سلام
کسی از دوستان میدونه که Acer Aspire Revo تو ایران پیدا میشه یا نه؟
اگه آره.کجا داره؟
مرسی
سلام به شما!
اساتید عزیز،این دوست من میخواهد لپتاب بگیره،پولشم تقریبا به زور 800تومان میشود،به نظر شما چه نمونه لپتاپی خوبه براش
ممنون از شما عزیزان
من هنوز تو لیست فروشگاه ها ندیدمش.
همین Revo مدل های 3600 و ... داره فکر می کنم.یعنی این اسم کامل یه مدلش نیست.یه اسم کُلی هست که شما گُفتید.
می تونه روی مُدل های مختلف Acer یا Asus دست بذاره.البته مطمئنا بهشون Dell هم پیشنهاد داده میشه که من به دلیل کیفیت پایین پیشنهاد نمی کنم.
ممنون از جوابتون،حالا من فکر میکنم asus بهتر باشه،شما چه مدل هایی رو ازشون پیشنهاد میکنید؟
مدل های زیر خوب هستن :
Asus AUK50IN
Asus AUK40IN
بهترین مشخصات رو توی این قیمت دارن و موس و کیف هم باهاشون هست.
ممنون دوست خوبم،الان دارم نقد هاشون رو میخوانم،ممنون،از acer چی پیشنهاد میکنید؟اصلا خوب هستند؟
روی همین Asus کار کن از Acer بهتره توی این قیمت
ممنون عزیزم،نگاه کردم این 2مدل ایسوس رو چیز جالبی هستن،من شیراز زندگی میکنم،باید برم ببینم پیدا میشه اینجا،بازم محبت کردی،اگر چیزه دیگه به ذهنتون رسید ممنون میشم،من خودم با ایسوس خیلی حال میکنم(مادربوردم ایسوس هست)خیلی عالی هست،باید لپتاب های خوبی هم داشته باشه
با سلام خدمت اساتید
من میخوام یه لپ تاپ خوب واسه گیم بگیرم.چند تا مدل مد نظرمه.ازتون می خوام بگید کدوم بهتره بعد بگین اینا تو ایران هستن و اگه هستن قیمتاشون چنده ؟
راستی یه خواهش دیگه. جایی هست که لپ تاپ قسطی بده ؟ مثلا 500 پیش با ماهی 100 تومن قسط
Alienware M17x or m15x or area-51
asus G51Vx or asus w90
(HP :
dv7-2270us
dv7-3080us
dv8tqe
envy15t
envy15be
Envy 15-1050NR)
sony :
VGN-FW590FFT
FW590FFT
VGN-FW590FEB
VGN-FW550F/B
VGN-FW590FFD
واقعا خسته نباشی.من چی پرسیدم تو چی جواب می دی.اصلا جوابت کمک نکرداز محاسن Asus اینه که لپ تاپ هاش اصلا داغ نمی کنه.
سعی کن یه مدلی انتخاب کنی که توی ایران موجود باشه.
توی سایت های ایرانی یه جستجو کن یا یه سر برو پایتخت جستجو کن مدل های توپ پیدا می کنی.
مطمئن باش ممکنه بعضی از این مدل ها نباشن توی بازار ایران.نمونش Alienware هست.
مدل هایی که انتخاب کردی همه عالی هستن.اما بگرد مدل هایی که توی ایران موجوده پیدا کن تا بیشتر بشه راهنمایی کرد
واقعا خسته نباشی.من چی پرسیدم تو چی جواب می دی.اصلا جوابت کمک نکرد
سلام خسته نباشید من میخوام لپ تاپ xps برند دل رو خریداری کنم اما شنیدم این لپ تاپ مشکلی اساسی داره که قبلا ایران تو گارانتیش داشت ام الان اون سرویسو از گارانتیش خارج کرده اگرم این مشکل واست پیش بیاد باید 400 تا 600 تومن هزینش کنی حقیقت داره بجای xps چیرو پیشنهاد میکنید؟؟؟