مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
توصیه میکنین برای لپتاپی که بیشتر کارهای معمولی بخواد ازش استفاده بشه در حد 2میلیون به بالا خرج بشه ؟
مثلا یه سیستمی که i5 باشه یا نه در حد سیستم i3 کافیه؟
اگه روی لپ تاپ با هارد 750 یا 1ترا دوتا سیستم عامل نصب بشه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و در کل لطفا دو تا لپتاپ پیشنهاد بدین یکی در حد قیمت زیر 1500000 و یکی هم بین 2تا 2500000
ممنون
1- خیر
2-بله
3-خیر
4- ASUS K46CB-D ASUS X450CC - D Dell Inspiron 5110-E Samsung ATIV Book 2 NP270E5V-X01AE

با سلام دوستان الان یه لپ تاپ مدل خوب با هارد و گرافیک و رم بالا که ویندوز 8 ارجینال روش نصب باشه و قیمتشم معقول باشه چنده ؟!؟
2- لپ تاپ داریم hdmi بخوره و بشه بهش ps3 وصل کرد رو صفحه نمایشش بازی کرد ؟

2- لپ تاپ داریم hdmi بخوره و بشه بهش ps3 وصل کرد رو صفحه نمایشش بازی کرد ؟
اینی که میگی اگه باشه خیلی کمه ، اگه خواستی دنبالش بگردی باید بدونی که باید ورودی HDMI داشته باشه . (لبتاپ های معمولی خروجی HDMI دارند).
البته فکر میکنم تقریبا محال هست ، شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن .

سلام
دوستان من میخواستم برای خرید تبلت اقدام کنم، خواستم ببینم پیشنهادتون چیه؟ تو رنج قیمت 1.5 تا 2 اینا
من خودم چنتا مدل Asus دیدم خوشم اومد ولی مطمئن نیستم باز ، نظرتون راجع به تبلت های Xperia چیه؟ گلکسی نوت چطور؟ و این Vivo Smartk ME400ـم چشممو گرفته
ممنون

سلام
دوستان من میخواستم برای خرید تبلت اقدام کنم، خواستم ببینم پیشنهادتون چیه؟ تو رنج قیمت 1.5 تا 2 اینا
من خودم چنتا مدل Asus دیدم خوشم اومد ولی مطمئن نیستم باز ، نظرتون راجع به تبلت های Xperia چیه؟ گلکسی نوت چطور؟ و این Vivo Smartk ME400ـم چشممو گرفته
ممنون
ببین شما اول باید ببینی اولویتت تو تبلت چیه چیزی که مشخصه سامسونگ ایسوس و سونی دارای سیستم عامل اندروید هستند حالا اینجا تفاوتشون بر میگرده به قدرت سخت افزار و یه سری جزئیات
مدل XPERIA S تبلت قابل قبولی و سخت افزار خوبی داره مشابه با ASUS NEXUS 7 که البته نکسوس دوربین نداره و اکسپریا سیم کارت نمیخوره و خروجی HDMI نداره
سامسونگ هم تو رنج قیمت بالاتر GALAXY NOTE N8000 تبلت فوق العاده ای و از نظر امکانات چیزی کم نداره

ببین شما اول باید ببینی اولویتت تو تبلت چیه چیزی که مشخصه سامسونگ ایسوس و سونی دارای سیستم عامل اندروید هستند حالا اینجا تفاوتشون بر میگرده به قدرت سخت افزار و یه سری جزئیات
مدل XPERIA S تبلت قابل قبولی و سخت افزار خوبی داره مشابه با ASUS NEXUS 7 که البته نکسوس دوربین نداره و اکسپریا سیم کارت نمیخوره و خروجی HDMI نداره
سامسونگ هم تو رنج قیمت بالاتر GALAXY NOTE N8000 تبلت فوق العاده ای و از نظر امکانات چیزی کم نداره
Asus که Windows 8ـه اون مدلش ، خروجی HDMI میخوام داشته باشه ، سیم کارت نخوره مهم نیست ، اصلا نمیخوام بخوره :دی بعد گوشیم خودش آندروید ، نظر خودم بیشتر رو Win 8ـه

سلام
دوستان لپتاپ معمولی برای مالتی مدیا و مصرفی خونگی تا 2 تومن حداکثر معرفی کنید
گارانتی داشته باشه،وزنش بالا نباشه،Core i5 باشه ترجیحا

این مدل چطوره؟
HP 4540s A

ازLenovo چی هست؟

Asus که Windows 8ـه اون مدلش ، خروجی HDMI میخوام داشته باشه ، سیم کارت نخوره مهم نیست ، اصلا نمیخوام بخوره :دی بعد گوشیم خودش آندروید ، نظر خودم بیشتر رو Win 8ـه

این تبلت زیاد واسه بازیای pc مناسب نیست! به خصوص بازی جدیدا!! دیابلو 3 فقط با 4 فریم روش اجرا میشه!! ولی مثلا سیمز 3 راحته!
اگه هدفت از خرید تبلت بازی و نت و این چیزاست این اصلا مناسب نیست! چون تبلتای اندرویدی واسه این چیزا بهتر و ارزون ترن! ولی ویژگی خوبش اینه که برنامه های pc روش میخوره مث فتوشاپ و آفیس و...! البته به لطف فروشگاه ویندوز بازیا و برنامه های لمسی خوبی داره!
اگه میخای از برنامه های ویندوز استفاده کنی نسبت به قیمتش خیلی خوبه ولی واسه استفاده‌ی معمولی(بازی و نت و...) اندرویدی ها بهترن!!!

