مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

برند فوجیتسو ژاپنیه یا ساخت المان ؟ و اینکه لب تاپ هاش در چه سطحی هستن و ارزش خرید دارن ؟ مشکلات خاصی پیش نمیارن و ... ؟ از نظر قیمتی خیلی به صرفه تر هستن می خواستم بدونم علتش چیه !؟

ممنون

سلام
یه لپ تاپ مخوص گیم میخوام تا 3 میلیون چندتا مدل معرفی کنید ممنون میشم

مخصوص گیم که با اینقیمت نداریم ولی
k55vm
k55vd
k45vm
k56vm
یخورده بالاترم n56

---------- نوشته در 06:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان! یکی از دوستام میخواد لپتاپ بگیره! بودجش هم 4200 هست! میخوام ببینم چی پیشنهاد میدین؟ البته به قصد گیمینگ نیست ها! ولی خب میخواد که تو گیم هم مشکلی نداشته باشه!
بعد اینکه کارت گرافیک 550gf قویتره داخل لپتاپ یا gf 630 ؟

Mobile Graphics Cards - Benchmark List - NotebookCheck.net Tech
http://www.notebookcheck.net/Update-review-Asus-N56VM-Notebook-with-GT-630M.77077.0.html
تقریباً تو یه ردن

سلام من رفتم بازار با 2500 اومن این مدلا رو دادن لطفا کمک کنید که کدوم بهتره برا همه چی خوب باشه ..............ممنون میشم
DELL INSPIRON 5520 I7
DELL INSPIRON 7520 i7
DELL INSPIRON 5110 i7 GEFORCE
ACER ASPIRE 5755G i7

سلام . دنبال لبتاپ تا بودجه 1600 هستم ! چندتا لبتاپ asus دیدم ، تو بازار بنظرم ایسوس زیاد شده !!!
فقط یه سوال اینا روش ویندوز نصب نیست ظاهرا... ؟!

دوستان لپتاپ خوب بین 1.8 تا 2 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
برای فتو شاپ و اینجور کارها باشه و هر از چند گاهی هم یه بازی نه چندان سنگین رو بشه باهاش اجرا کرد.
پیشاپیش تشکر میکنم.

دوستان لپتاپ خوب بین 1.8 تا 2 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
برای فتو شاپ و اینجور کارها باشه و هر از چند گاهی هم یه بازی نه چندان سنگین رو بشه باهاش اجرا کرد.
پیشاپیش تشکر میکنم.

vostro 3350 یا 3550 هم برای بازی مناسبه هم کار طراحی.

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

کسی قیمت MSI GX60 رو داره؟؟؟؟تو ایران هست؟؟؟؟مدل 1AC-008UK رو میگم.

vostro 3350 یا 3550 هم برای بازی مناسبه هم کار طراحی.

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

کسی قیمت MSI GX60 رو داره؟؟؟؟تو ایران هست؟؟؟؟مدل 1AC-008UK رو میگم.

gt70 . gt 60 . ge 60 موجوده فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or