account240
کاربر سایت
یه لپ تاپ تا نهایت قیمت 2500000، مناسب برای بازی (TERA، DotA 2 و ...، بازی های سنگین مد نظرم نیست، بازی های MMO و از این دست) و کار با فتوشاپ چی پیشنهاد میدید؟
ممنون
ممنون
یه لپ تاپ تا نهایت قیمت 2500000، مناسب برای بازی (TERA، DotA 2 و ...، بازی های سنگین مد نظرم نیست، بازی های MMO و از این دست) و کار با فتوشاپ چی پیشنهاد میدید؟
ممنون
ممنون بابت پیشنهادتونیکی از بهترین انتخابهایی که میتونی بکنی Fujitsu LifeBook AH-532-F همه چیزش با هم مچه و قدرتش هم فوق العاده هستش قیمتشم 2060 تومن.اگه این امکانات رو رو برند دیگه بخای پیدا کنی 3-3.5 آب میخوری.در ضم ساخت آلمان هستش و خودمم واسه داداشم یه دونه خریدم.سایتش هم کارش درسته من خودم از سایت خریدم
امکاناتش که در همون حد و فقط کارت گرافیکش پایینتره ولی چون من خودم قبل این فوجیتسو که بهت گفتم یه دونه فوجیتسو واسه داییم و یکی واسه دوستم خریده بودم و تا حالا که مشکلی نداشتن و کیفیت ساختشون هم بالا بود پس با پیش زمینه قبلی مدل جدید رو واسه داداشم خریدم.شاید باور نکنی ولی انتظار نداشتم گیم های سنگینی مثل crisyse3,2 و batilfild3 رو اینقدر روون اجرا کنه.RAM رو میتونی عوض کنی و همچنین Hard رو ولی کارت گرافیک رو نه پس اولویت رو کارت گرافیک قرار بده اگه هم میخای ببینی اختلاف gtx 630 و gtx640 LE چقدره میتونی بری این سایت NVIDIA GeForce GT 640M LE - NotebookCheck.net Tech .اگه اطلاعات دیگه ای در مورد همین لپ تاپ فوجیتسو مد نظرت بود کمکت میکنم تا با چشم باز انتخاب کنیممنون بابت پیشنهادتون
نظرتون در مورد این چیه؟
Acer Aspire V3-571G-53216G75MAKK
همین مدل با 8 گیگ رَم رو هم دیدم
از این 3 تا کدومش به نظرتون مناسب تر هست؟
این دو تا کارت گرافیکی که شما گفتید اسمش با اونایی که تو مشخصات لپ تاپ ها هست متفاوته، اونا اسمشون GT630M و GT640M هستامکاناتش که در همون حد و فقط کارت گرافیکش پایینتره ولی چون من خودم قبل این فوجیتسو که بهت گفتم یه دونه فوجیتسو واسه داییم و یکی واسه دوستم خریده بودم و تا حالا که مشکلی نداشتن و کیفیت ساختشون هم بالا بود پس با پیش زمینه قبلی مدل جدید رو واسه داداشم خریدم.شاید باور نکنی ولی انتظار نداشتم گیم های سنگینی مثل crisyse3,2 و batilfild3 رو اینقدر روون اجرا کنه.RAM رو میتونی عوض کنی و همچنین Hard رو ولی کارت گرافیک رو نه پس اولویت رو کارت گرافیک قرار بده اگه هم میخای ببینی اختلاف gtx 630 و gtx640 LE چقدره میتونی بری این سایت NVIDIA GeForce GT 640M LE - NotebookCheck.net Tech .اگه اطلاعات دیگه ای در مورد همین لپ تاپ فوجیتسو مد نظرت بود کمکت میکنم تا با چشم باز انتخاب کنی
ممنون
سلام
یک سری لپ تاپ میشه بهم معرفی کنید در رنج 2 تا حداکثر 2.5
گرافیک در رتبه ی اوله برام
در این مایه ها
Asus N43SM
MSI CX61 i5
البته عاشق Acer Aspire E1-571G-73634G50Maks شدم، فقط عدم پورت USB3 کمی مرددم میکنه واسه آینده + عدم بلوتوث
دوست عزیز من به جنابعالی اینو پیش نهاد میدم خیلی عالی هستش و راحت 5 ساعت باطری نگه میداره .سلام خسته نباشید اساتید
تا رنج 2.5M یک لپتاپ میخواستم با ویژگی های زیر
1- کیفیت صفحه و نور و زاویه دید عالی
2-سبک
3- هارد 1T
4- کیفیت ساخت خوب
5- باتری قوی
فقط برای فیلم و مولتی مدیا و اینترنت میخوام، گیم اصلا مهم نیست، حالا آورد هم آورد
هیچ تعلق خاطری به برند و اسم خاصی ندارم
خواهشا چند مدل معرفی کنید که البته توی بازار هم پیدا بشه
همواره ممنون اساتید...
خسته نباشید دوستان می خوام لپ تاپ بخرم 3M بودجه دارم واسه کاره گرافیکی می خوام می خوام باش رندر مکس بگیرم چی پیشنهاد می کنید