nemesis 547
کاربر سایت
سلام دوستان؛
من میخوام این لپتاپ رو بگیرم نظرتون چیه؟
Apple MacBook Pro With Retina Display 13 MGX72
...
و اینکه میخواستم ببینم تفاوت این مدل با مدل ME865 چی هستش؟ تا این حد میدونم که MGX72 اواسط 2014 به بازار اومده، در حالی که ME865 اواخر 2013 به بازار اومده... MGX72 حافظه جانبیش 128 GB SSD هستش اما ME865 حافظه ش 256 GB SSD هست... و اینکه پردازنده MGX72 یه مقدار ناچیزی کلاکش بیشتر از ME865 هستش... میخواستم بدونم تفاوتشون فقط همینه؟
----------------------
دوستان اگه پیشنهاد دیگه ای تو این رینج قیمت دارن هم ممنون میشم بگن... طراحی و شیک بودنش خیلی واسم مهمه...
ببخشید دوباری مزاحم شدم :d
دوستان تا قیمت 3.000.000 (سه میلیون) تومن لپ تاپ خوب چی هست؟!
به نظر منکه اگه میخای اینهمه خرج کنی حداقل یه ویندوزی بگیر که بدرد کارای عادیتم بخوره!
مثلن:
ASUS UX32LN - B - لپ تاپ ایسوس UX32LN
Lenovo Flex 2 - A - لپ تاپ لنوو فلکس 2
Lenovo Y5070 - B - لپ تاپ لنوو Y5070-B
مرسی دوست عزیز اون 3 تا رو چک کردم، Asus خوب بود اما متاسفانه باتریش خیلی ضعیف بود!
----------------------------------------------
یه سوال واسم پیش اومده... همونApple MacBook Pro With Retina Display 13 MGX72 پورت VGA داره؟! آخه تو دیجی کالا زده دارای پورت VGA... تا اونجایی که من میدونم هیچ مدلی از این لپتاپ ها پورت VGA ندارن... ممنون میشم جواب بدید.
مرسی.
تو آمازون 1799.99$ زده.
دوستان گارانتی مهمه تو خرید لپتاپ؟!معتبراش..
ممکنه مشکلی ایجاد شه؟
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
بابا مدیران, ناظمان . من کفن شم پستو نقل میکنم پاک نکنین. بابا سوال دارم خب.اقایون جون هر کی دوس دارین اگه جواب سوامو میدونین بگین . اگرم پاک شد خواهش میکنم تو خصوصی بگین اگه میدونین. خداییش اعصابم بدون کامپیوتر ریخته به هم.
نوکرتونم پاک نکنین!