مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام رفقا
من قصد خرید یک لپ تاپ دارم با حدود قیمت یک میلیون و نیم ولی متاسفانه اطلاعات خوبی ندارم یک جورایی هم گیج شدم
کار خاضی انجام نمی دام کارهای روزانه کمی گیم و کمی هم گرافیک مثل یک کامپیوتر خانگی هم همه چی هم هیچی
اما نمی دونم چه مدلی انتخاب کنم 6090 اچ پی و چند مدل از سونی هم پیشنهاد شده مثل سونی f13yfx ولی به نتیجه نمی رسم
چیزی که برام مهمه کیفیت لپ تاپه از قبیل دوام و عمر دستگاه و باطری البته شاید این حرف منم ناشی از عدم شناخت نسبت به لپ تاپ ها ست خلاصه یک لطفی بکنید یک راهنمایی بفرمائید ممنون

آخرین ویرایش:
ممنون که جواب دادین
کلا" این مدل و این مارک انتخا خوبی هست؟ فقط برای فیلم و اینترنت و کارای معمولی

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

معمولا سایتا قیمتای درست نمیدن ولی بهترینشون اینه
قیمت k53 هم حدود 1.250 هست

ممنون که جواب دادین
کلا" این مدل و این مارک انتخاب خوبی هست؟ فقط برای فیلم و اینترنت و کارای معمولی

ممنون که جواب دادین
کلا" این مدل و این مارک انتخا خوبی هست؟ فقط برای فیلم و اینترنت و کارای معمولی

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

ممنون که جواب دادین
کلا" این مدل و این مارک انتخاب خوبی هست؟ فقط برای فیلم و اینترنت و کارای معمولی
به نظرم n53 برداری بهتره ولی سری k هم خوبه اما برتری سری n اینه که هم از نظر مالتیمدیا قویتره هم از نظر زیبایی از اونور تکنولوژی خنک کننده ی سریk قویتره

آخرین ویرایش:
به نظرم n53 برداری بهتره ولی سری k هم خوبه اما برتری سری n اینه که هم از نظر مالتیمدیا قویتره هم از نظر زیبایی از اونور تکنولوژی خنک کننده ی سریk قویتره

ممنون از اطلاعات خوبتون ;)
من 1 تومن بودجه دارم.بهترین مدلی که برای کارای معمولی( بازی نمی کنم) پیشنهاد میکنین چیه؟
del 5110 Ci7 با قیمت 980 و asus k53 Ci5 با قیمت 1.070 بهم پیشنهاد شده

سلام رفقا
من قصد خرید یک لپ تاپ دارم با حدود قیمت یک میلیون و نیم ولی متاسفانه اطلاعات خوبی ندارم یک جورایی هم گیج شدم
کار خاضی انجام نمی دام کارهای روزانه کمی گیم و کمی هم گرافیک مثل یک کامپیوتر خانگی هم همه چی هم هیچی
اما نمی دونم چه مدلی انتخاب کنم 6090 اچ پی و چند مدل از سونی هم پیشنهاد شده مثل سونی f13yfx ولی به نتیجه نمی رسم
چیزی که برام مهمه کیفیت لپ تاپه از قبیل دوام و عمر دستگاه و باطری البته شاید این حرف منم ناشی از عدم شناخت نسبت به لپ تاپ ها ست خلاصه یک لطفی بکنید یک راهنمایی بفرمائید ممنون
سلام . مدل HP 6090 مدل خوبی هست از نظر میزان RAm و داشتن پردازنده I7 2630 و گرافیک ATI 6770M که چیزی نزدیک به Nvidia GT555M هستش که در سطح خودشون Entry Level کلاس یک گرافیک هاست --- مدلهای HP دوام بالایی دارن اما بعضا مکنه مثل هر laptop دیگری با مشکلاتی برخورد کنن که به علت عدم وجود گارانتی رضایت بخش در ایران ممکنه مقداری دردسرساز بشه ... البته این هم بگم خیلی ها هم HP داشتن و هیچ مشکلی نداشتن ! مدلهای Sony هم عموما خوب هستن و گاها زیایی بهتری دارن - اون مدل اگر VPC-F13YFX/H هست که اصلا قدیمی هستش ... مدهای جدیدتر نگاه بنداز .... اگر اشتباه نکنم --- اما برای کارهای شما هم Asus N53 خیلی خوب هست .... Asus هم دوام بسیار بالایی داره هم کیفیت ساخت محصولاتش خیلی خوب هستش و این مدل هم از مدلهای پرفروشش هست که میتونه انتخاب راضی کننده ای باشه اما بازی دز مقابل HP 6090 سخت افزار ضعیفتری داره .....

