS داره دارای ریکاوری نیست! و کلا اینطور پیشنهاد میشه که سراغ لپ تاپایی بریم که دارای Win 7 هستن،نه DOS?
-یکی هم میگه k53 دارای USB3 نیست (که این یه قلم واقعا صحت داره) و این ضعف رو نسبت به N53SV داره...

کلا من اینطور آمار در آوردم که

K53SV این مزیتارو داره:
6 گیگ رم
2 گیگ گرافیک
640 گیگ هارد
*رنگ بندیش فقط 2 نوعه،اینایی که تبلیغ می کنن عینه جعبه مداد رنگیه،گویا چاخانه.یکی قهوه ای سوخته اس،یکی توو مایه های نوک مدادی...

N53SV همه ی مزیتای k53 داره،الی اون 3 مورد...اما K53 اینارو نداره:
Blu ray
Win 7
USB3
اسپیکر قوی تر
+ کیف و موس
----------
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ خواهشا اون سوالای بالا رو هم اگه اطلاع دارین بگید.ممنون

-در مورد asus k53sv میگن این 6 گیگ رمی که داره+2 گیگ گرافیک،لپ تاپ به صورت کامل اون رو دریافت نمی کنه،مثلا وقتی ازش استفاده می کنی،میگن فقط 4 رم+1 گیگ گرافیک رو دریافت می کنه،یا اینکه کلا ویندوز 7 2 گیگ رم رو share می کنه یه همچین چیزایی...کلا منظور طرف این بود که 2 گیگ گرافیک میخری ولی در واقع 1 گیگه...آخه مگه میشه؟من کلا متوجه نشدم،ولی ایشون ادعا میکنن که از یه منبع موثق سوال کردن...
-یکی دیگه هم اینکه به نظرتون لپ تاپی که ویندوز 7 خوده شرکت روش نصب می کنه بهتر از اونیه که مثه pc یه هارده خامه که روش DOS ه؟ اینطور شنیدم،اونیکه ویندوز 7 داره شرکت یه دیسک از ریکاوری هم میده،ولی اونیکه DOS داره دارای ریکاوری نیست! و کلا اینطور پیشنهاد میشه که سراغ لپ تاپایی بریم که دارای Win 7 هستن،نه DOS?
-یکی هم میگه k53 دارای USB3 نیست (که این یه قلم واقعا صحت داره) و این ضعف رو نسبت به N53SV داره...

K53SV این مزیتارو داره:
6 گیگ رم
2 گیگ گرافیک
640 گیگ هارد
*رنگ بندیش فقط 2 نوعه،اینایی که تبلیغ می کنن عینه جعبه مداد رنگیه،گویا چاخانه.یکی قهوه ای سوخته اس،یکی توو مایه های نوک مدادی...

Blu ray
Win 7
USB3
اسپیکر قوی تر
+ کیف و موس
----------
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ خواهشا اون سوالای بالا رو هم اگه اطلاع دارین بگید.ممنون

ببین درسته همیشه بستگی به ویندوزی که رو سیستمت نصبه مثلا 32 بیت یا 64 یه مقدار
از رمت را مصرف نمیکنه حدود 200 مگ ولی اینکه 2گیگ رمو 1 گیگ گرافیک :-oحرف مفته تو گرافیک
هم درسته ممکنه بر حسب قدرت بقیه قطعات حداکثر استفاده ازش نشه که چیز مهمی نیست
که تازه اونم با اور کلاک قدرتش 10 20 درصد از اون چیزی که هست بیشتر میشه
در مورد win هم همه ی لبتاب ها دیسک اورجینال روشون نیست معمولا لبتابهای dell روشون هست
در مورد انتخابت هم خودت معیارت را بسنج اگه برا گیم میخوای خب قطعا k53 بهتره
ولی اگه بیشتر میخوای برای مولتیمدیا استفاده کنی n53 انتخاب بهتریه:)

• Like
Reactions: Jesper Kyd
ببخشید من بودجم برای این کار کم اومد اگه میشه 2 تا معرفی کنید
یکی حدود 350-360
یکی حدود 400-410

