سلام مجدد به همه دوستان
یادتون میاد من میخواستم یه مدل لپ تاپ msi رو بخرم ،
توی یه شرکتی بودم ، یه مهندسی به من گفت بهتره ASUS بخری!
گفت ایسوس جنس بهتری داره و در کل بهتره!
گف msi خوب نیس زیاد!!
چقدر راسته این حرف؟
اگر ایسوس بهتره از چه نظر بهتره؟ گارانتی و خدمات پس از فروش آیا؟ یا عمر قطعات لپ تاپ؟
پیشاپیش ممنونم
اینکه ایسوس جنس بهتری داره کاملا بهتره.
اما هنوز ایسوس با اختلاف زیاد بالاتره.
بخصوص توی ایران.
در کل بین ام ای آی و ایسوس صد در صد ایسوس باید باشه.
مگر اینکه بودجه کم باشه و عمر زیادی نخواین...
در کل اینطور پیشنهاد میدم:
۱.ایسوس.بدلیل جنس عالی.پشتیبانی عالی.هماهنگی نرم افزاری و سخت افزاری عالی.
۲.ام اس آی.بدلیل جنس خوب.پشتیبانی نمیدونم.هماهنگی نرم افزاری و سخت افزاری بسیار خوب.
موفق باشید.
Sent from my K00E using Tapatalk
اینکه گفتید ایسوس عمر زیادتری میکنه واسه من خیلی نکته ی مهمی محسوب میشه ، چون من قصد اینو ندارم ( در واقع شایدم پول مفت واسش ندارم خخخ
) که هی سالی یه لپ تاپ عوض کنم ، عمر طولانی داشتن و قابل استفاده بودن لپ تاپ در چندین سال آینده واسم خیلی مهمه ؛ هم اینکه قطعه ای از سخت افزارش خراب نشه خدایی نکرده ، هم اینکه قدیمی نشه سخت افزارش در چندین سال آینده
===============================
دوستان! کس دیگه ای نظری درباره مقایسه برند msi و asus نداره؟؟؟
دقیق تر و با جزئیات کامل بخواین بدونین ، من مشخصا" بین این دو مدل دارم تحقیق میکنم ( بودجه 4 و نیم میلیون تومان هست)
:
Asus fx553vd - A
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل FX553VD - A | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
و
MSI PE60 7RD
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15 اینچی ام اس آی مدل PE60 7RD - A | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
از نظر cpu و gpu هر دو یکسان هستن : i7 7700HQ و GTX 1050 4GB GDDR5
تفاوت میزان ((رم و هارد و ssd)) هم در لپ تاپ مهم نیست چون این موارد در لپ تاپ قابل تعویض/ارتقا هستن
1_فقط گویا ssd موجود در msi pe60 7rd یک نوع مخصوص و ساخت خود msi هست و با نام NVMe شناخته میشه و تفاوت سرعت قابل توجهی با سایر ssd های موجود داره
2_صفحه نمایش هیچ کدوم ips نیست و هر دو TFT هستن، در مورد تفاوت کیفیت هاشون متاسفانه هنوز اطلاعات دندون گیری نسیبم نشده ولی ، MSI با ایجاد تغییراتی ادعا میکنه که نمایشگرش wide-view هست در زوایای افقی و اسم IPS-level رو گذاشته روش به علاوه فناوری True color و مشخصاتی داره مثل : میزان پوشش 100% واسه طیف sRGB و پوشش 94% واسه طیف NTSC و 80 % واسه AdobeRGB و از HDR هم پشتیبانی میکنه ، ضمنا 120Hz هم هست
صفحه نمایش ایسوس ولی زیاد خبر ندارم چجوریاس فقط اینکه wide view هست در زوایای افقی.
3_ باتری اون ام اس آی 6 سلولی هست ولی ایسوس 4 سلولی هست ولی میزان شارژ دهی شون رو نمیدونم که کدوم یکی چقدر بیشتره!
4_در مورد پورت ها ی موجود در دو لپ تاپ یکسان هستند بجز اینکه اون msi یه پورتی داره به نام mini display port که با کمک اون و یک hdmi که داره میتوان دو تا نمایشگر دیگه رو هم متصل به لپ تاپ کرد و مجموعا" 3 نمایشگر داشت ولی اون مدل ایسوس mini display port رو نداره (پورت mini didplay port چقدر وجودش مهمه؟؟)
5_از نظر مادر بورد هم یحتمل فرق کنن چون pe60 7rd MSI اگرچه سخت افزاری داره که مطابق مدل هایگیمینگ هست ولی جزو دسته های گیمینگ MSI نیست و مادر بوردش گیمینگ نیستش ولی اون ایسوس جزو دسته های گیمینگه و هب طبیعتا باید مادر بورد گیمینگ داشته باشه
6_اسپیکر در مدل ام اس آی استریو و 4 تا 2 وات به همراه یه ساب ووفر 3 واتی هست که ام اس آی تک نکنولوژی Nahimic 2 رو روش گذاشته ، در مقابل asus اسپیکر استریو با فناوری ICEPOWER داره که گفته میشه صدای بلندی هم داره (اطلاعاتم تو این زمینه زیاد نیست)
7_جنس بدنه ایسوس پلاستیکه و مستعد جذب اثر انگشت ، اون MSI هم پلاستیکه ولی روی تمام سطحش با آلومینیوم پوشانده شده و اصلا اثر انگشت جذب نمیکنه!
8_گارانتی مدل ایسوس 2 ساله یکپارچه ایسوس هست ولی اون MSI چون گیمینگ نیست 1 ساله هست و البته ماتریکس
9_ ایسوس یه کیف و ماوس ایسوس هم روش داره که البته قطعا پولش رو روی مجموع قیمت لپ تاپ حساب کرده! خخخخخ
واقعا میزان تفاوت جزئیات زیاد و بسی گیج کنندست!!!!!
لطفا دوستان هم فکری بفرمایند
پیشاپیش ممنونم