مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با سلام:

دوستان اهل فن.

نظرتون در مورد این مدل چیه؟

HP-Compaq Pavilion DV6-2020

قیمت بهم 1.450 دادن.

برندهایی دیگه که در این رنج باشن چه سخت افزاری و چه قیمت چی پیشنهاد می کنید.

با سلام:

دوستان اهل فن.

نظرتون در مورد این مدل چیه؟

HP-Compaq Pavilion DV6-2020

قیمت بهم 1.450 دادن.

برندهایی دیگه که در این رنج باشن چه سخت افزاری و چه قیمت چی پیشنهاد می کنید.

قیمت تقریبا خوبه.فکر کنم کمتر از این هم پیدا کنی.
زیر این قیمت با مشخصات خوب Dell هست که اصلا پیشنهاد نمیشه.اما گرون تر Sony هست که همچین مشخصاتی داشته باشه.من خودم همین مدل رو بهت پیشنهاد می کنم.

اخه یه لب تاب معرفی کنید به من که بازی های امروزی رو راحت اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟سونی یا hp باشه

از HP همین مدل که در پست قبلی Download Off گفته.یعنی HP Pavilion DV6-2020

CPU : Core i7 1.6GHz Up 2.8GHz
Ram : 4GB
HDD : 500GB
Display : 15.6 LED
VGA : GeForce GT230

اما از Sony که گرونتر هست FW-590GKB رو پیشنهاد می کنم.

فرق نمی کنه کدوم برند رو بخری.هر 2 خوب هستن.

من مدل z890 سونی رو انتخاب کردم!! اما نمیدونم تو ایرات هست یا نه؟! قیمتش چجوریاست؟! برای مدلی که Cpu 2.8 داره +500 هارد + 4gig ram

ببین سری Z چون جدید هست قیمتش بالاست.این مدل رو من سوال کردم.نیست تو بازار.اگر هم باشه خیلی کمه...اما مطمئنا وارد می کنن.الان 790 تو بازار هست.1.800 تا 1.900 قیمت کانفیگ هاییش هست که من دیدم.
اما SR-590GYB رو هم یه بررسی کن.نسبت به مشخصاتش ارزون تر از Z هست.قیمتش هم حدود 1.630 تا 1.650 هست تو بازار الان.

آخرین ویرایش:
اخه یه لب تاب معرفی کنید به من که بازی های امروزی رو راحت اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟سونی یا hp باشه
شما میتونی DV6-1390ev بگیری با قیمت 1.280 گارانتی ایران اچ پی
پردازنده: P8800 2.66GHz
رم: 4GB DDR3
هارد: 500GB 5400rpm
گرافیک: ATI 4650 1GB DDR3
سیستم عامل: Windows 7

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3999443-4043712.html

اگه بتونی ASUS G73JH-A1 بگیری هم خوبه :biggrin1:
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/01/asus-g73-specs.jpg
قیمتش حدود 1.700 دلار هست

من نمی خوام پسر عموم می خواد دیگه بالای 1 تومن نشه ولی این مدل DV6-1390ev همه چیش عالی هست ولی هالا یه لب تاب دیگه معرفی کن که بشه 1 تومن

ببخشید من پشت سر هم پست میدم شرمنده این پسر عموم می خواد 100 درصد لب تاب رو بگیره ...بعد الان به من گفته تا یک میلیون و سیصد میتونه هزینه کنه بیشتر نشه ........... بعد این مدل DV6-1390ev hp خیلی خوبه ولی می خوام بدونم سونی یا اپل لب تاب در قیمت یک میلیون و سیصد نداره با همین مشخصات hp ......اگه نداره تا 1.300.000 تومن چی دارند هم اپل و هم سونی ....مرسی

من نمی خوام پسر عموم می خواد دیگه بالای 1 تومن نشه ولی این مدل DV6-1390ev همه چیش عالی هست ولی هالا یه لب تاب دیگه معرفی کن که بشه 1 تومن

HP DV6-1330 حدودا این قیمته که می خوای.البته از برندهای دیگه هم هست توی این قیمت.