درود بر اساتید مخصوصا امیر جون و فرشید جان
آقا یکی از دوستان میخواد یه لپ تاپ بگیره.
تو رنجه قیمت 1200 چی الان خوبه؟؟؟
واسه فیلمو وب گردیو شایدم بازی میخاد

من می خواستم یه لپ تاپ برای بازی و کار های گرافیکی سنگین بخرم تحقیق کردم 2 تا مدل پیدا کردم که واقعا برای بازی و کار های گرافیکی ساخته شدن می خواستم ببینم بین این 2 مدلی رو که میذارم کدوم یکی بهتره واقعا سخته نمیشه تشخیص داد کدوم بهتره؟
این مدل از ایسر Acer Vseries V3-571G-i7-8-1T-4GB و این مدل هم از ایسوس Asus Nseries-N56VB-i7-8-1T-2GB می تونید مشخصاتش هر دو رو در لینک هایی که زیر قرار دادم ببنید:

درود بر اساتید مخصوصا امیر جون و فرشید جان
آقا یکی از دوستان میخواد یه لپ تاپ بگیره.
تو رنجه قیمت 1200 چی الان خوبه؟؟؟
واسه فیلمو وب گردیو شایدم بازی میخاد
در رنج 1200 این مدل از شرکت Acer مناسب هستش که برای کار های روزمره مثل وب گردی و فیلم مناسب هستش.
اما برای بازی اصلا روش حساب باز نکن. مگر بازی هاس بسیار سبک.
Acer TravelMate TMP253

مشخصات کلی:وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2348M Core i3 2.30 GHz - Cache 3MB
حافظه رم:4 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:500 گیگابایت 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:Intel HD Graphics 3000 - MB up to 1024 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

من می خواستم یه لپ تاپ برای بازی و کار های گرافیکی سنگین بخرم تحقیق کردم 2 تا مدل پیدا کردم که واقعا برای بازی و کار های گرافیکی ساخته شدن می خواستم ببینم بین این 2 مدلی رو که میذارم کدوم یکی بهتره واقعا سخته نمیشه تشخیص داد کدوم بهتره؟
این مدل از ایسر Acer Vseries V3-571G-i7-8-1T-4GB و این مدل هم از ایسوس Asus Nseries-N56VB-i7-8-1T-2GB می تونید مشخصاتش هر دو رو در لینک هایی که زیر قرار دادم ببنید:

برای کار های گرافیکی سنگین نیاز به پردازنده بسیار قوی یا کارت های گرافیک Nvidia Quadro یا AMD Firepro داری.
برای بازی های نیاز به کارت های گرافیک قوی سری Radeon یا Geforce هستش.
هر دو مدل سخت افزار تقریبا یکسانی دارند.
مدل ASUS از GT740 بهره می بره که کمی بهتر هستش.

در رنج 1200 این مدل از شرکت Acer مناسب هستش که برای کار های روزمره مثل وب گردی و فیلم مناسب هستش.
اما برای بازی اصلا روش حساب باز نکن. مگر بازی هاس بسیار سبک.
Acer TravelMate TMP253

مشخصات کلی:وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2348M Core i3 2.30 GHz - Cache 3MB
حافظه رم:4 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:500 گیگابایت 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:Intel HD Graphics 3000 - MB up to 1024 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

برای کار های گرافیکی سنگین نیاز به پردازنده بسیار قوی یا کارت های گرافیک Nvidia Quadro یا AMD Firepro داری.
برای بازی های نیاز به کارت های گرافیک قوی سری Radeon یا Geforce هستش.
هر دو مدل سخت افزار تقریبا یکسانی دارند.
مدل ASUS از GT740 بهره می بره که کمی بهتر هستش.

یعنی شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ صفحه نمایش Asus فول HD هست ولی کارت گرافیک ضعیف تری نسبت به Acer داره کل حافظه گرافیکی ایسر 6144 و حافظه گرافیکی هم 4096 یعنی دارای کارت گرافیک 4 هست ولی تنها برتری ایسوس صفحه نمایش Full HD اون هستش که واقعا بدرد می خوره یه نکته دیگه این که صفحه نمایش Acer براق هست ولی برای Asus نیست و کارکرد باتری ایسر 4.5 ساعته ولی برای ایسوس تنها 3 ساعته....
در کل شما کدوم رو بهتر می دونید؟

یعنی شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ صفحه نمایش Asus فول HD هست ولی کارت گرافیک ضعیف تری نسبت به Acer داره کل حافظه گرافیکی ایسر 6144 و حافظه گرافیکی هم 4096 یعنی دارای کارت گرافیک 4 هست ولی تنها برتری ایسوس صفحه نمایش Full HD اون هستش که واقعا بدرد می خوره یه نکته دیگه این که صفحه نمایش Acer براق هست ولی برای Asus نیست و کارکرد باتری ایسر 4.5 ساعته ولی برای ایسوس تنها 3 ساعته....
در کل شما کدوم رو بهتر می دونید؟

مدل ASUS کارت گرافیکش نسبتا سریعتر هستش. از GT740 بهره می بره.
ضمنا حافظه اختصاصی خود کارت گرافیک اهمیت داره. نه کل حافظه ای که داره. مقداری از RAM برداشته میشه که اهمیت خیلی کمی داره.
حافظه اختصاصی مدل ASUS هم 2 گیگابایت هستش که کافی هستش.
البته از لپ تاپ انتظار اجرای بازی های سنگین با فریم خوب را نداشه باشید!
با این هزینه ای که برای لپ تاپ می کنید می تونید یک کامپیوتر Desktop به مراتب قوی تر تهیه کنید.
کارکرد باتری هم در کل تفاوتی زیادی نداره.
مدل ASUS به دلیل داشتن کارت گرافیک قوی تر کمی بهتر هستش.
در کل تصمیم اخر با شماست!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or