ممنون
البته من چندان دنبال بازی نیستم کلا یک لپ تاپ خوب می خواهم قبلا یک سونی eb2ufx داشتم که متاسفانه چند روز پیش در یک سفر دزدیدند
حالا می خوام یک لپ تاپ دیگه بگیرم که مدل بهتری هم باشد .شما چه مدلی پیشنهاد می کنید ؟از مارک سونی تا سقف یک میلیون و پانصد هزار تومان؟ یا مارک های دیگر تا همین حدود قیمت
اون مدلی هم که من گفتم یعنی vpcf13yfx/b هست http://www.clearanceclub.com/products/11901-VAIO-VPC-F13YFX-B

آخرین ویرایش:
ممنون
البته من چندان دنبال بازی نیستم کلا یک لپ تاپ خوب می خواهم قبلا یک سونی eb2ufx داشتم که متاسفانه چند روز پیش در یک سفر دزدیدند
حالا می خوام یک لپ تاپ دیگه بگیرم که مدل بهتری هم باشد .شما چه مدلی پیشنهاد می کنید ؟از مارک سونی تا سقف یک میلیون و پانصد هزار تومان؟ یا مارک های دیگر تا همین حدود قیمت
اون مدلی هم که من گفتم یعنی vpcf13yfx/b هست http://www.clearanceclub.com/products/11901-VAIO-VPC-F13YFX-B
سلام این مدل Sony اصلا همونطور که گفتم از رده خارج هست و همه ی سخت افزاریهای نسل قبل رو داره ... مثل I7 720QM که الان همه Second Generation هستند و با نام های i7 و اعداد 4 رفمی هستند .... میتونی مدلهای جدید سری F رو نگاه بندازی اگر به سونی علاقه داره -- اگر نه که بالا هم دز مورد HP6090 توضیح دادم و Asus N53 - Asus N73 هم گفتم ... مدلهای خوبی هستند

ممنون از اطلاعات خوبتون
من 1 تومن بودجه دارم.بهترین مدلی که برای کارای معمولی( بازی نمی کنم) پیشنهاد میکنین چیه؟
del 5110 Ci7 با قیمت 980 و asus k53 Ci5 با قیمت 1.070 بهم پیشنهاد شده
Dell هم به تسبت انتخاب خوبی هستش اما Asus k53 هم خالی از لطف نیست .... Core i5 هم کارت رو راه مینداره .... میتونی سری Acer هم با قیمتهای پایننتر مثل 800 در نظر داشته باشی اما خوب Asus بهتر هست در بین اینا

آخرین ویرایش:
تو ایران همیشه دنبال بهترین قیمت باش نه بهترین برند....الان محصولات سونی ارزش پولی که بازحمت به دست اوردی رو نداره و شاید کیفیتش پاینتر از برند دیگه باشه ولی گرونتره.....به نظر م 6199hpرو بخرفک کنم همین قیمت1.5 و فوقالعادست...البته تو لپ تاپ زیاد قوی نمیخوای پس میتونی با1میلیونم یه لپ تاپ خوب بگیری

به نظرم به کیفیت رو بنداز لپ تاپی هم دیدی که قیمت پایین با سخت افزار بالا نخر چون over hitan مثل dell inspiron acer ولی دل مدل xps قویه hp هر برندیش اشغالهhttp://www.khabaronline.ir/news-25701.aspx مثل دوستمون تو صفحه قبل با مشکل lcd که داشت لپ تاپ های ارزان قیمت دیگه over hitan خودم از laptop dell inspiron 1200 تومنی دیدم بعد از 30 دیقه کار سنگین خود یه خود خاموش مشن و کولر پدم کفافشونو نمیده به خاطر ارزان بودن لپ تاپ چرت نخرین که مثل دوست من که حاظره لپ تاپ با گرافه 2gb با یه apple 512mg عوض منه دیگه خود دانی

---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز چرا حرف تو دهن ادم میندازید !!! من که گفتم Asus بسیار خوب و کیفیت ساخت بالایی داره و حالا حالا ها هم کم نمیاره ! این درست است که خوب نمیکشه Dirt 3 - Crysis 2 - Witcher 2 - Crysis 1 رو روی تنظیمات بالا بیاره !! اینجا هم میتونی ببینی که نمیتونه تو این بازی ها روی 1080 فریم 20 حتی بگیرن ! Metro 2033 - Crysis 2 DX11 که واقعا رو شاخه ! خود گرافیکهای PC هم به زوز میکشن گاهن بسته به مدل ! GTX560m هم کلاس یک هست ... نامبر وان نیست ! حد وسطه .... لپتاپ خودمم هم از نظر قدرت اصلا نمیشه با Asus مقایسه کرد ! فقط میشه Alienware m18x رو روبروش گذاشت....!

