مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

تصمیم دارم به جای ارتقای قطعات PC، یه لپ تاپ قدرتمند بخرم..!! نظرات دوستان درمورد لپ تاپ زیر چیه؟؟
Lenovo Y50

خودتون هم اگر مدلی بلدید بگید.. برای اجرای بازیهای سنگین و همچنین یک چیزه شیک برای داشتن، میخوامش..!!

لپ تاپ خوبیه ولی در کل ارتقا سیستم ارزونتر در میاد!!

بعضی گارانتیا معتبرترن! مثلن سازگار میگن چیز خوبیه!

- - -ویرایش - - -

فک نکنم واقعی باشه چون بیشتر شبیه حرف بعضی فروشنده هاست که مثلن میگن رنگ سفیداش مشکل داره!!! وقتی چیزیو ندارن روش عیب میزارن!

اره اواژنگ و سازگار مثکه خوبن
ولی سوال من اینه گارانتی کلا لازمه؟!
فرق قیمت بالاس اخه
چقد ممکنه مشکل پیش بیاد

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

تصمیم دارم به جای ارتقای قطعات PC، یه لپ تاپ قدرتمند بخرم..!! نظرات دوستان درمورد لپ تاپ زیر چیه؟؟
Lenovo Y50

خودتون هم اگر مدلی بلدید بگید.. برای اجرای بازیهای سنگین و همچنین یک چیزه شیک برای داشتن، میخوامش..!!

داداش اگه واسه گیم میخوای حتما سیستم رو بچسب..

Last edited by a moderator:
اره اواژنگ و سازگار مثکه خوبن
ولی سوال من اینه گارانتی کلا لازمه؟!
فرق قیمت بالاس اخه
چقد ممکنه مشکل پیش بیاد

اگه فرض کنیم به احتمال 20% لپ تاپ زود خراب شه، پس گارانتی لازمه!بعضی گارانتیا امکان تعویضم دارن که اگه لپ تاپ کلن مشکل دار باشه راحت میشی از دستش ولی اگه گارانتی نباشه حتی مغازه هم تحویل نمیگیره!!

- - -ویرایش - - -

چرا آخه؟؟ مشخصات لپ تاپ رو بخونید...خیلی بالاس.. Core I7..8Gig Ram DDR3.. هم واسه گیمینگ میخام هم برای انجام کارهای شخصی..

اگه دقت کنی میبینی که آخر اسم کارت گرافیک و داخل اسم سی پی یو یه M هست تو لپ تاپ! اون نماد Mobility ـه اگه اشتبا نکنم که ینی قابل حمل(سبک و ...)! اساسن یه چیزیش کمه که قابل حمل شده دیگه! طبق گفته اهل فن اون چیزی که رو لپ تاپه نصف همون قطعه توی PC قدرت داره! که البته باز توی PC ارزونتره!!

Lenovo Y50

سلام .
دوست عزیز لبتاپ قدرتمندیه و هم برای بازی مناسبه فعلا. الان هم شرایط شما و قیمت کالا میتونه تعیین کننده باشه .

ولی در کل به دلیل حجم و فضای کم دستگاه ، قطعات قدرت همون مدل مشابه (با همون کد) روی PC ندارن. یکی از دلایلش هم تولید گرما و حرارت و هم فضا ناکافی هست و توی جزییات تفاوت دارن. چون ما تخصص کافی نداریم قطعا با خبر نیستیم.
البته نمیشه منکر این قضیه شد چون همین الان لبتاپهای گیمینگ هم داریم ولی نسبت به سیستم متعادل با قدرت بیشتر گرونترن.

سلام دوستان
من یک لب تاب e1-571g ایسر دارم که مشخصاتش به شرح زیره:
cpu: core i5 3230m 2.6 up to 3.2 with tourbo boost
ram: 4gig
vga: nvidia 710m
می خواستم بدونم اگر من یک رم 4 گیگ به لب تابم اضافه کنم توی اجرای بازیها فرقی می کنه یا نه؟
مثلا فریم بیشتری می تونم بگیرم یا نه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

چرا آخه؟؟ مشخصات لپ تاپ رو بخونید...خیلی بالاس.. Core I7..8Gig Ram DDR3.. هم واسه گیمینگ میخام هم برای انجام کارهای شخصی..

