ببین دوست عزیزم
من همین 1 ماه پیش با همین بودجه شما بین همین چند مدل گیر کرده بودم
بنظرم اولا برو سراغ اون دو مدل msi و asus
چون این دو برند معتبر تر هستن! واسه لپ تاپ خدمات پس از فروش و گارانتی و معتبر بودن شرکت سازنده خیلی مهمه!!
برند های ایسر و ... شاید ایراد پیدا کنن و در کل اعتبار و اطمینان بیشتری به ام اس ای و ایسوس هست تو بازار خصوصا که داری 4.4 میلیون خرج می کنی
پس انتخابت رو بذار بین این سه مدل
1- msi gp62 7rd
2-msi pe60 7rd
3-assu fx553vd با کانفیگ cpu i7 7700 hq
از نظر گرافیک و سی پی یو کاملا" مشابه هستن پس این یعنی تا حدود زیادی یکسان هستن هر سه تا شون ولی:
هیچ کدوم پنل نمایشگرشون ips نیست و همگی 60 هرتز هستن فک کنم ولی کیفیت قابل قبولی دارن ، ایسوس پنل tft میذاره که از هر جهت چه افق و چه عمودی زاویه دید خوبی داره ولی msi پنل tn میذاره که زاویه دید افقیش خوبه ولی زاویه دید عمودی افتضاحه! در عوض تاخیر کم تری داره و اگر پرو گیمر بازی های آنلاین هستی واست باید مهم باشه و شاید هم کیفیتش کمی بهتر باشه! باید خودت از نزدیک ببینی
بعضی ها میگفت برند ایسوس به مراتب عمر قطعات و کارکردش بهتر و بیتشر از ام اس آی هست( این که میگم بعضی ها منظورم هر جوجه کاسب دو زاری نیست که واسش خودش نظر میده! من با آدمای خیلی حرفه ای و آگاهی بحث کردم نمومنش مدیر پخش برند ایسوس تو کل جنوب کشور!!!)
باتری های ایسوس 4 سلولی هست ولی باتری های ام اس آی 6 سلولیه که احتمالا بیشتر عمر میکنه!
ssdهای توی ام اس آی خیلی گویا خفن هست و با نام nvme شناخته میشن و خیلیییی سرعت بالایی دارن و گویا فعلا توی بازار هم جدا واسه فروش موجود نیستن!
ام اس آی ها یه مینی دیسپلی پورت هم دارن که باید ببینی بدردت میخوره یا نه؟
و اما قیاس بین اون مدل ام اس آی یکم جزئی میشه
اگر چه هر دوشون 80% یکسان هستن ولی :
msi pe60 ظاهر گیمینگ نداره و ظاهر با پرستیژی داره (اصلا اسم سریش هم پرستیژهست!)
از نظر اسپیکر قوی تره چون 4 تا اسپیکر دو واتی داره به علاوه ساب ووفر! این یعنی اتاقت رو می لرزونه این لپ تاپ!
حنس بدنه پلاستیک هست به علاوه یک روکش فلز نقره ای رنگ داره که به طرز فوق العاده ای اثر انگشت روش اصلا نمیمونه!!!!
(هر دو مدل msi gp62 و asus fx553vd اثر انگشت روشون میمونه)
رنگ پس زمینه کیبورد سفید مایل به نقره ای جالبی هستش
احتمالا کیفیت صفحه نمایشش بهتر از مدل gp62 باشه (باید قیاس کنی)
متاسفانه 1 سال گارانتی بیشتر نداره که تازه وقتی کارتونش رو باز میکنی میبینی حدود 3-4 ماه هم از تاریخ شروعش گذشته یعنی میشه 9 ماه گارانتی!!( این موردش دل منو زد!)
اون مدل gp62 یه قطعه توی پورت دستگاه گذاشته که باعث میشه توی بازی های آنلاین کمتر بازی تیک بزنه که طبیعتا این سری pe60 اونو نداره
مادر بود pe60 گیمینگ نیست و احتمالا توان روشن موندن های خیلی طولانی رو نداشته باشه!
اون نمایندگی msi که من رفتم مدل pe60 رمش 2300mhz بود ولی gp62 رم 2133hz بود که یعنی pe60 بهتره
gp62 7rd ولی ظاهر گیمینگ جذابی داره
چند امکان خاص واسه گیمینگ داره که یعنی بهتره واسه گمینگ
بلندگو هاش به خوبی pe60 نیستن
خودم نهایتا" fx553vd رو خریدم
اما دو تا نکته خیلی مهم:
هیچ کدوم از 3 مدل بالا بیشتر از دو ساعت شارژ نگه نمیدارن چون سخت افزار شون قوی و پر مصرف هست! من همین الان دارم با اتصال به شارژ واست تایپ میکنم!
تحت هیچ عنوان از فروشنده ها مشورت نگیر! فروشنده ها فقط اعتماد به نفس دارن! اطلاعات در حد بوق! مگر در حالات خیلی خاص و کم یاب!
بازم سوالی بود بپرس!