مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان سلام!

یه تبلت درست درمون میخوام واسه یه بچه 12ساله با این مشخصات:

1. CPU & GPU قوی داشته باشه تا جدیدترین و بهترین بازیا رو براحتی اجرا کنه.
2. صفحه نمایشش از 8 اینچ بزرگتر نباشه.
3. قیمت تا سقف 1500 مدنظره.
4. ترجیحا سیم کارت خور باشه با قابلیت مکالمه.
5. از برند اپل نباشه.

galaxy note 3 اگه درس نوشته باشم!

دوستان سلام!

یه تبلت درست درمون میخوام واسه یه بچه 12ساله با این مشخصات:

1. CPU & GPU قوی داشته باشه تا جدیدترین و بهترین بازیا رو براحتی اجرا کنه.
2. صفحه نمایشش از 8 اینچ بزرگتر نباشه.
3. قیمت تا سقف 1500 مدنظره.
4. ترجیحا سیم کارت خور باشه با قابلیت مکالمه.
5. از برند اپل نباشه.
nexus 7 2014 بعضی جاها هم asus nexus 7 2 بش میگن این تبلت FullHD هست و زیر نظر گوگل بخاطر همین عالیه فقط galaxy tabpro 8.4 میتونه باش رقابت کنه اونم ببین
فقط حواست باشه nexus مموری نمیخوره مدل 32گیگ حتما بگیر قیمت هم سامسونگ رو نمیدونم ولی نکسوس بهترین مدلش به 1400 هم نمیرسه ولی عالیه چون زیر نظر گوگله ازرونه

سلام
تیلت مناسب برای PDF خوندن (به جز Kindle Fire و Nexus 10 ) چیزی هست؟ می خوام صفحه ش براق و بازتاب دهنده شدید نور نباشه.تراکم پیکسلی زیر 200 نباشه. HDMI هم اگه داشت که دیگه عالیه.
پ.ن:از وجود کتابخوان ها آگاهم ولی به دلایل زیادی نمی خواهم.

با ۲۶۰۰-۲۷۰۰ چه لپتاپی بگیرم کار راه انداز باشه. یه نیم نگاهی هم به بازی دارم نصفه و نیمه. خودم به x550 l ایسوس فکر میکنم. نظرتون چیه؟
core i7
6 ram
820m gf
خوبه؟ یا مدله دیگه ای ند نظرتونه؟

دوستان یه لپ تاپ میخواستم واسه کار فوتوشاپ نیمه سنگین و Web Developing که قیمتش بین 2.5 تا 3.5 4 باشه البته هرچی کمتر هزینه اش بشه بهتره ! در حال حاضر هم HP 6120 دارم ! یه چیزی میخوام از این بهتر !

دوستان یه لپ تاپ میخواستم واسه کار فوتوشاپ نیمه سنگین و Web Developing که قیمتش بین 2.5 تا 3.5 4 باشه البته هرچی کمتر هزینه اش بشه بهتره ! در حال حاضر هم HP 6120 دارم ! یه چیزی میخوام از این بهتر !

بهترین انتخاب: GE60 2OE-003US با قیمت دقیق 3,800,000 تومان!

http://forum.bazicenter.com/thread17933/page382/#post3236626

برای گیم قطعاً MSI. در غیراینصورت مدل ایسوس.
کارت گرافیک msi با اینکه 2gb هست ولی DDR5 هست درسته؟ کلاً گرافیکش از ایسوس قویتره یا نه؟
بعد اینکه کیفیت بدنه MSI اصلاً نمیخوره جالب باشه. از نظر کیفیت کاراشون با ایسوس چطور؟

کارت گرافیک msi با اینکه 2gb هست ولی DDR5 هست درسته؟ کلاً گرافیکش از ایسوس قویتره یا نه؟
بعد اینکه کیفیت بدنه MSI اصلاً نمیخوره جالب باشه. از نظر کیفیت کاراشون با ایسوس چطور؟

GeForce GTX 850M vs 765M

MSI GE60 2OE-003US Review | Laptop Reviews

این دو تا رو ببینید...

شاید از نظر کیفیت بدنه به پای ایسوس نرسه! اما در عوض از نظر کارایی، N550JV به 2OE نمی رسه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or