والا بنچمارکارو که مقایسه کنی لپتاپا تو گرافیک خیلی ضعیف و گرونن! بعدشم یه مقدار تو پردازنده ...بقیه قطعات هم..عمر و اینام درنظر بگیر
یه لپتاپ ۱۲ملیونی با دو گرافیک شاید باسیستم۳یا۴تومنی برابری کنه..
لپتاپ شبیه این مدل که گفتی:
msi apache
asus n56jk
لنوو هم خوبه ولی هاردش کم سرعته اون مدل یه اس اس دی۱۲۸گیگ میخواد فک کنم

اگه گیمر حرفه ای نیستی همینارو بگیر
اگه نه یه سیستم خوب و یه لپتاپ معمولی بگیر برنده ای یا کنسول+لپتاپ
اگه قیمت و ارزش خرید مهم نیس لپتاپای گیمینگ هستن

میخوام یه لب تاب خوب برای کارای گرافیکی مث مکس و ریویت و کد و ...انتخاب کنم ولی نمیدونم چه مارک و چه مدلی مناسب هست.
از قطعه سیستم هم چیزی نمیدونم که مثلا کدوم مارک قطعه بهتره اینتل بهتر یا ای ام دی و
کسی میتونه کمک کنه

میخوام یه لب تاب خوب برای کارای گرافیکی مث مکس و ریویت و کد و ...انتخاب کنم ولی نمیدونم چه مارک و چه مدلی مناسب هست.
از قطعه سیستم هم چیزی نمیدونم که مثلا کدوم مارک قطعه بهتره اینتل بهتر یا ای ام دی و
کسی میتونه کمک کنه

عزیز فکر کنم شمام مثله من معمار تشریف داری...
اگه واسه انیمیشن نمیخوای گرافیک زیاد به کار شما نمیاد... موتور رندر وی ری برپایه پردازنده و رم هست واسه کار مکس...
پول الکی به گرافیک نده..
fujitso & siemens ah544 i7
با۸گیگ رم،اگه پول داری به ۱۶ ارتقا بده
lenovo g510 i7 هم بود که من تعلل کردن نگرفتم هیچجا دیگه موجود نیس کانفینگی که میخواستم که خیلی به صرفه بود

به خاطر وزن کمش گرونه!

در مورد Thinkpad، تانک میدونی چیه!!؟ از روش رد شه دیگه فک نکنم بتونه را بره!!!!:دی

یعنی مثلا اگه از طبقه دهم یه ساختمون پرت بشه پایین هیچ اتفاقی براش نمیفته ؟
برای وزن هم که من نگاه کردم حدود یک کیلو فقط از لپ تاپ های دیگه کمتره .

ولی به نظرم باید ویژگی های دیگه ای داشته باشه .
چون به خاطر وزن کم و ضد ضربه بودن و با توجه به اینکه بعضی از اینا سیستم های خیلی بالایی هم ندارن به این قیمت نمی ارزه

یعنی مثلا اگه از طبقه دهم یه ساختمون پرت بشه پایین هیچ اتفاقی براش نمیفته ؟
برای وزن هم که من نگاه کردم حدود یک کیلو فقط از لپ تاپ های دیگه کمتره .

ولی به نظرم باید ویژگی های دیگه ای داشته باشه .
چون به خاطر وزن کم و ضد ضربه بودن و با توجه به اینکه بعضی از اینا سیستم های خیلی بالایی هم ندارن به این قیمت نمی ارزه

باید امتحان کنی!!! من سری معمولیش(Ideapad) دارم و دوبار بچه 5ساله روش واساده و چیزیش نشده!!!(یه بار باز بوده یه بارم بسته!!)

بدون در نظر گرفتن وزنش 2500 تا 3تومن قیمت میگیره! محکمیشو اضافه کنیم 500تومن میره روش! وزنشم همین حدود!!(کمتر از 2کیلو سبک وزن حساب میشه! حتی 1.99کیلو!!!) باتریشم در کل 9سلولیه!! ولی در کل ولی گرونتر از ارزششه!(البته اگه با سونی مقایسش کنی زیادم گرون نیست!!!)

میخواستم بدونم یه لپ تاپ خوب تا حدود 4 تومن چیه ؟
مشخصاتی که میخوام ایناست:) :
1_ یه 4 سالی باید بتونم حرفه ای روش برنامه نویسی کنم
2_تو این 4 سال خیلی خراب نشه که مجبور شم دوباره بخرم
3_سبک و قابل حمل باشه (15 اینچ و اینا به نظرم گندست )
4_اگه امکانش باشه و ssd باشه هم دیگه خیلی عالیه
راستش تو اولویت بعد اگه بتونم توش بازیم بکنم خوبه ولی اون 3 تای اول مهم تره تا بازی برام
قبلش به فکر surface pro 3 و lenovo yoga 3 pro بودم ولی از تعمیر اولی ترسیدم و ضعف قدرت دومی :)
به نظرتون چه لپ تاپی بگیرم ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or