sony vaio بگير! من با گارانتي ايران رهجو 3 ساله دارمسلام.
بین سونی وایو و hp موندم کودومو انتخاب کنم لطفا بگین کدوم مناسبتره و مدل های مختلفشو معرفی کنین,درضمن میخام هاردشم خیلی زیاد باشه.
ممنون.
من hp dv6 1225 دارم خیلی توپه هاردشم 500 بلوری هم داره البته این مدل دیگه تو بازار نیست ولی dv6 2020 تقریبا عینه همینه فقط بلوری نداره قیمتش حدوده 1.480 هستسلام.
بین سونی وایو و hp موندم کودومو انتخاب کنم لطفا بگین کدوم مناسبتره و مدل های مختلفشو معرفی کنین,درضمن میخام هاردشم خیلی زیاد باشه.
ممنون.
من نمیدونستم رم DDR3 داره الان متوجه شدم. خب این یه امتیازه واسش. در مورد ویندوز که به نظرم پوله زوره 7 نصب میکنی آپدیت هم میشه.کیفیت ساخت بالاتر دلیل بر این نمیشه که ایسر بد باشه این دوستمون گفتند کیفیت HP بالاتره یکی اینه که قیمتش رو بالا میبره یکی امکانات جانبی که روش میزاره مثلاً اسپیکرهای التک لنسینگ انواع ورودی و خروجی ها ریموت کنترل و ...
من باشم 1330 رو انتخاب میکنم به دلایل زیر
پردازنده ی قویتر
رم DDR3
هارد 7200 دور
سیستم عامل ویندوز 7 هوم پرمیوم
امکانات جانبی بیشتر
کیفیت ساخت بالاتر
طراحی زیباتر
تنها برتری که 5738ZG داره اینکه که قدرت گرافیکش کمی بالاتر هست اونم خیلی کمه اختلافش و اینکه حالا چه 4530 باشه چه 4570 چه G105 هیچ کدوم برای گیم کاربردی ندارند پس زیاد فرق نداره کدوم روش باشه
نه تنها رم DDR3 بلکه هارد 7200 خودش به تنهایی تاثیر زیادی در سرعت سیستم دارهمن نمیدونستم رم DDR3 داره الان متوجه شدم. خب این یه امتیازه واسش. در مورد ویندوز که به نظرم پوله زوره 7 نصب میکنی آپدیت هم میشه.
در مورده 4570 هم اختیار دارین من باهاش RESIDENT5 و SHIFT باندل کردم همینطور MW2 و....
طراحی HP بهتره.
اما CPU قبوله که قویتره ولی چقدر؟ میرزه اصلا! بهتر بود یه CPU قویتر میزاشت روش.
منظورم از BUNDLE اجرای بازیا با بیشترین جزئیات بود البته بدون AA.مهم اجرا شدن بازی نیست فقط، بازی ها رو با چه تنظیماتی اجرا میکنید و اینکه در نهایت بازی های حال رو میتونه با گرافیک معملی اجرا بکنه پس زیاد مهم نیست از نظر من این نظر شخصیه منه
والا منم نفهمیدم! ولی ندیدم از جایی هم کم بزاره. کیفیتش که در ظاهر کم نشدهممنون از نظرات!:confused:
کسی دلیل ارزون بودن acer رو نمیدونه!!!!!!
من 8735g v رو 930 قیمت دارم!
http://us.acer.com/acer/productv.do...tx1g.c2att92=447&ctx1.att21k=1&CRC=4067449952
اون 5738zg هم رم ddr3 dare! اینم الان فهمیدم!من نمیدونستم رم DDR3 داره الان متوجه شدم.
دوست عزیز این مدل اسوس توی بازار نیست فکر هم نکنم اگه بیاد توی یک رنج قیمت باشه اسوس زیر 2 تومن نیست اگه بیاد ولی 2020 از حدود 1.400 میشه گرفتبابا من تا اخر این هفته باید یکی از اینا رو بخرم کدومشون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::confused::confused:
Asus G73JH-A1 و HP DV6-2020