مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام من نام یه مدل از sony میخواستم که که صفحه نمایش full hd به اندازه 16.5 اینچ داره قیمیتش حدود 1700000 هستش . قمیتش باورنکردنیه فکر کنم روشم کارت 4650 داره.

دو مدل هست توی این قیمت FW490DFB و FW490DGB که صفحه نمایششون 16.4 هست و رزولوشنش 1600x900 هست.فکر کنم اون Full HD که شما دیدید مربوط به خروجی HDMI ش باشه.
فرق این 2 مدل هم در اینه که یکیش Drive Bluray داره و اون یکی نداره.

یک لپ تاپ می خوام بگیرم که finger touch باشه
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ 13 اینچ به بالا اگه 14 باشه که خیلی عالی هست

این مدل ها رو HP داره که 12 اینچ هست و قلم داره.
TX2-1370 الان مدلی هست که توی بازار پیدا میشه و مشخصات خوبی هم داره.
قیمتش حدود 1.250 تا 1.300 هست.

CPU : AMD Torion 2.3
Ram : 4GB
HDD : 320GB
VGA : 3200 ATI
Operation System : Windows 7 Home Premium

قابلیت Finger Print داره.

آقا این لپ تاپ Dell مدل 1545 چطوریاس؟؟
من تو چندتا لیست قیمت اینو دیدم ولی همه جا یه قیمت متفاوت گذاشته.
لطفا قیمت دقیقش رو بگین. اگه میشه بدون ویندوزش رو قیمت بدین.

آقا این لپ تاپ Dell مدل 1545 چطوریاس؟؟
من تو چندتا لیست قیمت اینو دیدم ولی همه جا یه قیمت متفاوت گذاشته.
لطفا قیمت دقیقش رو بگین. اگه میشه بدون ویندوزش رو قیمت بدین.
سلام
کانفیگشون باهم فرق داره، الان گارانتی زیگورات 3 مدل 1545 داره:
http://price.zigorat.com/zigoratnotebooks.pdf

سلام
کانفیگشون باهم فرق داره، الان گارانتی زیگورات 3 مدل 1545 داره:
http://price.zigorat.com/zigoratnotebooks.pdf

در تکمیل فرمایش این دوست عزیز هم عرض کنم که این مدل مدل اصلاح شده و جدید Dell برای سری 1535ـه و از دید مقایسه ای نسبت به مدل های Inspiron قدیمی تر ، واقعاً شیک تره ، سبک تر و از لحاظ کیفیت مانیتور بهتره .
برای خرید این مدل شدیداً باید به وجود ضمانت معتبر دقت داشته باشی ، چون اکثر فروشندگان مدل های (مرجوعی) که بعد از تعمیر دوباره بسته بندی شدن (مخصوصاً این مدل) رو میفروشن و ممکنه در آینده به مشکل بر بخوری .

اینم چند Configure مختلف از Dell Inspiron 1545 که به ترتیب از A به F ضعیف تر و ارزون تر میشن :

َA - B - C - D - E - F

البته من پیشنهاد میکنم یه سر هم به سایت شرکت سازگار ارقام بزنی و مدل های مختلف Lenovo رو هم ببینی . هم ضمانت خوبی دارن و هم کیفیت ساخت عالی ، نسبتا قیمتشونم خوبه .
من خودم Lenovo دارم و شدیداً راضیم !

سلام بچه ها.مدل hp pavilion dv6 2020 برند خوبیه؟ اگر میشه مشخصات و کارکردش رو بگید.تا 1.500 میتوونم هزینه کنم .ممنون

بله مدل خیلی خوبیه.
من برای یکی از دوستانم همین مدل رو خریدم و تا الان که ازش راضی بوده.
مشخصاتش اینه :

CPU Intel® Core™ i7-720QM Processor (6M Cache, 1.60 GHz) i7-720QM / 6MB L2 Cache
Max Turbo Frequency 2.8 GHz

Ram 4GB
HDD 500GB
VGA GeForce GT230M که Dedicated ش 1GB هست.

قیمتش از 1.500 ارزون تر شده.بین 1.450 تا 1.480 شده حدودا.

سلام بچه ها.مدل hp pavilion dv6 2020 برند خوبیه؟ اگر میشه مشخصات و کارکردش رو بگید.تا 1.500 میتوونم هزینه کنم .ممنون
توی کیفیت HP که شک نکنید، پر فروش ترین برند لپ تاپ هست در دنیا چند ساله
یکی از بهترین انتخاب ها توی این قیمت هست، فعلاً برند دیگه ای با پردازنده ی 4 هسته ای Core i7 توی بازار نیست رم DDR3 داره و هارد 7200 دور که توی سرعت لود و کار روی هارد خیلی تاثیر داره، از نظر امکانات جانبی هم فوق العاده کامل هست و چیزی کم نداره، پیشنهاد میکنم با گارانتی ایران اچ پی (تهران فالنیک) بگیرید، قیمت با این گارانتی 1.510.000 تومن هست

دوستان یک لپتاب کوچکترین + قوی ترین + داشتن Dvd rom +بلوتوث+وایرلس+وبکم+زیر 2 تومن به من معرفی کنید!!! در ضمن netbook نمی خوام !!! حتما dvd رام رو داشته باشه!!!

دوستان یک لپتاب کوچکترین + قوی ترین + داشتن Dvd rom +بلوتوث+وایرلس+وبکم+زیر 2 تومن به من معرفی کنید!!! در ضمن netbook نمی خوام !!! حتما dvd رام رو داشته باشه!!!

از برند سونی

SR590 GSB

بین 1.800 تا 1.850

CPU : 2.8 6M Cache
Ram : 6GB
HDD : 500GB
Display : 13.3" LED
VGA : ATI 4570

ساخت USA هم هست.

سلام بچه ها.من همون hp dv62020 رو که آقا پدرام و آقا بهزاد توصیه کرده بودن سفارش دادم.قیمتش هم 1,420 با گارانتی 1,480 شد.ممنونم واسه راهنماییتون

سلام بچه ها ! من نمايندگي لپ تاپ FUJITSU آلمان گرفتم با 1 تا 3 سال گارانتي
هر كي خواست بهم زنگ بزنه كه مدل ها و قيمت ها رو بهش بدم

من مدل z890 سونی رو انتخاب کردم!! اما نمیدونم تو ایرات هست یا نه؟! قیمتش چجوریاست؟! برای مدلی که Cpu 2.8 داره +500 هارد + 4gig ram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or