مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام...یه نوت بوک میخواستم بخرم.
نمی خوام صفحه اش زیاد بزرگ باشه!!همون 10 اینچ و اینا خوبه...فقط می خوام سرعتش خوبه خوب باشه!یعنی خیلی عالی باشه و سیستم زود بیاد بالا تو برنامه ها هنگ نکنه.دوم اینکه پورت HDMI داشته باشه و هاردش 500 باشه.HD هم باشه یا LED...
برا بازی و ... نمیخوام.تنها کاری که میکنم اینکه میام تو اینترنت و باش فیلم ببینم برای فیلم دیدنم میزنمش به lcd!!گفتم سرعت بالا داشته باشه نه اینکه برای کارای شاخی می خوام. برای این کارایی که گفتم می خوام سرعتش بالا باشه...
هر چقدر قیمت پایین تر بهتر...

آخرین ویرایش:
سلام...یه نوت بوک میخواستم بخرم.
نمی خوام صفحه اش زیاد بزرگ باشه!!همون 10 اینچ و اینا خوبه...فقط می خوام سرعتش خوبه خوب باشه!یعنی خیلی عالی باشه و سیستم زود بیاد بالا تو برنامه ها هنگ نکنه.دوم اینکه پورت HDMI داشته باشه و هاردش 500 باشه.HD هم باشه یا LED...
برا بازی و ... نمیخوام.تنها کاری که میکنم اینکه میام تو اینترنت و باش فیلم ببینم برای فیلم دیدنم میزنمش به lcd!!گفتم سرعت بالا داشته باشه نه اینکه برای کارای شاخی می خوام. برای این کارایی که گفتم می خوام سرعتش بالا باشه...
هر چقدر قیمت پایین تر بهتر...
HP ProBook 4320s-A اینچ 13

سلام
من میخوام این لپ تاپ رو بگیرم . دو تا سوال ازتون داشتم :
1 - چرا کارت 560 gtx که از طرف کمپانی سازندش 1.5 گیگ حافظه داره اینجا زده 3 گیگ
2 - این سایت برای خرید معتبر هستش ؟
http://www.xoticpc.com/asus-g74sx3de-pre-order-p-3096.html?wconfigure=yes

چه لبتابی من که مدلی نمیبینم
در مورد کارت کرافیک برند های مختلف تو یه مدل یه سری تفاوت های جزئی دارن حتما که نباید همشون 1.5 گیگ باشن:)

دوستان 5110 dell برای گیم چطوره؟و از نظر تهویه چطوره یعنی خیلی داغ نمیکنه؟ و آخرین سوال کیفیت ساختش چطوره؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم:d

اونجور که فک کنی میتونی bf3 یا me3 را رو تنظیمان خوب اجرا کنی خیر مدل های Dell XPS L502-Aسخت افزاره بهتری داره ولی بازم معجزه نمیکنه از نظر داغ شدن که یه چیز معموله بین لبتابها و زیاد جای نگرانی نیست البته این مدل تهویه هوای قدرت مندی داره از نظر کیفیت ساخت dell تو این دو سال اخیر عمل کرد بهتری داشته و درصد خرابیش کم شده ولی بهتره با گارانتی بگیری:)

اونجور که فک کنی میتونی bf3 یا me3 را رو تنظیمان خوب اجرا کنی خیر مدل های Dell XPS L502-Aسخت افزاره بهتری داره ولی بازم معجزه نمیکنه از نظر داغ شدن که یه چیز معموله بین لبتابها و زیاد جای نگرانی نیست البته این مدل تهویه هوای قدرت مندی داره از نظر کیفیت ساخت dell تو این دو سال اخیر عمل کرد بهتری داشته و درصد خرابیش کم شده ولی بهتره با گارانتی بگیری:)

دم شما گرم ممنون به نظر شما ارزش داره 200 تومن بزارم رو 5110 لپتاپ asus k53sv رو بگیرم یا همین مدل خوبه؟ :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or