A.A
کاربر سایت
بهتره که داشته باشی . من روی لپ تاپ قبلیم هم روی دیسک داشتم، هم تو هارد اما توی لپ تاپ جدیدم ، فقط تو هارد دارم و نیازی هم بهش پیدا نکردمممنون از کمکتون...
پس دیگه لازم نیست من recovery بگیرم؟
بهتره که داشته باشی . من روی لپ تاپ قبلیم هم روی دیسک داشتم، هم تو هارد اما توی لپ تاپ جدیدم ، فقط تو هارد دارم و نیازی هم بهش پیدا نکردمممنون از کمکتون...
پس دیگه لازم نیست من recovery بگیرم؟
سونی بهترین گارانتیش از نظر من ایرانرهجو هستش و فرقی نمیکنه ار بازار رضا بخری یا پایتخت بخری چون فروشنده رو نمیشناسی میندازه یا نه مثلا من خودم چون هم تو پایتخت قبلا کار میکردم و هم اشنا زیاد دارم از پایتخت میخرم و در مورد سوال اخرت مهم اینه که قبل از این که هیچ تغییری بدی یه ریکاوری داشته باشی اونوقت دیگه همیشه راحتی. خودتم میتونی انجام بدی کاری نداره اصلا
ایراد ایسوس: مشکل الکتریسته ساکن در نقاط آلومینیومی ، مشکل flex کیبورد (یعنی زمانی که کلید کیبرد را فشار می دهید امکان دارد کلید بقلی نیز زده بشود)، مشکل دیر بوت شدن ، کیفیت پایین صفحه نمایش نسبت به سونی ، اندازه کوچکتر صفحه 15.6 نسبت به سونی 16.4 ایراد سونیقبلا هم نوشتم ) مشکل با بازتاب صفحه نمایش در فضای آزاد، ساپورت نکردن optimus ، راحت خراش برداشتن ،ماندن اثر انگشت ، خاموش نشدن فن البته نویز خیلی کمی دارد (که این مشکل ممکن است در اپدیتهای بعدی بایاس برطرف شود )، 400 گرم وزن بیشتر نسبت به ایسوس ، نداشتن finger print لطفا دوستان در راهنمایی کردن دقت کنند ، ایران رهجو فقط مدلهای خاورمیانه را می آورد پس اصلا ایران رهجو این مدل را ندارد . 1- اول چون این سری ها از سری sandy bridge هستند باید دقت کنید که Intel Chipset affected نباشد یعنی چیپ ست B2 نباشد و b3 باشد برای ایسوس خودش یک قسمت در سایت قرار داده که با وارد کردن شماره سریال میتونید بفهمی ، دوم باید دقت کنید که ریفر نباشد (که این خودش برای هر برند لب تاپ کلی مراحل دارد)، باید سعی کنی موقع خرید لپ تاپ سونی آنرا رجیستر کنی 2-تنها گارانتی معتبر که این سری لپ تاپ های سری f22 را گارانتی کرده امرتات و کمان کامپیوتر است که کمان که قیمتهاش خیلی بالاست امرتات هم که این مدلی که شما انتخاب کردی را نداره حالا باید sony vio vpc f223fx/b بگیری یا باید sony vaio f224fx/s که اولی 1640 و دومی 1790 است ، f224 نسبت به f223 دو گیگ رم بیشتر و هارد 640 گیگابایت (7200 rpm ) در حالیکه f223 5400 rpm است مدل f224 امرتات رنگ مشکی براق ندارد . 3- تو قسمت دوم پاسخ داده شد. 4- بله آموزش داخل اینترنت هست خودتان می توانید انجام دهید.
کسی نیست کمک کنه؟؟؟وقتی واسه خرید رفتم با توجه به اینکه ایسوس نمی خوام و بین این 2 مدل یکی رو انتخاب میکنم(Sony VAIO F224FX یا sony vaio f22fgx/b )
چجوری باید متوجه مشکل سندی بریج و refer بودن دستگاه بشم؟؟؟؟همون موضوع رقم 4 ام بالای 108 باشه کفایت میکنه واسه هر 2ش؟؟؟؟
تو چه سایتی باید رجیستر کرد؟؟؟؟مراحلش چیه؟؟؟؟
از کجا می شه فهمید امرتات کدوم مدل ها رو ساپورت میکنه،من تو سایتش رفتم ولی پیدا نکردم؟؟؟؟
میشه لینک یاد دادن ریکاوری سونی این مدل ها رو بذاری؟؟؟ممنون میشم.وای چقدر حجم ندانسته هام زیاده.....