دیگه بهترین چیزی که میتونی برداری Asus Eee PC 1001PXD
به قیمت 400 فاقد درایو
اصلا تو رنج 350 لبتاپ به درد بخور نیست
مگر این چینی اشغالا که اصلا مارک هم نداره من بت پیشنهاد میکنم
همون hp که بت گفتم را بگردی یه دست دومش را پیدا کنی که به بودجت بخوره:)

ببین درسته همیشه بستگی به ویندوزی که رو سیستمت نصبه مثلا 32 بیت یا 64 یه مقدار
از رمت را مصرف نمیکنه حدود 200 مگ
اومـــــم،یعنی 64 بیت باید باشه تا مقدار بیشتر از رم دریافت کنه؟
پس کلا این حرفایی که طرف میگه 2 گیگ گرافیک در واقع 1 گیگ real ه،چرنده؟ بدختی طرف آشنامه،خدا امام قسم میخوره که آقا اشتباه داری میکنی یه گیگ بیشتر گرافیک مصرف نمی کنه،بقیه ش رو share می کنه،همچین چیزایی...
من معیارم گیمه،خودمم میخوام k53 رو بگیرم،ولی هر کی یه چیزی میگه آدم میمونه،یکی میگه در واقع یه گیگ گرافیک داره،یکی میگه DOS ه،یکی می گه USB3 نداره...
به هر حال،مرسی از توجه! سپاس فراوان.

به نظر من اصلا میزان رم کارت گرافیک مهم نیست (یعنی به مقدار ناچیز اهمیت داره، ولی 1 گیگ یا 2 گیگ بودنش مهم نیست و 1 گیگ کفایت می کنه برای هر مصرفی). مدرک می خوای؟ برو بنچ مارک های کارت گرافیک ها رو نگاه کن، ببین کجا نوشتند گرافیک یک گیگ و دو گیگ؟ همیشه بر حسب مدل گرافیک طبقه بندی می کنند و رم گرافیک هم تاثیری اگر داشته باشه جزئیه و برای همین هیچ وقت توی بنچ مارک نمیارنش! [URL="http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php"]اینجا[/URL] و اینجا رو ببین و خودت قضاوت کن.

در مورد رم همون طور که pengel گفتند فقط به ویندوز 32 یا 64 بیت بر میگرده. اگر ویندوز 64 بیت بریزی هر مقدار رم رو می شناسه، ولی ویندوز 32 بیت اگر لپ تاپت 256 گیگابایت رم هم داشته باشه (:blink:) فقط 3.25 گیگابایتش رو می شناسه. هیچ فرقی هم از این بابت بین N53 و K53 نیست.

مقایسه ات بین K53 و N53 هم تا حدی صحیحه، ولی میزان رم و هارد و داشتن بلو-ری یا ویندوز 7 بستگی به کانفیگ لپ تاپت هم داره و هر دو مدل می تونند ضعیف یا قوی باشند از این لحاظ که قیمت شون فرق می کنه با بالا پایین رفتن کانفیگ. در ضمن کی برد سری K هم بیشتر ملت می پسندند (که البته مهم نیست خیلی).

ویندوز اریجینال لپ تاپ هم مختصرا بهتر از ویندوزیه که خودت ریختی (به دلیل همون ریکاوری)، ولی اگر اختلاف قیمت زیاد باشه اصلا نمی صرفه (من خودم N53SV با سیستم عامل داس و بلو-ری و رم 4 و هارد 640 خریدم).

هر موقع هم بین حرف های مختلف گیر افتادی بهترین منبع سرچ گوگل هستش به نظر من. :)

موفق باشی.

• Like
Reactions: Jesper Kyd
ولی میزان رم و هارد و داشتن بلو-ری یا ویندوز 7 بستگی به کانفیگ لپ تاپت هم داره و هر دو مدل می تونند ضعیف یا قوی باشند از این لحاظ که قیمت شون فرق می کنه با بالا پایین رفتن کانفیگ.
که اینطور.این دو مدل جفتشون GT540 ان ولی مثه اینکه اونایی که GTX ان خیلی قوی ترن،حالا اینا رو دیگه کجا گیر بیاریم:d فک کنم اینطوری چند مدل دیگه هم بشه انتخاب کرد که برا گیم مناسب باشه؟!

