مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

نمیدونم والا حتما شانس من بوده! همون موقع که خریدم 1 ماه بعد مادربوردش خراب شد. 6ماه بعد هم درایورش! همین 2 ماه پیشم کارت گرافیکش مثل اینکه سوخت! تازه کلا روی هم 5 تا بازی هم باهاش بازی نکردم که بخوایم بگیم ازش زیاد کار کشیدم. لپتاپم هم Asus n53sn هست. به هرحال ...
کانفیگ بالا نمیخوام چون اصلا بازی و کارای سنگین باهاش نمیخوام انجام بدم. فقط اینترنت و موزیک و فیلم های Full HD به راحتی دیدن! کیفیت ساخت هم بالا باشه. پیشنهاد دیگه ای نداری؟
ممنون بابت راهتماییت.
این 3تا مدل برای شما عالیه:
Sony VAIO SVF1521DCXW - لپ تاپ سونی وایو SVF1521DCXW
Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii - لپ تاپ ایسر اسپایر V3-571G
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

پیشنهاد خودم اول ایسر بعد سونی وایو فیت که صفحه لمسی داره و در آخر هم سونی اولی
موفق باشی

دوستان یک لپ تاپ هم رده با lenovo y510-p معرفی می کنید؟؟ منظورم از لحاظ کانفیگ هاشه
فک کنم یک مدل ایسوس باشه (n560 ) که تقریبا از لحاظ سخت افزاری شبیه به اینه
من خیلی راجب کیفیت بد صفحه های نمایش lenovo شنیدم و میگن ایسوس بهتره.
نظر شما چیه؟؟

مسعود جان مگه رم DDR5 اومده؟؟!!با GDDR5 اشتباه نکردی؟!چون تا جایی که یادم میاد هنوز DDR4 تو بازار نیومده!:d

گفته بود رم DDR5 داشته باشه و منم گفتم اینا ندارن!! پس در نتیجه من نگفتم که DDR5 اومده تو بازار یا نه!!!!:d نکته بین باش!!!!

دوستان یک لپ تاپ هم رده با lenovo y510-p معرفی می کنید؟؟ منظورم از لحاظ کانفیگ هاشه
فک کنم یک مدل ایسوس باشه (n560 ) که تقریبا از لحاظ سخت افزاری شبیه به اینه
من خیلی راجب کیفیت بد صفحه های نمایش lenovo شنیدم و میگن ایسوس بهتره.
نظر شما چیه؟؟
صفحه نمایش ایسوس مدل n550jv بخاطر ips بودنش خیلی با کیفیت تره مخصوصا کنتراست و زاویه دیدش.ولی این مدل لنوو به روشنایی خیلی بالا معروفه و فقط تو زاویه دید ضعیفه مثل لپتاپ های معمولی دیگه.از نظر من مانیتور y510p بد نیست حتی از مدل های ساده دیگه برندا بهتره(بدلیل روشنایی بیشتر)
لپتاپ هم رده با لنوو هم msi ge60 هست که هم فول اچدیه هم کیفیت ساخت بهتری داره
MSI GE60 2OC - لپ تاپ ام اس آی GE60 مدل 2OC

سلام
دوستان تا 1700 1800 لب تاپ چی خوبه"؟
معمولا لپتاپ های لنوو تو رنج قیمت خودشون کانفیگای خیلی بهتری از برندای دیگه دارن(البته تو ایران!).
این چندتا مدل رو به شما پیشنهاد میکنم: (مخصوصا z500 و g500)
http://digikala.com/Search/Category...k/Brand-94/MinPrice-1440000/MaxPrice-2249000/

دوستان ASUS Fonepad 372 مشکلی که نداره؟تو این رده مدل مشابه دیگه ای هم وجود داره از برند دیگه ای؟
تبلت خوبیه ولی اگه بودجتون رو 300-400 تومن افزایش بدین میتونین گوگل نکسوس 7 سال 2013 رو بگیرین که از همه لحاظ از ایسوس بهتره.تنها بدیش اینه که micro sd نمیخوره و اجبارا باید با 32گیگ حافظه داخلیش سر کنید.که البته زیاد هم هست!
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

دوسته عزیز یه دوستی دارم لب تاپ میخواد واسه گیم بودجه اش2050 هست ولی من الان سرچ کردم تفاوتی زیاد از1850 تا2050 نیست فقط یه مدل core i7 هست بقیه شون core i5 هست سوالم اینه خیلی فرق میکنه؟

دوسته عزیز یه دوستی دارم لب تاپ میخواد واسه گیم بودجه اش2050 هست ولی من الان سرچ کردم تفاوتی زیاد از1850 تا2050 نیست فقط یه مدل core i7 هست بقیه شون core i5 هست سوالم اینه خیلی فرق میکنه؟
برای گیم گرافیک مهمه!core i3 هم کارشو راه میندازه.البته به این نکته هم توجه کنید که اگه مدل cpu پسوند u داشته باشه یعنی کم مصرفه و کلاک پایین تری داره.

سلام اقا یه لپ تاپ تا 1500 که کار خاصی هم باهاش نمیخوایم بکنیم. یه لپ تاپ معمولی باشه در کل pes و age of empiersIII رو هم بتونه اجرا کنه کفایت میکنه:d

سلام اقا یه لپ تاپ تا 1500 که کار خاصی هم باهاش نمیخوایم بکنیم. یه لپ تاپ معمولی باشه در کل pes و age of empiersIII رو هم بتونه اجرا کنه کفایت میکنه:d
سید جان اول پیشنهاد میکنم این 3صفحه ببینی:
جستجو در گروه لپ‌تاپ
تو این مدلا به نظر من HP Pavilion 15-n009se خیلی خوبه بخاطر کارت گرافیک عالیش ولی 200تومن گرون تره!
بنچمارک گرافیکشم اگه خواستی ببینی برو اینجا: (کرایسیسو برات اجرا میکنه پی اس که چیزی نیست براش!)
NVIDIA GeForce GT 740M - NotebookCheck.net Tech
ریویو HP Pavilion 15-n009se:
Google Translate

دوستان ASUS Fonepad 372 مشکلی که نداره؟تو این رده مدل مشابه دیگه ای هم وجود داره از برند دیگه ای؟
والا من نقدش رو که خوندم ، تنها مشکلش بدنه پلاستیکی ذکر شده !! ضمنا 2 هسته ای هست (باید رده متوسط حساب شه تقریبا) ولی 2 هسته ای اینتل هست که علاوه بر 2 هسته مجازی اضافه ، مصرف انرژی پایینتری داره . (حالا بازم خودت پرس و جو و تحقیق کن : لینک محصول)
من خودم مدل 371 رو دارم ، اشکال خاصی نداره مدل قبلیش ولی تک هسته ای هست . از لحاظ کیفیت بدنه و صفحه نمایش که عالی هست.

این دیگه بستگی به کاربردی شخص داره.اگه یه لپتاب برای گیم میخوای که بیشر برندا یه مدل لپتاپ غول دارن که بهتره راجع به قیمتشون حرف نزنیم :d
اگه برای کارای معمولی و کلاس دادن میخوای و صدالبته با کیفیت و عمری اپل بهترین گزینه هست.
اینا نظر من بود.شما میتونی با تحقیق بیشتر بهترین لپتاپو برای خودت پیدا کنی!

هم برا گیم هم برا فیلم برا کار های گرافیکی و اینجور کارا نمیخوام قیمتش مثلا چقدر میخواد باشه 3 یا 4 تومن دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or