مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

يك راهنمايي كلي هم به من بديد لطفا:
خيلي وقت هستش كه دنبال يك لپ تاپ مي گردم كه از خريدش پشيمون نشم.انتظاراتم هم ازش مشخصه.اما متاسفانه هيچكس با آدم رو راست نيست.هركي تعريف مارك خودشو مي كنه و ميزنه تو سر بقيه ماركا.حالا شما لطف كنيد با مشخصات زير يه لپ تاپ به من معرفي كنيد:
1. 13 اينچ باشه
2. كارت گرافيك نسبتا قوي (بازي نميكنم با لپ تاپ ولي نقشه كشي و ... ميكنم.پس حداقل Solid works و catia رو جواب بده)
3.رم و كش بالا cpu قوي (به همون دليل بالا)
4.هارد هم ديگه زير 500 نياد
5.ماركش مهمه! (مارك شوت نباشه و در زمينه لپ تاپ برند جا افتاده باشه)
6.قيمت مناسب

(توضيح بدم كه من عمرا Msi نمي گيرم چون اصلا باهاش حال نميكنم.خودم vostro 1320 رو پيدا كردم اما ميگن زياد خراب ميشه كه البته خيلي ها هم برعكسشو ميگن.شما كمك كنيد!)

يك راهنمايي كلي هم به من بديد لطفا:
خيلي وقت هستش كه دنبال يك لپ تاپ مي گردم كه از خريدش پشيمون نشم.انتظاراتم هم ازش مشخصه.اما متاسفانه هيچكس با آدم رو راست نيست.هركي تعريف مارك خودشو مي كنه و ميزنه تو سر بقيه ماركا.حالا شما لطف كنيد با مشخصات زير يه لپ تاپ به من معرفي كنيد:
1. 13 اينچ باشه
2. كارت گرافيك نسبتا قوي (بازي نميكنم با لپ تاپ ولي نقشه كشي و ... ميكنم.پس حداقل Solid works و catia رو جواب بده)
3.رم و كش بالا cpu قوي (به همون دليل بالا)
4.هارد هم ديگه زير 500 نياد
5.ماركش مهمه! (مارك شوت نباشه و در زمينه لپ تاپ برند جا افتاده باشه)
6.قيمت مناسب

(توضيح بدم كه من عمرا Msi نمي گيرم چون اصلا باهاش حال نميكنم.خودم vostro 1320 رو پيدا كردم اما ميگن زياد خراب ميشه كه البته خيلي ها هم برعكسشو ميگن.شما كمك كنيد!)
از دل مدل 1340 رو میتونید بگیرید از حدود 1 میلیون و 200 هزار تومن داره سایز 13.3
سونی از سری Z و SR میتونید 13.3 بگیرید که از حدود 1 میلیون 200 هزار تومن اینم میشه گرفت تا حدود 2 میلیون
اچ پی از سری DV3 میتونی بگیری که اینم از زیر 1 میلیون شروع میشه
به قیمت بخواهیم حساب بکنیم 1340 دل تو قیمت خودش بهترین کانفیگ رو داره، ببین همه چیز به بودجه ی شما برمیگرده اگر مشخص بکنید بهتر میشه نظر داد

از دل مدل 1340 رو میتونید بگیرید از حدود 1 میلیون و 200 هزار تومن داره سایز 13.3
سونی از سری Z و SR میتونید 13.3 بگیرید که از حدود 1 میلیون 200 هزار تومن اینم میشه گرفت تا حدود 2 میلیون
اچ پی از سری DV3 میتونی بگیری که اینم از زیر 1 میلیون شروع میشه
به قیمت بخواهیم حساب بکنیم 1340 دل تو قیمت خودش بهترین کانفیگ رو داره، ببین همه چیز به بودجه ی شما برمیگرده اگر مشخص بکنید بهتر میشه نظر داد

آقا خيلي ممنون از راهنمايي . همون حدود 1 و 200 300بودجه دارم.خودم هم نظرم دل بود اما يكي از دوستانم كه تو نمايندگيMsi كار ميكنه گفت كه خرابي دل زياده (البته بيشتر سعي مي كرد منو مجاب كنه مارك خودشون رو بخرم) و من و به شك انداخت . حالا از نظر عمر باطري و خرابي سخت افزار دل وضعيتش چطوره؟
vostro 1320 چي؟
IBM lenovo چطوره؟

آخرین ویرایش:
آقا خيلي ممنون از راهنمايي . همون حدود 1 و 200 300بودجه دارم.خودم هم نظرم دل بود اما يكي از دوستانم كه تو نمايندگيMsi كار ميكنه گفت كه خرابي دل زياده (البته بيشتر سعي مي كرد منو مجاب كنه مارك خودشون رو بخرم) و من و به شك انداخت . حالا از نظر عمر باطري و خرابي سخت افزار دل وضعيتش چطوره؟
vostro 1320 چي؟
IBM lenovo چطوره؟
نه اینجوریا هم نیست، دل هم از برندهای پر فروش جهانی هست، الان مقام فروش اول ماله HP هست بعد Lenovo و بعد Dell البته دل دوم بود به تازگی لنوو جاشو گرفته، توی این رنج قیمت پیشنهاد من:

Dell Studio XPS 1340
پردازنده P8600 2.4GHz کش 3MB
رم 4GB
هارد 500GB
کارت گرافیک nVidia 9400M G 256MB
مانیتور 13.3 اینچ LED
ویندوز ویستا
قیمت با گارانتی زیگورات 1.200.000
http://www.dell.com/us/en/home/note...d.aspx?refid=laptop-studio-xps-13&cs=19&s=dhs