ولی سوال اینجاس که این 2 گیگ گرافیک رو بالاخره ویندوز دریافت یا شناسایی می کنه یا نه فقط 1 گیگ رو می کشه؟

راستش،منظور از کانفیگ رو متوجه نمیشم؟! واضح تر بگین ممنون میشم...

آخرین ویرایش:
که اینطور.این دو مدل جفتشون GT540 ان ولی مثه اینکه اونایی که GTX ان خیلی قوی ترن،حالا اینا رو دیگه کجا گیر بیاریم:d فک کنم اینطوری چند مدل دیگه هم بشه انتخاب کرد که برا گیم مناسب باشه؟!

ولی سوال اینجاس که این 2 گیگ گرافیک رو بالاخره ویندوز دریافت یا شناسایی می کنه یا نه فقط 1 گیگ رو می کشه؟

راستش،منظور از کانفیگ رو متوجه نمیشم؟! واضح تر بگین ممنون میشم...

منظور از کانفیگ، Configuration لپ تاپ هستش. مثلا شما میرین بازار، یه مغازه لپ تاپ ASUS N53SV رو با هارد 640 و ویندوز 7 و بلو-ری میده 1320، و یه جای دیگه همون لپ تاپ رو با داس و هارد 500 و DVD-RW میده 1250. این دو تا هر دوشون مدل شون یکی هستش، ولی Configuration متفاوتی دارند.

تمامی لپ تاپ هایی که کارت 540 روشون هستش مدل شون GT 540m هستش و قدرت گرافیک شون با همدیگه هیچ فرقی نمی کنه.

پ.ن: من یه سرچ اینترنتی زدم و واقعا اطلاعات گیج کننده ای دیدم! یه سری سایت ها زدند 1 گیگ و یه سری 2 گیگ، اون هم برای لپ تاپ هایی که هیچ فرق مهمی با هم ندارند! مثلا اینجا و اینجا. ولی در هر صورت مطمئن باشید این که رم گرافیک 1 گیگ هستش یا 2 گیگ اصلا جزو اطلاعات مهم لپ تاپ نیست.

آخرین ویرایش:

K53SV این مزیتارو داره:
6 گیگ رم
2 گیگ گرافیک
640 گیگ هارد

Blu ray
Win 7
USB3
اسپیکر قوی تر
+ کیف و موس
----------

بنده هم چند مورد اضافه کنم که باعث شده نتونم تصميم بگيرم:

- K53 تکنولوژي IceCool داره که N53 نداره و باعث ميشه ناحيه اي که مچ دست روي بنده دستگاه قرار ميگيره خنک بمونه. چيزي که توي دل 1564 خودم عذابم ميده
- يه ايراد K53 اينه که جک آداپتورش رو جاي اينکه بالاي خروجي هوا در بيارن پايينش در آوردن. اين يعني که اگه مثل من بخواين روي ميز کار کنين، سيم رو از بالا بيارين ميره جلوي هواي داغ و دو روزه مرخص ميشه. از پايين هم بيارين جلوي پورت ها رو ميگيره.

راستي دوستان؛ توي سايتهاي خارجي ديدم از کيبورد N53 بد ميگفتن. مشکلش چيه؟

در ضمن مدلهاي N53 با هارد 500G 7200rpm ارائه شده. اين هارد پر سرعت زياد دما رو بالا نميبره؟ سر و صدا رو چي؟

کيفيت LCD اين مدلها چطوريه؟ نسبت به دل n5110 پايين تر نيست؟ review که حرفهاي ضد و نقيضي ميگن

بنده هم چند مورد اضافه کنم که باعث شده نتونم تصميم بگيرم:

- K53 تکنولوژي IceCool داره که N53 نداره و باعث ميشه ناحيه اي که مچ دست روي بنده دستگاه قرار ميگيره خنک بمونه. چيزي که توي دل 1564 خودم عذابم ميده
- يه ايراد K53 اينه که جک آداپتورش رو جاي اينکه بالاي خروجي هوا در بيارن پايينش در آوردن. اين يعني که اگه مثل من بخواين روي ميز کار کنين، سيم رو از بالا بيارين ميره جلوي هواي داغ و دو روزه مرخص ميشه. از پايين هم بيارين جلوي پورت ها رو ميگيره.

