مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان من میخوام در حد سه میلیون یه لپتاپ بردارم که بازیهای نسل اینده رو لااقل در حد معقول جواب بده و مشکلی هم نداشته باشم.لطفا تو این قیمت و بودجه اگه موردی هست لطفا با ذکر مشخصات راهنماییم کنید...سپاس:)

دوستان من میخوام در حد سه میلیون یه لپتاپ بردارم که بازیهای نسل اینده رو لااقل در حد معقول جواب بده و مشکلی هم نداشته باشم.لطفا تو این قیمت و بودجه اگه موردی هست لطفا با ذکر مشخصات راهنماییم کنید...سپاس:)

شما مدل n46v اسوس رو بخرین عالیه . کانفیگاش متفاوته شما اینشو بخرین

cpu i7 - ram 8 - ger 650 2 gb nvidia or 4 - hart 1 tera -

شما مدل n46v اسوس رو بخرین عالیه . کانفیگاش متفاوته شما اینشو بخرین

cpu i7 - ram 8 - ger 650 2 gb nvidia or 4 - hart 1 tera -

ممنون دوست عزیز.فقط به نظرت بازیهای نسل اینده رو تا چه زمانی میتونم اجرا کنم و اینکه قیمت تقریبیشو هم میدونی؟؟؟

ممنون دوست عزیز.فقط به نظرت بازیهای نسل اینده رو تا چه زمانی میتونم اجرا کنم و اینکه قیمت تقریبیشو هم میدونی؟؟؟

فکر کنم تا 4 سال جواب بده چون کارت گرافیکش 2 ولی تا 4 شیر میکنه . قیمتشم حدودا 3290 ایناست . بگرد کمترم شاید گیر بیاری مثلا 3100 اینا .

با سلام خدمت همگی
دوستان من می خواستم یه تبلت nexus 7 که علاوه بر wi fi دارای 3G هم هست بگم به فامیلمون برام بیاره.
به نظر شما اساتید مناسب هست؟
چیزی در مورد این تبلت هست که باید بدونم؟
آیا مثه اپل باید آنلاک فکتوری بشه برای نصب برنامه های کپی روش؟
من بیشتر می خوام باهاش فایل های pdf رو بخونم..... آیا میشه هر فایل pdf ای رو خوند؟مخصوصا ebook ها. میشه توی فایل ها زیر بعضی موارد خط هم کشید و یا نت برداری کرد تو همون تبلت؟
با سپاس

با سلام خدمت همگی
دوستان من می خواستم یه تبلت nexus 7 که علاوه بر wi fi دارای 3G هم هست بگم به فامیلمون برام بیاره.
به نظر شما اساتید مناسب هست؟
چیزی در مورد این تبلت هست که باید بدونم؟
آیا مثه اپل باید آنلاک فکتوری بشه برای نصب برنامه های کپی روش؟
من بیشتر می خوام باهاش فایل های pdf رو بخونم..... آیا میشه هر فایل pdf ای رو خوند؟مخصوصا ebook ها. میشه توی فایل ها زیر بعضی موارد خط هم کشید و یا نت برداری کرد تو همون تبلت؟
با سپاس

سلام.دوست عزیز من این تبلت رو دارم.برای کتاب خوندن عالیه و حرف نداره.باتریش توپ.کیفیت صفحه فوق العاده.خلاصه معرکه ست.
زیر متن ها هم میتونی خط بکشی ولی نوت برداری شرمندتم.قلم درست حسابی اگر بگیری آاره.ولی این قلمای الکی نه.اون قلم هم 30 دلاره.
من خودم با خوندن کتاب 10 ساعت از باتریش استفاده کردم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

سلام.دوست عزیز من این تبلت رو دارم.برای کتاب خوندن عالیه و حرف نداره.باتریش توپ.کیفیت صفحه فوق العاده.خلاصه معرکه ست.
زیر متن ها هم میتونی خط بکشی ولی نوت برداری شرمندتم.قلم درست حسابی اگر بگیری آاره.ولی این قلمای الکی نه.اون قلم هم 30 دلاره.
من خودم با خوندن کتاب 10 ساعت از باتریش استفاده کردم.

ممنون دوست عزیز ولی یه نگرانی که دارم اینه که هیچی این تبلت رو از خارج بگیرم بعد مشکل داشته باشه.....
و یه چیز دیگه هم این که بیشتر افراد با شارژ کردن این تبلت تو سایت های خارجی بعد از یه مدت دچار مشکل شدن.... شما چطور راحت می تونید شارژش کنید؟

بهترین جا که بخوام این تبلت رو بگیرم (نمایندگی خودشه دیگه؟)و بتونم برای 3G هر سیم کارتی روش بندازم (unlock factory) باشه همون google play هست دیگه؟
لطفا راهنماییم کنید.
با سپاس

ممنون دوست عزیز ولی یه نگرانی که دارم اینه که هیچی این تبلت رو از خارج بگیرم بعد مشکل داشته باشه.....
و یه چیز دیگه هم این که بیشتر افراد با شارژ کردن این تبلت تو سایت های خارجی بعد از یه مدت دچار مشکل شدن.... شما چطور راحت می تونید شارژش کنید؟

بهترین جا که بخوام این تبلت رو بگیرم (نمایندگی خودشه دیگه؟)و بتونم برای 3G هر سیم کارتی روش بندازم (unlock factory) باشه همون google play هست دیگه؟
لطفا راهنماییم کنید.
با سپاس

نه خیالت راحت.مشکل شارژ و اینا نداره.فقط سری اولش یکم صفحش لق بود که دیگه این مشکل رو نداره.
لاک هم نداره.همش آنلاکه.
تو ایران هم با گارانتی هماهنگ و آواژنگ وارد کردن.

تبدیلی هست که بشه از iPad4 خروجی VGA یا HDMI گرفت ؟!
تبدیل فابریکش هست >> Lightning Digital AV Adapter :arrowd:

lightning-av-adapter.jpg
ولی خوب هزینه ی کمی نیست آخرین قیمتی که من داشتم 190 تومن بود !

اینا برای بازی کردن تا چه حد خوبه میخوام نسل بعد هم بکشه(در حد معمولی)
Asus NX90 - لپ تاپ اسوز ان ایکس 90
Sony Vaio S13127PX - لپ تاپ سونی وایو اس 13127 پی ایکس
MSI GE60 - لپ تاپ ام اس آی جی ای 60
Sony Vaio S1511CFX - لپ تاپ سونی وایو S1511CFX

قیمتاشونم بگید اونایی رو که میدونید چنده
پیشنهاد بهتری هم دارید بگید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or