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-560M.48313.0.html

دوم از کی تا حالا بازی ها به گیگ و میزان حافظه ی یک GPU یستگی داره که تو 1 گیگ گیر کردن ! اصلا مهم نیستش ! من هم 4 گیگ شده روهم GPU!! مهم نیستش !! مهم Core Speed, Shared Memory, Memory Speed, Buss Width و این حرفاست

شما خودت اینجا نگاه بکن http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html این GT540m بازی Crysis 2 رو روی High 20 تا فریم نمیده ! چه برسه روی Ultra و بقیه بازی ها .... احتمالا شما بازی رو گزاشتی رو 800x600 ! کسی نمیاد با این وضوح Crysis 2 بازی کنه ! ادم میره کنسول میخره.... crysis 2 رو ادم دسته کم دیگه باید 1600x900 بازی کنه !!!! نه پایینتر !! این Acer ها هم بزای بازی نیتش ... وضوح تصویرشون پایینه و اون زیبایی واقعی رو حتی 1 درصد هم نشون نمیده ....
2 ملیون پول کمی نیست اما برای یک سیستم حرفه ای Laptop GAming کمه ---- من خودم نزدیک 4000 هزار دلار کانفیگمه ! شما حتی alienware درست حسابی هم بخوای کانفیگ کنی بالای 3000 تا میخوره ... البته خوب دلار هم در ایران گرونه ...
باز هم تاکید کردم - با بودجه 2 تا 2.5 واقعا Asus بهترینه .... حتی بهتز از امثال مشابه مثل Qusmio series --- MSI gaming series
با لپ تاپ چرت dell رو high گذاشتم بحث فریم باشه اره جاهایه شلوغ کم میاره و افت فریم مواجه میشه من خودم ps3 دارم crysis2 افت فریم میگیره اون دیگه مشکل از بازیه و سازندهاشه مثل gta که اولا واسه pc امد که فاجعه بود برای اوردن بازی که تو مریخمgpu حرف اوله میزنه گرافه gtx560m تو ایران number one منظورم گرافی باشه که اینجا گیر بیاد این گرافه 3gb حافظه فقط داره با ram shair کنه دیگه پرواز میکنه

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 PM ارسال شده بود ----------

با این graphic 6970mcrossfire قویترین laptop ایرانو داری ولی gtx580sli لولش میکنه

با لپ تاپ چرت dell رو high گذاشتم بحث فریم باشه اره جاهایه شلوغ کم میاره و افت فریم مواجه میشه من خودم ps3 دارم crysis2 افت فریم میگیره اون دیگه مشکل از بازیه و سازندهاشه مثل gta که اولا واسه pc امد که فاجعه بود برای اوردن بازی که تو مریخمgpu حرف اوله میزنه گرافه gtx560m تو ایران number one منظورم گرافی باشه که اینجا گیر بیاد این گرافه 3gb حافظه فقط داره با ram shair کنه دیگه پرواز میکنه

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 PM ارسال شده بود ----------

با این graphic 6970mcrossfire قویترین laptop ایرانو داری ولی gtx580sli لولش میکنه
لوله نمیکنه --- فرق 6970M CD- GTX485m SLI - 580M sli کلا از این ور به اون ور 8 تا 14 درصد بسته به بازی هستش ... البته الان هم AMD 6990M CrossFire فویترن هستش و توی Scale ها هم 6970M CrossFire رتبه بهتری نسبت به GTX485m sli داره هرچند چند فریم با بیشتر با هم متفاوتن ... من هم کارتهای 6970M خودم را دارم میفروشم ... میخوام به AMD 6990M CF اپگرید کنم = خریدم تو راه هست.... احتمالا تا 2 هفته دیگه به دستم میرسه...

دوستان سلام و خسته نباشید.
فدای همه.
یکی راجب این tv tuner لپ تاپ n53sv از asus یک توضیحی میده چه طوری فعال میشه اصلا داره؟
دروغ هستش؟
چطوری کارش میشه انداخت؟
یکی به من یاد بده.
ممنونش میشم.
فدای همتون.

دوستان سلام و خسته نباشید.
فدای همه.
یکی راجب این tv tuner لپ تاپ n53sv از asus یک توضیحی میده چه طوری فعال میشه اصلا داره؟
دروغ هستش؟
چطوری کارش میشه انداخت؟
یکی به من یاد بده.
ممنونش میشم.
فدای همتون.
این مربوط میشه به گیرنده ی دیجیتال تلوزیون که بعضی از کانفینگاش هست حالا من نمیدونم مال شما داره یا نه یه نگاهی به مشخصاتش بنداز بهم بگو

سلام
یکی راهنمایی کنه که یه لپ تاپ خوب برای بازی بیت 800 تا 1میلیون چی خوبه؟
dell 5110 i7 بهترینه تو این رنج قیمت؟
HP Pavilion DV6-6050
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.9 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
بهترین چیزی که میتونی برداری به قیمت 950

سلام.من یه لپ تاپ میخوام در حد 1تومن .واسه بازی هم میخوام .مدل های acer 4820t .acer 5750.dell 5110.hp pavilion 3145. dell inspiron 4010..پیدا کردم.بین اینها واسه بازی کدوم بهتره.؟اگه پیشنهادیم دارید بگید/ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or