مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

لپ تاپ نباید پشتیبانی کنه! تراشه ی گرافیکیش باید پشتیبانی کنه که می کنه.

با سلام، آیا لپ تاپ N550JK با گرافیک GTX 850M 4G DDR3 برای بازی های گرافیکی روز و 4 سال آینده مناسب هس؟ ینی بدون لگ میتونه بکشه با کیفیت عالی یا خوب؟ چون قصد خریدش رو دارم

با سلام، آیا لپ تاپ N550JK با گرافیک GTX 850M 4G DDR3 برای بازی های گرافیکی روز و 4 سال آینده مناسب هس؟ ینی بدون لگ میتونه بکشه با کیفیت عالی یا خوب؟ چون قصد خریدش رو دارم
شاید بتونه بازی های الان رو اجرا کنه، ولی 2 سال دیگه باید بزارید روی LOW تا اجرا کنه:دی

بهتره لپ تاپ GE60 2OE-003US رو خریداری کنید به قیمت دقیق 3,800,000 تومان!
حداقل از N550JK شرایط بهتری در گیمینگ داره!

آخرین ویرایش:
بهتره لپ تاپ GE60 2OE-003US رو خریداری کنید به قیمت دقیق 3,800,000 تومان!
حداقل از N550JK شرایط بهتری در گیمینگ داره!
آخه این مدل ام اس آی فقط سیستمش قوی هس، بقیه مواردش خیلی بده! ولی این ایسوسه خیلی عالیه، صفحه نمایش با کیفیت و آی پی اس، لمسی، ظریف و زیبا، کیفیت ساخت عالی، کیفیت بلندگوهای عالی و سیستم 4 کاناله به همراه ساب ووفر و... سیستمش هم که خوبه! خدا کنه بشه باهاش راحت بازی کرد، چون من انتخابم همینه!!!

آخه این مدل ام اس آی فقط سیستمش قوی هس، بقیه مواردش خیلی بده! ولی این ایسوسه خیلی عالیه، صفحه نمایش با کیفیت و آی پی اس، لمسی، ظریف و زیبا، کیفیت ساخت عالی، کیفیت بلندگوهای عالی و سیستم 4 کاناله به همراه ساب ووفر و... سیستمش هم که خوبه! خدا کنه بشه باهاش راحت بازی کرد، چون من انتخابم همینه!!!

میل خودته عزیز ولی از نظر بنده هم کیفیت ساخت ام اس آی بسیار عالیه چون تجربشو داشتم . اگر برای گیم میخوای تفاوت gt750 و gtx 765m تفاوت زیادیه و سی پی یوش هم قویتره زمان عرضه اش هم یکسال دیرتر از Asus هست .

شما اگه تصمیمتون مبنی بر خریدn550jk صد درصد است چرا وقت دوستان رو می گیرید. من این حرف رو از این جهت می زنم که باعث جدل نشه.
به هر صورت صفحه نمایش ایسوس عالیه، مال msi خوبه( افتضاح نیست)،کیفیت ساخت ge60 خوبه ولی به پای asus نمی رسه. زیبایی asus هم نسبت به msiبرتری دارد. ولی یک مزیت بزرگ msi داشتن 2 تا اسلات msata برای ssd می باشد.
به هر صورت هر کدوم از این مدل ها مزیت هایی نسبت به یکدیگر دارند که با توجه به نیازهاتون انتخاب کنید.
من چند وقت بود که مدلهای مختلف در این رنج قیمت رو بررسی کردم و در نهایت msi رو به خاطر قویتر بودن و داشتن اسلات msata انتخاب کردم و تا الان از انتخابم راضیم.

اگر انتخابتون همینه پس به قول دوستان برای چی می پرسید و وقت مشاورین رو تلف می کنید؟! برید بخرید و تمام.
پاسخ سوال شما منفیه! ابداً تراشه ی گرافیکی GTX 850M توانایی ساپورت بازی ها رو نهایتاً بیش از 2 سال نداره! مگر با پایین آوردن گرافیک بازی!

ضمن اینکه اون مدل ایسوس هرگز نوت بوک گیمینگ به شمار نمی ره! یک نوت بوک مالتی مدیا هست و برای گیم ساخته نشده!
از حیث قیمت هم بخواید حساب کنید، ارزش مدل MSI بسیار ارزشمند تر و فراتر از اون مدل ایسوس هست!
6626467523.jpg

ویژگی های MSI بهتره مطالعه کنید و یکطرفه به قاضی نرید!
- پردازنده قدرتمند i7 و 22 نانومتری نسل چهارم اینتل (Haswell)
- صفحه نمایش 15.6" HD LED و Anti-Glare مانع بازتاب نور محیط به چشم با کیفیت Full HD
- کارت گرافیک قدرتمند Nvidia Ge Force GTX 765M با 2 گیگابایت حافظه GDDR5
- سبک و باریک (نسبت به سایر گیمینگها)، با خطوط اسپرت روی بدنه
- قابلیت ارتقا رم به 16 گیگابایت و اضافه کردن SSD
- دارای هارد دیسک SATA 6.0Gb/s با سرعت 7200RPM
- صفحه کلید Steel Series مخصوص بازی
- تکنولوژی Audio Boost، تقوت مدار کارت صدا و جک های خروجی صدا با روکش طلا
- اسپیکرهای با استاندارد THX، صدایی فراگیر و با کیفیت
- فناوری انحصاری TDE جهت افزایش راندمان CPU و گرافیک با لمس کلید Turbo
- فناوری انحصاری Cooler Boost جهت تقویت خنک کننده ها با لمس یک کلید
- برنده ی بیش از 12 جایزه بین المللی در سراسر جهان

- نتایج تست و بررسی این نوت بوک توسط وبسایت معتبر Laptop Mag

دیگه تصمیم با شماست. از ما گفتن بود.

موفق باشید./

سلام
عرض ادب و احترام دارم خدمت دوستان بازیسنتر
01.gif

اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید با حداقل هزینه چه لپتاپی تهیه کنم که بازی
world of warcraft : mists of pandaria رو براحتی در حالت ultra بتونم اجرا کنم

دوستان سلام!

یه تبلت درست درمون میخوام واسه یه بچه 12ساله با این مشخصات:

1. CPU & GPU قوی داشته باشه تا جدیدترین و بهترین بازیا رو براحتی اجرا کنه.
2. صفحه نمایشش از 8 اینچ بزرگتر نباشه.
3. قیمت تا سقف 1500 مدنظره.
4. ترجیحا سیم کارت خور باشه با قابلیت مکالمه.
5. از برند اپل نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or