راستي دوستان؛ توي سايتهاي خارجي ديدم از کيبورد N53 بد ميگفتن. مشکلش چيه؟

در ضمن مدلهاي N53 با هارد 500G 7200rpm ارائه شده. اين هارد پر سرعت زياد دما رو بالا نميبره؟ سر و صدا رو چي؟

کيفيت LCD اين مدلها چطوريه؟ نسبت به دل n5110 پايين تر نيست؟ review که حرفهاي ضد و نقيضي ميگن

چقدر مشکل پسند! :mrgreen:

مشکل کی برد N53SV اینه که کلیدهاش موقع تایپ یه کم زیر دست آدم پایین میرن و این به مذاق بعضی ها خوش نمیاد. در واقع کلیدهای کی برد به هم چسبیدند و یه بدنه واحد رو تشکیل دادند که این جلوی فرو رفتن آت آشغال توی لپ تاپ رو می گیره، ولی خوب از طرفی نسبت به لپ تاپ هایی که دکمه های کی بردش از هم جدا هستند صفحه کلید با لمس یه کم میره پایین و ناراحت تره (من شخصا هیچ مشکلی نداشتم، ولی شما قبل از خرید تست کنید).

لپ تاپ N53SV من موقع کار عادی تقریبا مطلقا بی صداست، و خیلی به زور میشه فهمید که از کنارش هوا بیرون می زنه، ولی موقع گیم صداش بالا میره (تقریبا اندازه صدای XBOX 360 موقع بازی و خیلی کمتر از صدای گرافیک های پیشرفته کامپیوتر).

موقع گیم از کنارش هوای خیلی داغ بیرون می زنه، ولی حرارت فقط مال همون جاست. خیلی به زور میشه احساس کرد که جاهای دیگه اش هم داغند و اصلا برای من باعث جلب توجه یا اذیت نشده (البته جاهای دیگه اش هم کمی گرم هستند). :)

در مورد کیفیت LCD هم من راضی بودم. البته خیلی جایی برای مقایسه ال سی دی های لپ تاپ توی اینترنت پیدا نمی کنید و اطلاعات کلی بهتون میدن فقط، ولی فقط نسبت به تلویزیون LCD سامسونگم یه خورده میدان دیدش کمتره و از حاشیه ها تصویرش تغییر می کنه، که این هم تقریبا در تمام لپ تاپ ها هستش.
کیفیت رنگ ال سی دیش به نظر من از N5010 دو تا از دوست هام که کنارش گذاشتم کمی بهتر، و از HP یکی از دوست های دیگه ام بسیار بهتر بود.

خلاصه من که تا به حال از لپ تاپ عزیزم بسیار بسیار راضی بودم! :mrgreen:

سلام من یه دونه نوت بوک کوچیک لازم دارم در حد 10 یا 13 اینچ 13 بهتره.برندش زیاد مهم نیست ولی خوب باشه از 500تومن بیشتر نباشه.ممنون

علاوه بر مدل های خوبی که pengel گفتند، این مدل رو هم چک کنید. چیز خیلی جالبیه، صفحه اش لمسیه و کارتبلت رو هم می کنه، ولی ویندوز 7 داره و در اصل مینی لپ تاپه.

فقط حواس تون به هارد کمش باشه. هاردش بسیار سریعه (SSD)، ولی فقط 32 گیه، بنابراین اگر به عنوان تنها کامپیوتر شما بخواد استفاده بشه ممکنه فضا کم بیارید.

توی ایران هم اومده و قیمتش حدود 450-400 هستش. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or