سلامسلام
لپتاپ Lenovo با CPU Core i5 4200M 2.5GHz و 4GB RAM و کارت گرافیک Radeon HD 8570 قیمت 1.790 خوبه؟
بعد مگه کارت گرافیک این مدل نباید 8750 باشه؟ چون توی اینترنت من هرجا دیدم این بود کارت گرافیکش. ولی اینی که یکی از آشناها خریده در واقع Switchable بین HD8570 و Intel HD4600 هستش. 8570 هم توی بازی خیلی خیلی ضعیفتر از 8750 عمل میکنه
به نظرتون 1.790 گرون خریده؟
عزیز شما یکم صبر کنید قیمت لپتاپ ها داره میاد پایین.دوستان تا 3 تومن یک لپتاپ خوب و قوی چی پیشنهاد می کنید؟! شکیل هم باشه.
تو دیجی کالا که یه ذره هم کاهش قیمت نداشته!!عزیز شما یکم صبر کنید قیمت لپتاپ ها داره میاد پایین.
intel 4600 از gt710 یا 720 قویتره ولی به 740 یا بالاتر نمیرسه.باید این نکته رو هم بهش توجه کنید که لپتاپ های با cpu هسول از 4200 تا 5200 گرافیکشون بسته به نوع سی پی یوشون متغیره.که بنچمارکشونو اینجا میتونید ببنید:لپ تاپایی که cpu هاسول دارن و گرافیک اینتل 4600 یا 4400 روشون سواره گرافیک کمتر از 740 روشون باشه مزیتیم نسبت به نبودش داره!!؟ ینی اصلا ازش استفاده هم میشه؟
یه لپ تاپ میخاستم با cpu هاسول i5 و رم 6 که قیافه قشنگیم داشته باشه! قیمتم تا 2و خرده ای!!
- - -ویرایش - - -
تو دیجی کالا که یه ذره هم کاهش قیمت نداشته!!
استادی از خودته! آخه دیجی کالا سرچ درست و حسابی نداره که دنبال هاسول بگردم واسه همین باید تک تک نگاشون کنم و تازه ممکنه خیلی از لپ تاپا رو نداشته باشه!!داداش شما که خودت استادی من باید از شما مشاوره بگیرم :d اینجا رو نگاه بنداز ببین چیزی که مورد علاقت باشه هست: جستجو در گروه لپ تاپ موفق باشید
توصیه من اینه که اگر برای گیم میخواید 3-4 تومن هزینه لپتاپ کنید بهتره یا کیس قوی ببندید یا برید سمت کنسول ها.البته کنسولای نسل جدید فعلا قیمتشون غیر واقعی هست و باید صبر کنید تا پایین بیاد.در ضمن باید تا موقع هک شدن کنسول ها اورجینال بازی کنید که هزینه هر بازی بالای 200تومن درمیاد!بچه ها نزدیک 3-4 تومن جمع کردم میخوام لپتاپم رو عوض کنم ، پیشنهادی دارین (برای بازی-فیلم-اینترنت) --- دو دل هستم لپ تاپم رو عوض کنم یا کنسول نسل بعدی بگیری ؟!؟! لپ تاپ الانم مشکلی نداره اما برای بازی کردن بدرد نمیخوره ---
توی لپ تاپ ها خودم Lenovo Y510p رو پیدا کردم با این مشخصات :
Core i7 (4700MQ haswell) 2.4 GHz with 6 MB Cache
hard dive 1 TB
DDR3L 8 GB ram
Nvidia Geforce GT750M 2 GB GDDR 5 graphics
لپ تاپ گیمینگ هست و توی نقد هایی که ازش خودندم امتیاز های خوبی گرفته و بازی های روز رو راحت اجرا میکنه نسبت به قیمتش (3,030,000) خوب بنظر میاد . . . اما بزرگترین مشکلش صفحه نمایشش هست که فقط HD هست !
البته MSI ge60 هم هست که اونم تمام مشخصاتش عین همین هست ولی 500 تومن گرونتره (خوب مارک MSI هست) اما صفحه کلیدش نور نداره ولی در عوض صفحه نمایشش Full HD هست که بهترین خصوصیتش هست !
اون مدل Y510p رو بیشترین ایرادش صفحه نمایشش هست ولی ge60 این مشکل رو نداره !!! اما در عوض Y510p یه Ultrabay داره که میشه مثلا DVD rom رو از توش در آورد و یه کارت گرافیک GT750 دیگه هم روش اضافه کرد (که البته اونم 700-800 تومن دیگه خرج داره) . . .
پیشنهادتون چیه ؟ یه راهنمایی بکنید ؛ اصلا لپتاپ عوض کنم یا نه ؟
توصیه من اینه که اگر برای گیم میخواید 3-4 تومن هزینه لپتاپ کنید بهتره یا کیس قوی ببندید یا برید سمت کنسول ها.البته کنسولای نسل جدید فعلا قیمتشون غیر واقعی هست و باید صبر کنید تا پایین بیاد.در ضمن باید تا موقع هک شدن کنسول ها اورجینال بازی کنید که هزینه هر بازی بالای 200تومن درمیاد!
مدل لپتاپ فعلیتون چیه؟
دسکتاپ بدردم نمیخوره ، زیاد جابه جا میشم - الان N5010 دارم مدل Core i5 همه کاری میشه باهاش کرد فقط برای بازی ها جواب نمیده . . .
دوستان لپ تاپ با بودجه 2.700 چی پیشنهاد میکنید؟
بهترین انتخاب همین Asus N550jv هست که مسعود جان گفتن.قیمتش هم 3.900 تومندسکتاپ بدردم نمیخوره ، زیاد جابه جا میشم - الان N5010 دارم مدل Core i5 همه کاری میشه باهاش کرد فقط برای بازی ها جواب نمیده . . .