مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

یه سوالی برام پیش اومده! این لپ تاپایی که یه کارت گرافیک مال cpuـه و یکی دیگه هم روش سواره duel حساب میشه واسه بازی و اینا!؟
مثلا z510 که یه HD Graphics 4600 داره و یه gt740m که تقریبا در یه حدن الان قدرت گرافیک لپ تاپو باید دوتا 740 فرض کنیم یا نه!!!؟

تا این لحظه که هیچ بازیی توانایی همچین استفاده ای رو نداشته !
البته یه جنبه مثبتی که داره اینه که خود ویندوز با پردازنده intel کار میکنه و بار اضافی تحمیل نمیکته !

درود دوستان تا یک میلیون تبلت معرفی کنید.

LG جدیدا یه تبلت خیلی خوب داده بیرون به نام LG G Pad 8.3 .. من خودم احتمالا اینو بخرم قیمتش هم یک میلیون هست صفحه 8.3 اینچی و رم 2 گیگ و سرعت پردازنده 1.7GHz گیگاهرتز ... این تبلت گزینه خوبیه واسه خریدن

LG جدیدا یه تبلت خیلی خوب داده بیرون به نام LG G Pad 8.3 .. من خودم احتمالا اینو بخرم قیمتش هم یک میلیون هست صفحه 8.3 اینچی و رم 2 گیگ و سرعت پردازنده 1.7GHz گیگاهرتز ... این تبلت گزینه خوبیه واسه خریدن
اونم تبلت خوبیه دیدمش ولی برای من مناسب نبود . سیم کارت نمی خورد وصفحش 8 اینچی بود . من لنوو اس 6000 رو خریدم که بنظرم واقعا فوق العاده است. فقط اینو در نظر داشته باش که این تبلت ال جی دوربین تعریفی نداره من خودم باهاش کار کردم وبه این نتیجه رسیدم .

تا این لحظه که هیچ بازیی توانایی همچین استفاده ای رو نداشته !
البته یه جنبه مثبتی که داره اینه که خود ویندوز با پردازنده intel کار میکنه و بار اضافی تحمیل نمیکته !
توانایی استفاده از این قابلیت برمیگرده به پشتیبانی مادربورد که بیشتر لپتاپ ها هم از این قابلیت پشتیبانی نمیکنن.
اتفاقا آقا مهدی (DieDie) تو تاپیک بقلی این کار رو کرده و نتیجش رو هم اعلام کرده:
به نظر من یکی از احمقانه ترین کارهای ممکن اینه که کسی بره یه APU بخره و بعد با یک کارت گرافیک مجزا اون رو Dual GPU کنه یعنی کاری کنه که هسته های گرافیکی روی APU و کارت گرافیک با هم به صورت موازی کار کنن ، متاسفانه من اینکارو کردم و چشمتون روز بد نبینه !!!! تو بازیها لگهای وحشتناک دیده میشه که فریم ریت پایین رو حلوا حلوا میکنید میزارین روی سرتون ، APU ها (تا به این لحظه البته) فقط به درد سیستمهای ارزون قیمت میخورن که کسی گیمر حرفه ای نباشه و بخواد یه سیستم ارزون قیمت بدون کارت گرافیک جمع کنه.
متاسفانه GPU ای که روی APU ها هست به هیچ وجه با یه کارت گرافیک مجزا درست و بدون مشکل کار نمیکنن ... فریم ریت توی بازی نسبت به زمانی که خود APU یا کارت گرافیک به تنهایی بازی رو رندر میکنن بالا تر میره ولی تو بازی Micro stutter یا وقفه های ممتد ریز و پشت سر هم اینقدر به وجود میاد که قید بازی رو میزنید چون بعضی جاها واقعا غیر قابل تحمل میشه البته بعضی بازیها هستن که موقع کد نویسی سازنده اونهارو برای اجرا روی دوتا پردازنده گرافیکی Scale کرده و اینجور مشکلات روی اونها کمتره (مثلا کارت گرافیک اصلی کل بازی رو رندر میکنه و هسته های گرافیکی روی APU سایه هارو رندر میکنن یا کار اعمال AA رو انجام میدن یا مثلا SSAO) ولی به هر حال من اصلا توصیه نمیکنم چون به جز پشیمونی سودی نداره.

