مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

از بین دو مدلی که گفتی هر دو تاش خواسته هات را بر اورده میکنه کیفیت صفحه نمایش هر دوشم خوبه ولی vaio بهتره بعد میمونه مسئله ی بودجه که ولی که گفتی حدود 2 تومن قیمت داره در حالی که 6090 قیمتش 1450 هست دیگه تصمیم با خودته

به نسبت پولی که واه هر کدوم باید داد،sony بهتره یا hp?صفحه sony f227 fx فول اچ دی هست؟چند وقته این لپتاپ وارد ایران شده؟کسی با این لپتاپ کار کرده؟مشکلی نداشته؟:-/
1.به نسبت پول HP با صرفه تره .2.خیر همون HD هست .3.خیر باهاش کار نکردم ولی اگه مشکله داشت خبرش میومد تو سایتا که مشکلی خاصی ازش ندیدم

---------- نوشته در 02:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

1.به نسبت پول HP با صرفه تره .2.خیر همون HD هست .3.خیر باهاش کار نکردم ولی اگه مشکله داشت خبرش میومد تو سایتا که مشکلی خاصی ازش ندیدم
بازم اگه پیشنهاد منو میخوای بهت N53SV را پیشنهاد میدم اینم لینکش
http://usa.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SV/

پورت فایروایر 1394 یا iLink به چه دردی میخوره؟:-/:-/:-/
بین رزولیشن WideScreen VAIO Display TFT Active Matrix Colour Display (VAIO Display Premium, Adobe FBG 100% Coverage) 1600x900 و 1366x768 High Definition Bright View تا چه قدر تفاوت هست؟تفاوتش خیلی زیاد به چشم میاد ؟:-/:-/
تفاوت بین این دو 500 تومان می ارزه؟:-/

به نسبت پولی که واه هر کدوم باید داد،sony بهتره یا hp?صفحه sony f227 fx فول اچ دی هست؟چند وقته این لپتاپ وارد ایران شده؟کسی با این لپتاپ کار کرده؟مشکلی نداشته؟:-/

سلام دوست عزیز برتری hp گرافیک قویتر و 200 گرم سبکتر بودن آن و 2 گیگ رم بیشتر و 110 گیگ هارد بیشتر البته سرعت هارد 5400 است در حالیکه sony 7200 است و sony full hd 1920*1080 است و سایزبزرگتر lcd که 16.4 در مقابل 15.6 hp است ، کیفیت بالاتر صفحه نمایش طراحی زیباتر و ظریف تر و خنک کنندگی بهتر است در ضمن با قیمت پایین تر 1640 میتونید sony vaio vpc f22fgx/b یا sony vaio vpc f223fx/b را میتوانید بگیرید .

امتیاز hp از دید سایت notebookcheck هشتاد درصد است در حالیکه sony هشتاد و سه درصد است .
ایراد سونی تو این مدل : مشکل با بازتاب در فضای آزاد، ساپورت نکردن optimus ، راحت خراش برداشتن ،ماندن اثر انگشت ، خاموش نشدن فن البته نویز خیلی کمی دارد (که این مشکل ممکن است در اپدیتهای بعدی بایاس برطرف شود )
ایراد hp : کیفیت پایین صفحه نمایش ، نویز بیشتر ، حرارت بیشتر ، عدم وجود گارانتی معتبر ، امکان ریفر بودن بیشتر در ایران

آقا پویان در دادن اطلاعات به کاربران دقت کنید sony فول اچ دی می باشد.

این سایت می توانید مشخصات ریز هر مدل که خواستی را ببینی :
http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaioperformance/

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز برتری hp گرافیک قویتر و 200 گرم سبکتر بودن آن و 2 گیگ رم بیشتر و 110 گیگ هارد بیشتر البته سرعت هارد 5400 است در حالیکه sony 7200 است و sony full hd 1920*1080 است و سایزبزرگتر lcd که 16.4 در مقابل 15.6 hp است ، کیفیت بالاتر صفحه نمایش طراحی زیباتر و ظریف تر و خنک کنندگی بهتر است در ضمن با قیمت پایین تر 1640 میتونید sony vaip vpc f22fgx/b یا sony vaio vpc f223fx/b را میتوانید بگیرید .

آقا پویان در دادن اطلاعات به کاربران دقت کنید sony فول اچ دی می باشد.

این سایت می توانید مشخصات ریز هر مدل که خواستی را ببینی :
http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaioperformance/
درسته صفحه نمایشش full hd هست اشتباه دیدم

سلام می خوام یه لپ تاپ mini بخرم نظر خودم Asus Eee PC Lamborghini VX6 هست . کسی نظر بهتری داره ؟
سوال دوم کسی میدونه قیمت مناسی این لپ تاپ رو کجا میتونم پیدا کنم؟

