با سلام خدمت دوستان.با 3تومن میشه لپتاپ برای گیم خرید ؟که بشه بازیهای روز بازی کرد
سلام ببخشید لپ تاپ ASUS N550JV از DirectX 11 پشتیبانی می کند
لپ تاپ نباید پشتیبانی کنه! تراشه ی گرافیکیش باید پشتیبانی کنه که می کنه.
شاید بتونه بازی های الان رو اجرا کنه، ولی 2 سال دیگه باید بزارید روی LOW تا اجرا کنهبا سلام، آیا لپ تاپ N550JK با گرافیک GTX 850M 4G DDR3 برای بازی های گرافیکی روز و 4 سال آینده مناسب هس؟ ینی بدون لگ میتونه بکشه با کیفیت عالی یا خوب؟ چون قصد خریدش رو دارم
با سلام، آیا لپ تاپ N550JK با گرافیک GTX 850M 4G DDR3 برای بازی های گرافیکی روز و 4 سال آینده مناسب هس؟ ینی بدون لگ میتونه بکشه با کیفیت عالی یا خوب؟ چون قصد خریدش رو دارم
آخه این مدل ام اس آی فقط سیستمش قوی هس، بقیه مواردش خیلی بده! ولی این ایسوسه خیلی عالیه، صفحه نمایش با کیفیت و آی پی اس، لمسی، ظریف و زیبا، کیفیت ساخت عالی، کیفیت بلندگوهای عالی و سیستم 4 کاناله به همراه ساب ووفر و... سیستمش هم که خوبه! خدا کنه بشه باهاش راحت بازی کرد، چون من انتخابم همینه!!!بهتره لپ تاپ GE60 2OE-003US رو خریداری کنید به قیمت دقیق 3,800,000 تومان!
حداقل از N550JK شرایط بهتری در گیمینگ داره!
آخه این مدل ام اس آی فقط سیستمش قوی هس، بقیه مواردش خیلی بده! ولی این ایسوسه خیلی عالیه، صفحه نمایش با کیفیت و آی پی اس، لمسی، ظریف و زیبا، کیفیت ساخت عالی، کیفیت بلندگوهای عالی و سیستم 4 کاناله به همراه ساب ووفر و... سیستمش هم که خوبه! خدا کنه بشه باهاش راحت بازی کرد، چون من انتخابم همینه!!!
شما اگه تصمیمتون مبنی بر خریدn550jk صد درصد است چرا وقت دوستان رو می گیرید. من این حرف رو از این جهت می زنم که باعث جدل نشه.آخه این مدل ام اس آی فقط سیستمش قوی هس، بقیه مواردش خیلی بده! ولی این ایسوسه خیلی عالیه، صفحه نمایش با کیفیت و آی پی اس، لمسی، ظریف و زیبا، کیفیت ساخت عالی، کیفیت بلندگوهای عالی و سیستم 4 کاناله به همراه ساب ووفر و... سیستمش هم که خوبه! خدا کنه بشه باهاش راحت بازی کرد، چون من انتخابم همینه!!!
آخه این مدل ام اس آی فقط سیستمش قوی هس، بقیه مواردش خیلی بده! ولی این ایسوسه خیلی عالیه، صفحه نمایش با کیفیت و آی پی اس، لمسی، ظریف و زیبا، کیفیت ساخت عالی، کیفیت بلندگوهای عالی و سیستم 4 کاناله به همراه ساب ووفر و... سیستمش هم که خوبه! خدا کنه بشه باهاش راحت بازی کرد، چون من انتخابم همینه!!!