به نظر من یکی از احمقانه ترین کارهای ممکن اینه که کسی بره یه APU بخره و بعد با یک کارت گرافیک مجزا اون رو Dual GPU کنه یعنی کاری کنه که هسته های گرافیکی روی APU و کارت گرافیک با هم به صورت موازی کار کنن ، متاسفانه من اینکارو کردم و چشمتون روز بد نبینه !!!! تو بازیها لگهای وحشتناک دیده میشه که فریم ریت پایین رو حلوا حلوا میکنید میزارین روی سرتون ، APU ها (تا به این لحظه البته) فقط به درد سیستمهای ارزون قیمت میخورن که کسی گیمر حرفه ای نباشه و بخواد یه سیستم ارزون قیمت بدون کارت گرافیک جمع کنه.
متاسفانه GPU ای که روی APU ها هست به هیچ وجه با یه کارت گرافیک مجزا درست و بدون مشکل کار نمیکنن ... فریم ریت توی بازی نسبت به زمانی که خود APU یا کارت گرافیک به تنهایی بازی رو رندر میکنن بالا تر میره ولی تو بازی Micro stutter یا وقفه های ممتد ریز و پشت سر هم اینقدر به وجود میاد که قید بازی رو میزنید چون بعضی جاها واقعا غیر قابل تحمل میشه البته بعضی بازیها هستن که موقع کد نویسی سازنده اونهارو برای اجرا روی دوتا پردازنده گرافیکی Scale کرده و اینجور مشکلات روی اونها کمتره (مثلا کارت گرافیک اصلی کل بازی رو رندر میکنه و هسته های گرافیکی روی APU سایه هارو رندر میکنن یا کار اعمال AA رو انجام میدن یا مثلا SSAO) ولی به هر حال من اصلا توصیه نمیکنم چون به جز پشیمونی سودی نداره.