به نظر شما من از بین asus n53sn و vaio VPCF22BFX/B کدوم رو انتخاب کنم ؟
مدل Asus دارای Nvidia GT550M هست که به مراتب از کارت گرافیک مدل vaio که Nvidia GT540m هست بالاتره . اما وضوح تصویرش فقط 1366x768 و چندان هم کیفیت راضی کننده ای نداره .... در مقابل Vaio دارای 1920x1080 کاملا Full HD هست و حرف اول رو میزنه ... اما کیفت بلندگوهای Asus بهتر هست خیلی....جفت cooling بسیار خوبی دارن و دستگاهای پر سر و صدایی نیستن و در همه موقعها سطح دستگاه بسیار خنک خوب هستش اما میدونم که فن N53 به طور مداوم روشن هست که ممکنه این چیز توسط BIOS Update حل شه ---- اگر برای فیلم دیدن میخوای به خاطر کیفیت بهتر تصویر من Vaio رو پیشنهاد میدم .... با توجه به اینکه در مچموع از نظر قدرت با هم خیلی زیاد فرق ندارن و کیفیت ساخت هر دو هم بسیار خوب هستش

• Like
Reactions: ParsiKade
دوستان سلام..

راستش می خوام یه چیزو دقیق بدونم!

میخوام بدونم که با 3 تومن میشه یه لب تابی گرفت که توی گیم! از یه پی سی 1 تومنی( بدون مانیتور جمع شده باشه با این قیمت) بهتر عمل کنه؟

چون میدونید چیه..

من پدرم میگه حاضرم 3 تومن بدم واسه لب تاب بری بخری..

ولی واسه پی سی فقط تا 1 تومن ( مانیتور و هارد دارم)

منم گیم واسم مهمه..

میشه نظر بدید؟

دوست عزیز این دوست ما میخواد فقط بدونه که ایسوس بگیره یا سونی؟
ممنون میشم اگه جواب این سوال رو بدی.
نظر خودم رو asus هست

دوستان سلام..

راستش می خوام یه چیزو دقیق بدونم!

میخوام بدونم که با 3 تومن میشه یه لب تابی گرفت که توی گیم! از یه پی سی 1 تومنی( بدون مانیتور جمع شده باشه با این قیمت) بهتر عمل کنه؟

چون میدونید چیه..

من پدرم میگه حاضرم 3 تومن بدم واسه لب تاب بری بخری..

ولی واسه پی سی فقط تا 1 تومن ( مانیتور و هارد دارم)

منم گیم واسم مهمه..

میشه نظر بدید؟
عجب بابای باحالی:d
خوب اگه میخوای گیمینگ لپتاپ بگیری نظر من ایناس
asus g53jw که از تکنولوژی 3بعدی پشتیبانی میکنه
http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G53Jw/#specifications
msi GT680
http://matris.co.ir/product.php?model=625
بازم به نظر من حیفه اینقدر پول بالای لپتاپ بدی باباتو یجوری راضی کن با 3 تومن سیستم میتونی ببندی 3 برابر قدرت بیشتر از اینا که بهت گفتم داره خود دانی چون نهایتا با این میتونی 2 سال رو تنظیمات بالا(نه اخر)بازی کنی

ممنون ولی راضی نمیشه 3 تومن برای پی سی..

میگه فقط بخوای لب تاب بخری تا 3 تومن!

بعدشم الان فعلا مشکل من معرفی لب تاب تا 3 تومن نیست ..

مشکل اینه که میخوام بدونم یه لب تاب 3 تومنی بهتره واسه گیم یا یه پی سی 1 تومنی که البته بدون مانیتور و هارد منظورمه.

مشکلی هم برای ارتقا پی سی بعد از 2 سال ندارم..

ممنون ولی راضی نمیشه 3 تومن برای پی سی..

میگه فقط بخوای لب تاب بخری تا 3 تومن!

بعدشم الان فعلا مشکل من معرفی لب تاب تا 3 تومن نیست ..

مشکل اینه که میخوام بدونم یه لب تاب 3 تومنی بهتره واسه گیم یا یه پی سی 1 تومنی که البته بدون مانیتور و هارد منظورمه.

مشکلی هم برای ارتقا پی سی بعد از 2 سال ندارم..

نظر من برای لپ‌تاپ مناسب گیمینگ Dell Alienware M18x هست. ساخته شده واسه گیم...
http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx?ST=alienware m18x&dgc=ST&cid=66374&lid=1674450&acd=saXryx3oM,11854426795,901pdb6671

یه نگاهی به‌سخت‌افزارش بندازی می‌بینی که حالا حالاها می‌تونی واسه بازی با بهترین تنظیمات روش حساب کنی...! فقط تنها چیزش که یکم تو ذوق می‌زنه وزن بالاش (5.6 کیلو) و صدای فن‌هاشه که زیاده.
در کل به‌نظرم اگه کسی بخواد لپ‌تاپ بخره فقط واسه بازی بهترین انتخاب همین می‌تونه باشه.

دست همگی دوستان درد نکنه،بالاخره تصمیمم و گرفتم .VPC F22FGX/B سونی رو بخرم.
چه نکاتی رو قبل از خرید باید بررسی کنم تا بهم نندازن؟
با کدوم گارانتی بگیرم بهتره؟
از پایتخت بگیرم یا پاساژ رضا؟
اولین کاری که باید کرد بعد خرید لپتاپ ریکاوری یا پارتیشن بندی؟خودم می تونم انجامش بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or