BLACK.HAWK
کاربر سایت
تا رنج 4 تومن بهتر از Asus N550J هستش؟
اقا دمت گرم عجب چیزی معرفی کردی...بله. MSI GE60 2OE با قیمت دقیق 3,800,000 تومان، بهترین انتخاب هست!
اقا دمت گرم عجب چیزی معرفی کردی...
اره من اول ایسوز 550j در نظرم بود که اینی که شما معرفی کردی خیلی شاخه!!!!میخوره اونو!:dخواهش. هر کی برده، خیلی راضی بوده!! نسبت به قیمتش، حرف نداره!
z510 i5 با 8گیگ ssd!سلام. یک لپتاپ تو رنج دو تومن معرفی می کنین؟
مدل سال پیشش رو از آمازون توسط ایراندلیور بگیری 7 تومن در میادبا سلام و خسته نباشید خدمت همه.
می خواستم ببینم تو ایران میشه Razer Blade 14 RZ09-0116 رو پیدا کرد که میشه آخرین مدل razer blade (2014 edition) ؟
در ضمن قیمتش هم منطقی باشه یه جا پیدا کردم مدل سال پیششو که حدود ۱۸۰۰ دلاره رو میداد ۱۱ ملیون اینو هم گفت نداره.
ممنون
آخه مدل سال پیشش تقریبا افتضاح بود، صفحش که در حد یه لپ تاپ یه تومنی هم نبود، سخت افزارشما یکی ضعیف تر بود من حتما همین مدل ۲۰۱۴ رو میگیرم، بعد با خود ریزور با ایمیل در ارتباط بودم وقتی فهمیدن از این ور دنیا اونم تو ایران طرف دار دارن گفتن یه کیف و یه موسم برام می فرستن اگه ازشون بگیرم اما هزینه پستش زیاد میشه واسه همین خواستم ببینم تو ایران پیدامیشه یا نه در هرحال بابت پاسخ سریعتون ممنونModel sale pishesh ro az amazon begiri az irandeliver 7 toman hodudan darmiad ¡ HALA MADRID ¡
آخه مدل سال پیشش تقریبا افتضاح بود، صفحش که در حد یه لپ تاپ یه تومنی هم نبود، سخت افزارشما یکی ضعیف تر بود من حتما همین مدل ۲۰۱۴ رو میگیرم، بعد با خود ریزور با ایمیل در ارتباط بودم وقتی فهمیدن از این ور دنیا اونم تو ایران طرف دار دارن گفتن یه کیف و یه موسم برام می فرستن اگه ازشون بگیرم اما هزینه پستش زیاد میشه واسه همین خواستم ببینم تو ایران پیدامیشه یا نه در هرحال بابت پاسخ سریعتون ممنون
من خودم منتظرم مدل 2014 تو آمازون موجود شه.حدودا 10 تومن میشه.ولی چیزه خیلی توپیه
¡ HALA MADRID ¡
اون که بله اما من اولا که خیلی میرم اینور اونور، یه لپ تاپ نسبتا خوب هم می خواستم، در ضمن یه چیز سبک و نازک که بشه باهاش بازی کرد، واسه wp8.1 هم نرم افزار می سازم، خب یکی از بهترین گزینه ها همین لپ تاپه، در ضمن شیکیش رو هم اضافه کنیم که دیگه یه چیز عالی میشهشما 10 میلیون پول لپ تاپ گیم میخوای بدی؛ 10 میلیون سیستم بخری، تمامی نوت بوک های رایزر رو تو رنج قیمت خودش، درسته قورت میده!!!
اصلاً قابل مقایسه نیستن...!!
Intel Core i7 4770K vs 4700MQ