سلام دوستان
میخوام برای خانواده یه لپ تاپ بگیرم
برای کارای روزمره و اینا
بازی هم تهش بخوان یه سیمز بزنن :d
نمیخوام خیلی هزینه کنم اما خب ضعیف هم نمیخوام باشه. صفحه نمایش full hd باشه که دیگه خیلی عالی میشه
چی پیشنهاد میکنید ؟؟ چه برندی ؟ چه مدلی ؟؟
ممنون
دوستان سلام!
تا سقف 3تومن کدوم مدل لپتاپو پیشنهاد میکنید و چرا؟ (بیشتر برای اتوکد و برنامه های معماری.)
سلام دوست عزیز!
ممنون از راهنماییت. دو تا سوال:
1. از برند Asus چی پیشنهاد میکنی؟ (به نظرت این دو مدل لنوو که معرفی کردی بهتر از هم رده های ایسوزیشون هستن؟)
2. چرا این لنوو گرونتره گرافیک ضعیف تری داره؟!
سلامسلام
دوستان تبلت بین 800 تا 1 میلیون چی پیشنهاد میکنید ؟ :d هم برای کار باشه و هم سرگرمی .....
ممنون
کارایی کدومشون بیشتره؟
کارایی کدومشون بیشتره؟
من دیروز یه lg g دیدم ! خوبه؟������
سلام.2. چرا این لنوو گرونتره گرافیک ضعیف تری داره؟!
سلام . اگه منظورت این هست که عالیه :کارایی کدومشون بیشتره؟
من دیروز یه lg g دیدم ! خوبه؟������
اگه سیم کارت واست مهم نیست بهترینه! نمیدونم چرا تو دیجی کالا ندیدمش!!
ممنون از راهنماییتون :dسلام.
آقا مسعود خیلی عالی گفتن . یه دلیل دیگه هم داره اونم اینه که 750m از سری GT هست که قوی تر هست و برای بازی هم مناسب تره در ضمن. نمیشه به کد کامل اعتماد کرد حتما باید بنچمارکها رو هم چک کرد.
حالا نمیدونم این کارای معماری و اتوکد چقدر روی گرافیک و سی پی یو مانور داره و اصلا استفاده از لبتاب مناسب هست یا نه . اگه خودتون مطمئنی و دوستانتون (یا همکاراتون) استفاده میکنن که حرفی نیست.
---
سلام . اگه منظورت این هست که عالیه :
LG G Pad 8.3 - تبلت ال جی - جی پد 8.3
رم خوبی هم داره (2 گیگابایت)و پردازنده معتبری هم داره ولی سیم کارت نمیخوره. البته این بستگی به خودت داره ، من تبلت ایسوس خریدم پارسال. هنوز که هنوزه واسه تست هم توش سیمکارت ننداختم.
در ضمن اگه سر نزدی میتونی به تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread51314/page349/ هم سر بزنی . شاید اونجا هم چندتا پیشنهاد گرفتی.
ممنون از راهنماییتون :d
خود من اگر برای خودم میخواستم بخرم همین lg رو میخریدم :d ولی الان صحبت کردم و بالای 8 اینچ میخوان :d بین 10 تا 11 اینچ چی پیشنهاد میکنید ؟ :d
دوستان ببخشید بین ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ تومن چه لپتاپی مخصوص گیم پیشنهاد می دید?
دمت گرم 'اگه چیز جدیدی نیومده باشه MSI GE60 2PC Apache بهترینه تو این رنج!
پ ن:امضات غلط املایی داره فک کنم!!!