مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان

یه راهنمایی می‌خواستم ازتون

یه لپتاپ می‌خواستم قیمتش تا ۱.۵۰۰ باشه از نظر کیفیت ساختو زیبایی‌ مناسب باشه

از نظر سیستمشم کار خاصی‌ هم به غیر از کارای روز مره نمی‌خوام باهاش انجام بدم

ولی‌ به هر حال cpu ، ram ، vga واسم مهمه

خودتون اوستایین دیگه یه چنتا مدل خوب لطف کنید بهم معرفی‌ کنید

راستی‌ می‌خوام بگم واسم از آمریکا بیارن اگه مدل خوبی‌ که اینجا نیستم باشه مهم نیست

یه دنیا تشکر فقط قضیه اورژانسیه لطفا سریع جواب بدین

بازم ممنون:love:
یکی‌ تحویلمون بگیره ثواب داره بخدا

یکی از دوستانم یک لپ تاب دست دوم Sony Vaio VGN-SZ75GN/B پیدا کرده برای خرید با قیمت موفت
تو سایت های فارسی گشتم اثری ازش پیدا نکردم ( بازی سنتر رو گشت نزدم ) تو سایت های En که رفتم
قیمت اون بین 1.1 تا 1.7 میلیون تومن بودش، این هم مشخصات اون
http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050490,43599213p,00.htm

کسی میدونه که خرید لپ تاب دست دوم چند درصد از ارزش اون کم خواهد کرد، خبری از قیمت این مدل دارید و قیمت دست دوم اون چقدر میشود
و آیا خرید این مدلی که عرض کردم کار صحیح و به جایی هستش.

مصارف کاری این دوستم هم زیاد حرفه ای نیست، اگر این چیز خوبی نیست با اون پولی که میخواد دست دوم این رو بخره
چی میتونه بخره که به صرفه تر باشه از خرید این....؟؟؟

پاسخ سریع و خوب میخوام

ممنون

حق نگهدار

یکی از دوستانم یک لپ تاب دست دوم Sony Vaio VGN-SZ75GN/B پیدا کرده برای خرید با قیمت موفت
تو سایت های فارسی گشتم اثری ازش پیدا نکردم ( بازی سنتر رو گشت نزدم ) تو سایت های En که رفتم
قیمت اون بین 1.1 تا 1.7 میلیون تومن بودش، این هم مشخصات اون
http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050490,43599213p,00.htm

کسی میدونه که خرید لپ تاب دست دوم چند درصد از ارزش اون کم خواهد کرد، خبری از قیمت این مدل دارید و قیمت دست دوم اون چقدر میشود
و آیا خرید این مدلی که عرض کردم کار صحیح و به جایی هستش.

مصارف کاری این دوستم هم زیاد حرفه ای نیست، اگر این چیز خوبی نیست با اون پولی که میخواد دست دوم این رو بخره
چی میتونه بخره که به صرفه تر باشه از خرید این....؟؟؟

پاسخ سریع و خوب میخوام

ممنون

حق نگهدار

ممنون از الطاف دوستان فعال این بخش :p

چی بخرم؟

سلام یه لب تاب میخوام تا 900000 یا 950000.مارک و قیافه هم مهم نیست.فقط قدرتش بالا باشه.
راستی گرافیک intel x4500 در حد کدوم مدل های اینویدیا هستش؟

ميشه يكي اينجا يه مدل ازلپ تاپ سوني يا هر مارك ديگه ايي معرفي كنه كه گرافيك و cpu قوي داشته باشه.
بيشتر براي كار با نرم افزار هاي گرافيكي سنگين مثل اتوكد يا 3d max اگه اشتباه نكنم.
قيمت تا 1 ميليون و 500 و 600 .

سلام یه لب تاب میخوام تا 900000 یا 950000.مارک و قیافه هم مهم نیست.فقط قدرتش بالا باشه.
راستی گرافیک intel x4500 در حد کدوم مدل های اینویدیا هستش؟

اون کارت گرافیک تو 3d mark 05امتیازش 1800 هست اصلا به درد بازی نمی خوره اینم امتیاز کارتای مختلف
6200 800-1000
7300جی تی 3000
6800 جی تی 6000
4670 15000
البته این کارت ها رو خودم شخصا تست کردم ولی حدودی هست چون بقیه قطعات با هم فرق می کرده در کل اصلا به درد بازی نمی خوره

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or