سلام و خسته نباشید.
برای خرید دو تا لپتاپ راهنمایی میخواستم.
1-یکی زیر ۳ تومن .اولویتش برای بازیه.یعنی بهترین چیزی که میشه تو این رنج برای بازی انتخاب کرد.

2-یکی هم لپتاپی برای بازی از ۴ تا ۵ تومن.میخوام لمسی باشه.گرافیکش هم gtx باشه.اصلا یه چیزی توی این قیمت بدرد بازی کردن میخوره؟اگه جواب خیر هست،یه لپتاپی که حداقلهای اجرای بازیهای بروز رو داشته باشه و تاچ هم باشه،پیشنهاد بدین(ترجیحا سری gtx باشه)
ممنون.

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk

سلام و خسته نباشید.
1-یکی زیر ۳ تومن .اولویتش برای بازیه.یعنی بهترین چیزی که میشه تو این رنج برای بازی انتخاب کرد.

2-یکی هم لپتاپی برای بازی از ۴ تا ۵ تومن.میخوام لمسی باشه.گرافیکش هم gtx باشه.اصلا یه چیزی توی این قیمت بدرد بازی کردن میخوره؟اگه جواب خیر هست،یه لپتاپی که حداقلهای اجرای بازیهای بروز رو داشته باشه و تاچ هم باشه،پیشنهاد بدین(ترجیحا سری gtx باشه)
ممنون.

صفحات قبل رو خوندم دیدم دوستان به شدت توصیه میکنن تاچ بودن رو بزاریم کنار.ظاهرا لپتاپ تاچش زیاد واکنش به لمسش خوب نیست.
من گیمر حرفه ای نیستم که یک سره بخوام گیم بازی کنم که به سیستم صدمه بزنه اما میخوام یه لپتابی باشه که اگر هم خواستم گیم قوی باهاش اجرا کنم ،راحت و بدون دردسر اجرا کنه.معمولا هم سیستمهای گیمینگ از همه نظر قوی هستن.به خاطر همین بیشتر روی گیم تاکید میکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Last edited by a moderator:
کسی از ارتقا RAM لپتاپ اطلاعی داره چون یکی از دوستام می خواست رم سیستمش رو ارتقا بده به 16GB رم خودش 8GB هست درکل سیستمش اینه:میخواستم بدونم میشه یا نه؟
CPU:Intel Core i7-3632QM 2.2 GHz Up To 3.2 GHz
RAM:8GB
GPU:nVidia Geforce GT 740M 4GB Up T 6GB DDR 5 VRAM

کسی از ارتقا RAM لپتاپ اطلاعی داره چون یکی از دوستام می خواست رم سیستمش رو ارتقا بده به 16GB رم خودش 8GB هست درکل سیستمش اینه:میخواستم بدونم میشه یا نه؟
CPU:Intel Core i7-3632QM 2.2 GHz Up To 3.2 GHz
RAM:8GB
GPU:nVidia Geforce GT 740M 4GB Up T 6GB DDR 5 VRAM

بستگی به مدل لپ تاپ داره!
این سیستمی که من میبینم احتمالا یا lenovo z500ـه یا asus k46ـه که اولیو مطمئنم که میتونه ارتقا بده ولی دومی ازش خبری ندارم!
البته در هر صورت مث رم PC نیست که خیلی راحت درِ کیسو باز کنیم و رم بزنیم داخلش!!! و همین طور نمی تونه یه 8گیگ بگیره و بزاردش پیش 8گیگ قبلی تا بشه 16!! باید حتما 16 بگیره!

بستگی به مدل لپ تاپ داره!
این سیستمی که من میبینم احتمالا یا lenovo z500ـه یا asus k46ـه که اولیو مطمئنم که میتونه ارتقا بده ولی دومی ازش خبری ندارم!
البته در هر صورت مث رم PC نیست که خیلی راحت درِ کیسو باز کنیم و رم بزنیم داخلش!!! و همین طور نمی تونه یه 8گیگ بگیره و بزاردش پیش 8گیگ قبلی تا بشه 16!! باید حتما 16 بگیره!
مدل لپتاپ اینه:
این لینک
اگه میشه یه نگاهی هم به مشخصات این لپتاپ بندازید ببینید میشه رم این رو هم ارتقا داد
دومین لینک