ببخشید من پشت سر هم پست میدم شرمنده این پسر عموم می خواد 100 درصد لب تاب رو بگیره ...بعد الان به من گفته تا یک میلیون و سیصد میتونه هزینه کنه بیشتر نشه ........... بعد این مدل DV6-1390ev hp خیلی خوبه ولی می خوام بدونم سونی یا اپل لب تاب در قیمت یک میلیون و سیصد نداره با همین مشخصات hp ......اگه نداره تا 1.300.000 تومن چی دارند هم اپل و هم سونی ....مرسی
همین مدل HP تا این حدود قیمت بهترین انتخاب هست به نظر من، از نظر امکانات جانبی هم فوق العاده کامل هست این مدل و اینکه HP به خاطر اینکه از اسپیکر های Altec Lansing استفاده میکنه بهترین کیفیت و قدرت صدا را در نوت بوک ها داره، توی کیفیت ساخت HP هم اصلاً شک نکن فقط حتماً با گارانتی معتبر بگیر که این کانفیگ رو فقط ایران اچ پی توی گارانتی های معتبر داره فکر کنم

دوستان سلام

میخوام بدونم اگه بخوام از دبی لب تاب بیارم برای استفاده شخصی حدودا چقدر اختلاف قیمت داره با تهران مثلا HP DV6 2020 اصلا ارزشش داره؟
من هفته بعد میخوام برم دبی خواستم موقع برگشت دست خالی نیام در ضمن اگه مرکز خریدش رو هم بگید که دیگه خیلی حال دادید آخه نمیشناسم میترسم حیرون بمونم تو شهر غریب

دوستان سلام

میخوام بدونم اگه بخوام از دبی لب تاب بیارم برای استفاده شخصی حدودا چقدر اختلاف قیمت داره با تهران مثلا HP DV6 2020 اصلا ارزشش داره؟
من هفته بعد میخوام برم دبی خواستم موقع برگشت دست خالی نیام در ضمن اگه مرکز خریدش رو هم بگید که دیگه خیلی حال دادید آخه نمیشناسم میترسم حیرون بمونم تو شهر غریب
سلام
فکر نمیکنم توی هم مدل ها و برند ها اختلاف قیمت آنچنانی باشه الان مثلاً HP مدل DV6-1390ev روی سایت HP برای خاورمیانه 1304 دلار هست اینجا با گارنتی معتبر 1 میلیون و 280 هزار تومن یا همین مدل DV6-2020ev روی سایت1413 دلار هست اینجا بین 1 میلیون 450 تا 500 هزار تومن هست
تازه اینم باید در نظر بگیرید که جنسی که از اونجا میارید شامل هیچ گارنتی داخلی نمیشه و در اصل جنس بدون گارانتی دارید اینجا قبلش قیمت ها را اینجا بگیرید و اگه دیدی اختلاف بیشتر از 100 تومن هست از دبی بگیرید

براي استفاده معمولي نظرتون در مورد ASUS-UL50AG چيه؟
اگه مدل ديگه اي هم از DELL يا ASUS مدنظر دارين پيشنهاد بدين لطفا.
بودجه تقريبا 1ميليون هستش.

براي استفاده معمولي نظرتون در مورد ASUS-UL50AG چيه؟
اگه مدل ديگه اي هم از DELL يا ASUS مدنظر دارين پيشنهاد بدين لطفا.
بودجه تقريبا 1ميليون هستش.
با بودجه ی 1 میلیون به نظر من HP Pavilion DV6-1330 انتخاب بهتری هست:
پردازنده: T6600 2.2GHz 2MB
رم: 3GB DDR3
هارد: 320GB 7200rpm
گرافیک: ATI Radeon HD 4530 512MB DDR3
مانیتور: 15.6” LED
دیگر امکانات: Dvd Writer (+/-R +/-RW) - BT -CAM - HDMI - Reader - Remot + Intel 802.11 a/g/n+ IEEE 1394+esata+1 - Express Port+ finger print -Full size keyboard
سیستم عامل: Windows 7 Home Premium 64-bit

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or