بهترین لپتاپ بین 3-4 تومن، کارایی هم 3DMax و کارای رندرینگ چی پیشنهاد میدید ؟
از لحاظ گیمینگ هم بهتر باشه که خیلی عالی تر
وجود ویندوز اصلی رو سخت افزار هیچ تاثیری روی کارکردش نداره دوست عزیز.منظورم ویندوز اورجینال بود، چون فکر کنم وجود ویندوز اورجینال خیلی توی روند کار لپ تاپ تاثیر مثبت بزاره.
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل K550VX - Eبهترین لپتاپ بین 3-4 تومن، کارایی هم 3DMax و کارای رندرینگ چی پیشنهاد میدید ؟
سلام. دوست عزیز تنهای تفاوت این با مدل Dـش اینه که 8 گیگ رم بیشتر داره ؟ بنظرت ارزش داره تفاوت قیمتشون ؟ من خودم تجربه لپتاب تا حالا نداشتم.لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل K550VX - E
را در دیجیکالا ببین.
https://digikala.app.link/XvUfFgV3hH
Sent from my K00E using Tapatalk
درودسلام دوستان
یه لپ تاپ میخوام تهیه کنم برا دوستم
بیشتر اهنگ گوش میده و فیلم میبینه و کار های گرافیکی مثل فتوشاپ و کرل و ... میکنه
بین ۱.۸۰۰.۰۰۰ تا ۲.۵۰۰.۰۰۰ چی خوبه بگیرم؟
برام خیلی مهمه که زیاد خراب نشه و زیاد عمر کنه
نکته خاصی هست که باید برا خرید توجه کنم؟پیشنهادتون چیه؟
درود.سلام. دوست عزیز تنهای تفاوت این با مدل Dـش اینه که 8 گیگ رم بیشتر داره ؟ بنظرت ارزش داره تفاوت قیمتشون ؟ من خودم تجربه لپتاب تا حالا نداشتم.
برای چه کاری؟دوستان خرید iPad رو توصیه میکنید یا Galaxy Tab S3 ؟؟؟
ممنون میشم هرکدومش رو توصیه میکنید دلایلش رو هم بگید ... مچکرم
داداشم مننون بابت پاسخبرای چه کاری؟
برای همه چیز ایپد به خصوص پرو هزار برابر بهتر از گلکسیه.
من که هیچ وقت اپل نداشتم کاملا از خرید ایپد راضیم ولی تبلت اندرویید نهایت دوسال کار کنه تازه اون اپلیکیشن هایی که گلکسی داره در مقابل مال ایپد مثل شوخیه
من ایپد پرو 10.5 اینچ دارم.تمام حزفایی که در مورد سختی کار با ایپد میگن مزخرف به تمام معناست یه تلگرام نصب کن کتابا رو از تلگرام دانلود کن راحت به هر برنامهی کتابخونی میتونی انتقال بدی.من یه برنامه notability گرفتم 10 دلار راحت میشه توش جزوه نوشت میشه کتاب بهش اضافه کرد و هایلایت کردداداشم مننون بابت پاسخ
شما کدوم آیپد رو دارید؟
نظرم روی iPad Pro 10.5 هستش
کاربرد اصلی کاربرد دانشجویی (ارشد) هست. مثل PDF خونی...ترجمه متون از جمله بازم پی دی اف و اینا (کلا متون انگلیسی) . همینطور وب گردی ، و همچنین کار با مایکروسافت آفیس ب صورت مبتدی . نه حرفه ای . کاربردای اصلیم ایناست
تنها دلیلی که منو سوق میده به سمت گلکسی تب اس 3 ... مدیریت فایل اندرویده .... که به راحتی پی دی اف ها رو جابه جا کنم یا رینیم کنم یا اینکه کلا برای دانلود انواع فایل از نت راحت باشم . تنها دلیلم همین بود . وگرنه برتری خاصی نسبت به آیپد درش نمی بینم
نسخه ی ۲۵۶ وای فای ... ب نظرت یه موقع وای فای بگیرم پشیمون نمیشم ک چرا سیم کارت خور نگرفتم؟
ممنون میشم یکم توضیح بیشتر بدی راجع ب نرم افزارا ....
دمت گرم.
بسیار ممنون بابت توضیحاتت استاد فریبرز یا سامانمن ایپد پرو 10.5 اینچ دارم.تمام حزفایی که در مورد سختی کار با ایپد میگن مزخرف به تمام معناست یه تلگرام نصب کن کتابا رو از تلگرام دانلود کن راحت به هر برنامهی کتابخونی میتونی انتقال بدی.من یه برنامه notability گرفتم 10 دلار راحت میشه توش جزوه نوشت میشه کتاب بهش اضافه کرد و هایلایت کرد
بقیه فایلا رو هم بین لبتاب و ایپد باshareitانتقال میدم .وای فای بگیر من پشیمونم که 4 جی گرفتم .اینترنت موبایلت رو شیر کن
سلام
دوستان خبره نظرتون درباره این دو تا لب تاپ چیه؟
Dell INSPIRON 15-5567 - B و MSI GP62 7RD Leopard - A
یه لب تاپ تو رنج چهار تومن الی چهار و پونصد میخوام. من استفاده بیشترم برای وب گردی، فیلم دیدن، گیم و تایپ و کار با وورد و... هست.
یکی از دوستان تو هیمن تاپیک این لب تاپ MSI رو معرفی کرد. الان که یک بیشتر گشتم، این لب تاپ دل رو هم یپدا کردم که مشخصات قوی تری مثل هارد دو ترا بایت و شونزده گیگ رم (لب تاپ MSI یک ترابایت حافظه داخلی و هشت گیگ رم) و ارزون تر هم هست.
میشه راهنمایی کنید؟
لب تاپ دیگه ای هم تو این رنج قیمت و این مشخصات میشناسید معرفی کنید لطفا.
سپاس گزارم.