این مدل 3D اگر منظورت هست احتمال اینکه یکم سخت گیر بیاد هست - من مدتی هست مالزی نرفتم اما این مدل های GAming Asus گیر میاد چون خریدار زیاد داره ... گمونم برای 3d مدل g74قیمتش باید حوالی 7 تا 6 هزار باشه البته بسته به کانفیگ مختلف قیمت متفاوت میشه ... حوالی 2.800.00 تا 2,400,00 یا کمتر -- گمونم اگر بدون SSD و Bluray باشه شاید 5499 رینگیت هم گیر بیاد که میشه حوالی 2,1 --- غیر 3d هم که به مراتب کمتر .... مدل G54 رو اطلاعای ندارم - اما چون مدل G73 شده بود 4 تا 5 (مدل 3d) و G53 هم که 4 هزار تا ....قیمتها رو بسته به تجربه از بازار مالزی میگم --- رینگیت به تومن خیلی گرون شده .... به صرف نیست اگر ایران 2 تا 2.5 هست همونجا بگیر .... ممکنه قیمتهای راضی کننده ای گیرت بیاد ... بازار به مراتب در مالزی خیلی گرانتر از تایلند و فیلیپین هست.سلام من میخواستم یه لپ تاب سری گیمینگ ایسوس بگیرم میخواستم بدونم تو مالزی قیمت چه جوری هست تایلند که خوب نبود دارم میرم میخواستم ببینم میشه باقیمت مناسب خرید البته الان توفکر g74 sx3d هستم پیدا میشه خیلی ممنون میشم یه راهنمایی کاملی در مورد خرید واینکه اگر مدل دیگه میشه ارزونتر پیدا کرد البته ایسوس سری گیم واینکه مغازه ای میشناسید وراهنمایی در مورد این مدل با تشکر اگه میشه کمک کنید
سلام من میخواستم یه لپ تاب سری گیمینگ ایسوس بگیرم میخواستم بدونم تو مالزی قیمت چه جوری هست تایلند که خوب نبود دارم میرم میخواستم ببینم میشه باقیمت مناسب خرید البته الان توفکر g74 sx3d هستم پیدا میشه خیلی ممنون میشم یه راهنمایی کاملی در مورد خرید واینکه اگر مدل دیگه میشه ارزونتر پیدا کرد البته ایسوس سری گیم واینکه مغازه ای میشناسید وراهنمایی در مورد این مدل با تشکر اگه میشه کمک کنید
دوستان.یه مدل دیدم به اسم HP Pavilion DV6-6080ee .قیمتش یک میلیون و دویست هست.
برای بازی مناسبه؟
6GB DDR3
6770M
INTEL 2630
میخواستم ASUS G73JW بخرم که دوستان گفتند سی پی یوش ضعیفه و سندی بریج نیست.
الان کدوم بیشتر به درد بازی میخورن؟این HP خوبه یا نه؟
دو تای این پورت ها برای اتصال به یک نمایشگر استفاده میشه که متناسب با تلویزون و کابلی که دارین از اون استفاده میکنیدسلام
راستش واسه مقایسه لپ تاپ ها واسه خرید،به گزینه هایی مثل پورت خروجی vga،پورت سریال،پورت pcmcia،پورت express card،پورت s-video،و پورت expansion برمی خورم که زیاد واسم آشنا نیستن این تعاریف
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
[TABLE="class: ProdViewTab, width: 80"]
[TR]
[TD="class: Filde"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: Value"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
وقتی واسه خرید رفتم با توجه به اینکه ایسوس نمی خوام و بین این 2 مدل یکی رو انتخاب میکنم(Sony VAIO F224FX یا sony vaio f22fgx/b )
چجوری باید متوجه مشکل سندی بریج و refer بودن دستگاه بشم؟؟؟؟همون موضوع رقم 4 ام بالای 108 باشه کفایت میکنه واسه هر 2ش؟؟؟؟
تو چه سایتی باید رجیستر کرد؟؟؟؟مراحلش چیه؟؟؟؟
از کجا می شه فهمید امرتات کدوم مدل ها رو ساپورت میکنه،من تو سایتش رفتم ولی پیدا نکردم؟؟؟؟
میشه لینک یاد دادن ریکاوری سونی این مدل ها رو بذاری؟؟؟ممنون میشم.وای چقدر حجم ندانسته هام زیاده.....
می خواستم نظرتون رو راجع به این لپ تاپ بدونم ، به درد گیم می خوره ؟ و تو همین رنج قیمت چه لپ تاپهای جایگزینی هست ؟
Dell XPS L502