Download off
کاربر سایت
صفحش led نیست؟
خیر . سری F سونی تا الان هیچکدام LED نداشتن.
اگه LED واستون مهمه از سری EB و CW باید انتخاب کنید
صفحش led نیست؟
با همین مشخصات که گفته بودین در سری eb و cw هست؟خیر . سری F سونی تا الان هیچکدام LED نداشتن.
اگه LED واستون مهمه از سری EB و CW باید انتخاب کنید
با همین مشخصات که گفته بودین در سری eb و cw هست؟
توی رنجی که اعلام کردید چند مدل معرفی میکنم.
HP Pavilion G62-144
قیمت 820.000 تومان.
Toshiba Satellite T135-S1305
قیمت: 670.000 تومان
ِ
DELL Vostro 3500
قیمت :790.000 تومان
DELL Vostro 3300
قیمت: 840.000 تومان
Dell Inspiron 5010
قیمت :690.000 تومان
ِ
اگر براتون مقدوره راهنمایی کنیدسلام
اگرممکنه نظرتون رو راجع به مدل Dell Studio 1558 بگین؟
ممنونم
ضمنا من شبکه میخونم و لپتاپی لازم دارم که Config نسبتا بالایی داشته باشه من گشتم دیدم این مناسبه اگرپیشنهادی بهتری دارید بنده رو درجریان بزارید 1.200 هم میتونم هزینه کنم والبته ترجیح میدم Dell بگیرم
دوستان قیمت mac book air الان
تو بازار چقدر هست؟
ایا خریدش به صرفه هست .فقط تو برای استفاده اینترنت و مدیا می خوام.
ممنون
دوستان قیمت mac book air الان
تو بازار چقدر هست؟
ایا خریدش به صرفه هست .فقط تو برای استفاده اینترنت و مدیا می خوام.
ممنون
البته این رو هم به مطلب شما اضافه کنم که نرم افزارهای اپل تو ایران بسیار گرون وکمیابه وبا توجه به هک نشدن نرم افزارهای اپل باید اورجینال خریداری بشه که خب قیمت گرونی دارن...ببین دوست عزیز خریدش از ایران یعنی حدود ۳۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومان هزینه اضافه.
در ضمن زمانی که مک بوک ایر خریداری میکنید نباید بپرسید خریدش به صرفه هست یا نه ! عزیز من داری اپل میخری پس توقع قیمت بالاتر هم باید داشته باشی.
برای استفاده در ضمینه اینترنت و مدیا هم (با توجه به سیستم عامل مک) یکی از بهترین انتخابهاست.
توی لیست قیمت هام که نگاه کردم به نظرم بهترینش اینه:سلام دوستان ! من یه لپتاپ واسه بازی می خوام نهایت قیمت هم 2 میلیون ، لطفا منو راهنمایی کنید/سپاس
1558 خیلی خوبه، ولی متاسفانه گرافیک 5470 اش خیلی جالب نیست و گیم های اخیر رو با تنظیمات پایین باید بازی کنید.سلام
اگرممکنه نظرتون رو راجع به مدل Dell Studio 1558 بگین؟
ممنونم
ضمنا من شبکه میخونم و لپتاپی لازم دارم که Config نسبتا بالایی داشته باشه من گشتم دیدم این مناسبه اگرپیشنهادی بهتری دارید بنده رو درجریان بزارید 1.200 هم میتونم هزینه کنم والبته ترجیح میدم Dell بگیرم
البته این رو هم به مطلب شما اضافه کنم که نرم افزارهای اپل تو ایران بسیار گرون وکمیابه وبا توجه به هک نشدن نرم افزارهای اپل باید اورجینال خریداری بشه که خب قیمت گرونی دارن...
دوستان لطف کنید درمورد سئوال بنده هم راهنمایی کنید منظورم مدل Dell Studio 1558 هست
ضمنا مدل e6400 Latitude هم مد نظرم هست اگر اطلاعاتی دارید یا سایتی میشناسین که این اطلاعات رو داره لطفا دریغ نکنید