HP Pavilion DV3-2270
پردازنده P7550 2.26GHz کش 3MB
رم 4GB
هارد 500GB 7200rpm
کارت گرافیک nVidia G105M 512MB
مانیتور 13.3 اینچ LED تاچ اسکرین
ویندوز هفت 64bit
قیمت با گارانتی ایران اچ پی 1.250.000
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3999435-4043592.html

از نظر قدرت پردازش فرقی با هم ندارند با اینکه P7550 فرکانسش کمتره ولی از نسل جدید تر هست حتی در مواردی قدرتش از P8600 بیشتر هست و دمای تولیدیش کمتر هست، به نظر من HP انتخاب بهتری هست سونی وایو های توی این رنج قیمت هم با هارد 500 گیگ چیزی ندیدم

یه سوال دوستان:
لپ تاپ های AlienWare تو بازار ایران پیدا می شه؟ مثلا mx15 یا 17 انچش؟
لطفا راهنمایی کنید.;)
فکر نکنم گیر بیاد - اکر بخوای باید از خارج بخری - من Mx17 رو با ATI 4870 و Core i7 920xm رو 3500 دلار گرفتم تغریبا

دوستان لپ تاپی می خوام سبک و نازک برای کارهای روزمره می خوام دارای اثر انگشت و تاچ پد چند لمسی باشه! و بتونه چند تا برنامه رو هم با هم اجرا کنه!
برای کارهای سنگین نمی خوام!
خوش استیل و نازک بودنش هم برام مهمه!
چه مدلهایی معرفی میکنید؟

سلام!
دوستان میشه یه لپ تاپ خوب تا قیمت حداکثر 1 میلیون معرفی کنید. بیشتر برای کارهای شخصی و برنامه نویسی لازم دارم.
ببخشید که اینجا پست دادم آخه دیروز تو تاپیک لپ تاپ پست دادم ولی کسی جواب نداد، فردا هم میخوام برم بگیرم اگه لطف کنید یه مدل خوب معرفی کنید ممنون می شوم.

سلام!
دوستان میشه یه لپ تاپ خوب تا قیمت حداکثر 1 میلیون معرفی کنید. بیشتر برای کارهای شخصی و برنامه نویسی لازم دارم.
ببخشید که اینجا پست دادم آخه دیروز تو تاپیک لپ تاپ پست دادم ولی کسی جواب نداد، فردا هم میخوام برم بگیرم اگه لطف کنید یه مدل خوب معرفی کنید ممنون می شوم.

اگه با خودت میخوای زیاد اینور انور ببریش حتما ۱۳ اینچ بگیر که بیشتر از ۲ کیلو نباشه . سونی و دل از بقیه برندا بهترن. البته ۱۳ اینچی سونی بالای ۱ تومنه. میمونه دل Dell VOSTRO 1320-B به بودجت میخوره ( پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz هارد ديسك: 320 گيگابايت حافظه رم : 4096 مگابايت كارت گرافيكي: 1760 مگابايت - Geforce 9300 - 256MB Dedicated صفحه نمايش: 13 اينچ - WXGA Brite) ولی خودم سری xps رو پیشنهاد میکنمDell XPS 1340-A (پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz هارد ديسك: 500 گيگابايت حافظه رم : 4096 مگابايت كارت گرافيكي: 1970 مگابايت - GeForce 9500 SLI - 512MB Dedicated صفحه نمايش: 13 اينچ - WXGA Full HD - XBrite ) حدود 1300 1400t می ارزه که 300 400 واسش جور کنی.البته اگه بخوای ۱۴ یا ۱۵ اینچ بگیری قضیه دیگه فرق میکنه!

ممنون. والا بیشتر قصدم این هست که 15 اینچ بگیرم. بیشتر برای برنامه نویسی میخوام و داستان نویسی (:دی)، بودجه هم راستش بیشتر از 1 میلیون نمی توانم بزارم. اگه یه مدل با این قیمت که خوب هم باشه معرفی کنید ممنون میشم.

ممنون. والا بیشتر قصدم این هست که 15 اینچ بگیرم. بیشتر برای برنامه نویسی میخوام و داستان نویسی (:دی)، بودجه هم راستش بیشتر از 1 میلیون نمی توانم بزارم. اگه یه مدل با این قیمت که خوب هم باشه معرفی کنید ممنون میشم.

خوب رفیق اینارو بهت پیشنهاد میکنم : Sony VAIO CW-14 (پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz هارد ديسك: 320 گيگابايت حافظه رم : 4096 مگابايت كارت گرافيكي: 2270 مگابايت - NVIDIA GeForce GT 230M GPU - 512MB Dedicated صفحه نمايش: 14 اينچ - WXGA X-Black LCD VAIO Display, LED Backlight) sony NW270 (پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz هارد ديسك: 320 گيگابايت,Blue Ray حافظه رم : 4GB كارت گرافيكي: 4500 Intel صفحه نمايش: 15.5 WXGA) حدود 1 تومنم هستن.

میخوام یه لپتاپ ارزون بگیرم از این دو مدل خوشم اومده.به نظر شما کدوم بهتره؟برای اجرای بازی ها چه فرقی دارن؟اخه cpu یکیشون اینتل Atom N270 و اون یکی Atom Z520 کدوم بهتره؟
1.Acer AS ONE D250 -0bk
2.Acer Aspire One A0751h

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or