سلام

کسی در مورد این برند Lenovo اطلاعاتی داره؟ بدرد میخورن Laptopهاش؟

من دنبال یه Laptop تو رنج قیمت 1.5 تا 1.8 می‌گردم. نمیخوام مارک خیلی معروف باشه که سخت‌افزارش ضعیف شه برای این رنج. یه چیزی مثل Acer یا Dell یا Asus یا همین Lenovo (اگه مارک خوبی باشه) خوبه

Lenovo G500 با کارت گرافیک HD 8750 2GB اینجا فکر کنم 1.790 باشه قیمتش. کسی در مورد این مدل اطلاعاتی داره؟
اگه این خوب نیست، یه برند دیگه تقریبا با همین مشخصات و همین رنج قیمت چی پیشنهاد می‌کنید؟

مرسی

کسی در مورد این برند Lenovo اطلاعاتی داره؟ بدرد میخورن Laptopهاش؟

من دنبال یه Laptop تو رنج قیمت 1.5 تا 1.8 می‌گردم. نمیخوام مارک خیلی معروف باشه که سخت‌افزارش ضعیف شه برای این رنج. یه چیزی مثل Acer یا Dell یا Asus یا همین Lenovo (اگه مارک خوبی باشه) خوبه

Lenovo G500 با کارت گرافیک HD 8750 2GB اینجا فکر کنم 1.790 باشه قیمتش. کسی در مورد این مدل اطلاعاتی داره؟
اگه این خوب نیست، یه برند دیگه تقریبا با همین مشخصات و همین رنج قیمت چی پیشنهاد می‌کنید؟

بهزاد جان من چند وقت پیش تمام Laptop های بازار رو زیر و رو کردم ! و وقتی دنبال یه Laptop خوب با همین پولی که شما گفتید برای یکی از آشنایانم گشتم به همین Laptop لنُوُ برخوردم که همون حول و حوش قیمت شما بود و از تمام برندهای دیگه از لحاظ قنی خیلی بالاتر بود، نزدیکترین برند بهش با کمی مشخصات فنی پایین تر Acer بود که بازم هم با وجود پایین تر بودن مشخصاتش قیمتش هم اندازه لنو بود !!!

بقیه برندها با مشخصات لپ تاپ لتو بسیار قیمت بالاتری داشتند ! با اینکه دقیقاً مشخصاتشون شبیه لنو بود حتی پایین تر !!!
به هر حال برای این بنده خدا گرفتم و بسیار راضیه !! من خودم تا قبل از این ماجرا اصلاً اسمش رو هم نشنیده بودم !

مشکل اینکه که تو بوکمارک مغازه هم مدل Lenovo رو دارم همون اون Acer نزدیک بهش که قیمت های عالی دارن، فردا مدل ها و مشخصاتشون رو براتون می فرستم، خلاصه من خیلی چرخیدم شک نکن رو دسته اینا نیست :دی

آخرین ویرایش:
سلام و خسته نباشید.

ممنون.

صفحات قبل رو خوندم دیدم دوستان به شدت توصیه میکنن تاچ بودن رو بزاریم کنار.ظاهرا لپتاپ تاچش زیاد واکنش به لمسش خوب نیست.
من گیمر حرفه ای نیستم که یک سره بخوام گیم بازی کنم که به سیستم صدمه بزنه اما میخوام یه لپتابی باشه که اگر هم خواستم گیم قوی باهاش اجرا کنم ،راحت و بدون دردسر اجرا کنه.معمولا هم سیستمهای گیمینگ از همه نظر قوی هستن.به خاطر همین بیشتر روی گیم تاکید میکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

آقا HP نگیر که بیچاره میشی...
عزیز بحث گرفتن نیست...من فقط می خواستم بدونم بین دو لپتاپی که من لینکش رو بالا گذاشتم RAM شون به 16GB ارتقا پیدا میکنه یا نه؟
این لپتاپ ها هم برای من نیست هردوشون برای اقوام هست اگه یکی بگه میشه کدوم یکی از لپتاپ هایی که من لینکش رو دادم به 16GB ارتقا داد ازش ممنون میشم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or