مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

:| خوب شد گفتی یه چیز دیگه این باتری 4 بیشتر یا 6 سل
تفاوتشون خیلی کمه! البته 6سلولی بهتره! این سلولا هم بیشتر بدرد گیم میخوره که میگی واسه این نمیخای!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من بین برند ایسوس و لنوو گرفتار شدم بودجه من حدود 240000 یکی میگه ایسوس بهتره یکی میگه لنوو به من مدل k46i5 رو پیشنهاد کردن حالا واقعا کدوم از دوام و کیفیت بهتری برخورداره؟
فقط لنوو! سی پی یو این مدل ایسوس مدل کم مصرف(سری U)ـه که بازده کمتریم داره! تازه نسل سومم هست درحالی که لنووه نسل چارمه! من الان z510 دارم و چن روز پیش یه بچه سه چار ساله داشت میدوید پاشو گذاشت تو دل لپ تاپ(لپ تاپ باز بود!)!! اگه بد بود باید همون موقع میخابید!! الانم که دارم از پشت همین لپ تاپ تایپ میکنم! فقط یادت باشه مدلی که هارد هیبریدی یا مدل وسترن داره بگیری!

سلام بچه ها.
لپ تاب برای کار های طراحی با برنامه های اتو کد،راینو و.... + مقدار کمی هم بازی و همچنین برای ویدئو دیدن میخوام. البته خیلی بازی نمیکنم نهایت بازی هم فقط دیابلو 3 هست.
قیمت هم نهایت 2.500 اما مشخصات زیر رو داشته باشه.
هارد 1 ترا، Core i5 یا اگه Core i7 باشه بهتر،VGA قابل قبول باشه و نیازم رو تا 3 4 سال بده، رمش هم اگه 8 باشه که بهتر. در کل یه چیزی میخوام که ضعیف نباشه دیگه.

سلام بچه ها.
لپ تاب برای کار های طراحی با برنامه های اتو کد،راینو و.... + مقدار کمی هم بازی و همچنین برای ویدئو دیدن میخوام. البته خیلی بازی نمیکنم نهایت بازی هم فقط دیابلو 3 هست.
قیمت هم نهایت 2.500 اما مشخصات زیر رو داشته باشه.
هارد 1 ترا، Core i5 یا اگه Core i7 باشه بهتر،VGA قابل قبول باشه و نیازم رو تا 3 4 سال بده، رمش هم اگه 8 باشه که بهتر. در کل یه چیزی میخوام که ضعیف نباشه دیگه.
عزیز تو بازه ی 2 تا 2,500 بهترین لپتاپ و پر فروش ترین مدل lenovo z510 هست.غیر از این بخرید گول برند و فروشنده رو خوردید.
فقط لنوو! سی پی یو این مدل ایسوس مدل کم مصرف(سری U)ـه که بازده کمتریم داره! تازه نسل سومم هست درحالی که لنووه نسل چارمه! من الان z510 دارم و چن روز پیش یه بچه سه چار ساله داشت میدوید پاشو گذاشت تو دل لپ تاپ(لپ تاپ باز بود!)!! اگه بد بود باید همون موقع میخابید!! الانم که دارم از پشت همین لپ تاپ تایپ میکنم! فقط یادت باشه مدلی که هارد هیبریدی یا مدل وسترن داره بگیری!
داداش مطمئنی سالم موند ؟؟:-o:d
باید یه دراپ تست از لپتاپ بگیریم بزاریم تو یوتوب :d

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام بدونم برندهای لپ تاپ های مختلف مانیتوراشون از چه برندایین؟
معمولا از تولید کننده های بزرگ پنل lcd مثل سامسونگ یا ال جی یا شارپ و ... هست.تو مشخصات فنی لپتاپ ها مشخص نمیکنن که چه شرکتی تولید کننده مانیتورشون هست ولی با کمی تحقیق یا پرسیدن از ساپورت برندها میشه آمارش رو دراورد.

Masood11 اقا مسعود ببخشید زیاد مزاحم شدم میگم این بهتر نیست؟ وزنش روبیخالش شو!!گزینه دیگه ای داشتی بگو 100 تومن اینور تر هم بود مشکلی نیست Lenovo Essential G500 - A - لپ تاپ لنوو اسنشال G500 Lenovo Essential G510 - B - لپ تاپ لنوو اسنشال G510
نه که سرچ کردن خیلی کار سخت و طاقتفرساییه!!!:دی دومیه خیلی بهتره و حتی واسه بازیم تا حدودی جوابگوه!

سلام آقا مسعود
بخشید یه سوال داشتم
بین گرافیک 740m و 820m کدوم قوی تره؟
ببخشید منظور از 3 سلولی بودن باطری یا 4 سلولی چیه و فرقشون چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or