مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

از پس B3 بر میاد ؟
Acer Aspire 5750-A چنده ؟
راستی یه LapTop بود(Acer) که میگفتن با قیمت کمش c2 رو رو High اجرا میکنه و . . . . . . ؟
ممنون
در مورد اون دو تا که b3 را بالاتر تنظیمات مدیوم نمیتونی بازی کنی با acer یه کم بهتر میشه چون کارت گرافیک بهتری داره
بازم دارم پیشنهاد خودمو میگم اگه بیشتر گیم برات مهم هست این کار را نکن بر فرض همین acer را بر میداری مطمئن باش یه سال بیشتر برا گیم نمیکشه بعدشم چیزی بر داشتی که کیفیت ساختش معمولیه با همین 800 بدون مانیتور یه دکستاپ خوب میتونی برداری تا دو سال راحت رو تنظیمات بالا باهاش بازی کنی در کل aver را بهت پیشنهاد نمیدم بازم تصمیم با خودته

من الان حدود 6 ماهه كه دنبال لپ تاپ ميگردم و به محض اينكه تصميم ميگيرم يه مدلي رو بگيرم يه نفر يه چيزي ميگه بي خيال ميشم.
كارهايي كه من از اين لپ تاپ ميخوام بكشم: فيلم و آهنگ، كار با فوتوشاپ، اينترنت، بازي در حد gta و... . دوست دارم اين لپ تاپ تا جاي ممكن خركار باشه چون بعضي وقتا ميشه 4تا چيز رو با هم ميذارم كانور بشه، همزمان از اينترنت دانلود ميكنم و كنارش فيلم هم نگاه يا ويرايش ميكنم.
از يه دانشجوي it پرسيدم گفت تو خودت رو بكشي هم بيشتر از 4 هسته استفاده نميكني.
يكي ديگه هم گفت براي بازي ci5 از ci7 بيشتر جواب ميده چون نهايتا از 3 هسته استفاده ميشه و فركانس هسته هاي ci5 بالاتره و جواب بهتري بهت ميده. ميخواستم ببينم اين حرف درسته يا نه؟
مساله ي بعدي كش cpu هست. ميخوام ببينم واسه اين كارهايي كه گفتم cashe 3mb جوابگو هست يا بايد دنبال 6mb باشم.
الان 2مدل مد نظرمه لطفا راهنمايي كنين كه كدوم بيشتر به كارم ميان و از نظر طول عمر بهتره:

acer aspire 5742g: cpu ci5 2.3 ram 4ddr3 hdd 750
led: 15.6 vga: gt540 2gb os: dos 880.000toman

dell 5110: cpu: ci5 2.3 ram: 6ddr3 hdd: 500
led: 15.6 vga: gt525 1gb os: win7 820.000toman

در مورد 5110 بايد بگم كانفيگ ci7 ram6 hdd640 وبقيه مشخصات مثل قبلي هم چشمم رو گرفته
ببخشيد كه سوالم طولاني شد و پيشاپيش ممنون:x:-*
ر مورد cpu فعلا core i5 جوابگوی بازی ها هست ولی عملکرد بهتری نسبت به i7 نداره i7 بیشتر برای کارهای سنگین استفاده میشه از اون طرف چون کار کانورت هم میکنی core i7 برداری بهتره
قدرت خریدت چه قدر هست؟ اگه به اندازه خرید همون دو مدله 100% 5110 را بخر

سلام دوستان
من همین دیروز یه لپ تاپ
HP pavilion dm4 خریدم پردازندش core i5 سری جدیده خیلی شیک و سادست و ازش خیلی راضیم
فقط می خواستم ببینم قیمت خوب گرفتم یا نه....
با گارانتی اصلیه الماس سیستم . یه موس و هدست مارک خود HP خریدم 1220
ممنون می شم از راهماییتون

---------- نوشته در 04:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

من همین الان متوجه یه مشکلی شدم بچه ها..
وقتی می رم رو حالت stand bye یا بعد از 5 دقیقه lcd خود به خود سیاه رنگ می شه
یه لکه سفید گوشه lcd ظاهر می شه.. ممنون می شم سریع تر کمک کنید که اگه مشکلی هست سریع برم واسه کارای گارانتی.. بازم ممنون
اینم عکس :
13112010121.html

http://www.4shared.com/photo/gCWBq-ez/13112010121.html

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

اینا پیکسل سوخته نیستن؟

سلام دوستان
من همین دیروز یه لپ تاپ
HP pavilion dm4 خریدم پردازندش core i5 سری جدیده خیلی شیک و سادست و ازش خیلی راضیم
فقط می خواستم ببینم قیمت خوب گرفتم یا نه....
با گارانتی اصلیه الماس سیستم . یه موس و هدست مارک خود HP خریدم 1220
ممنون می شم از راهماییتون

---------- نوشته در 04:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

من همین الان متوجه یه مشکلی شدم بچه ها..
وقتی می رم رو حالت stand bye یا بعد از 5 دقیقه lcd خود به خود سیاه رنگ می شه
یه لکه سفید گوشه lcd ظاهر می شه.. ممنون می شم سریع تر کمک کنید که اگه مشکلی هست سریع برم واسه کارای گارانتی.. بازم ممنون
اینم عکس :
13112010121.html

http://www.4shared.com/photo/gCWBq-ez/13112010121.html

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

اینا پیکسل سوخته نیستن؟
این بیشتر شبه لک هست پاک کردی ببینی لکه یا نه؟

نه لکه نیست.... لپ تاپو که رو حالت stand by میزارم همون اول که صفحه چند لحظه سیاه می شه اینا معلوم می شن بعد که lcd خاموش می شه دیگه معلوم نیستن.. از نزدیک نیگاه کردم خود پیکسلها سفیدن...
یه بار هم بک گراندمو کلا مشکی گذاشتم بازم معلوم نشدن... فقط تو حالتی که بالا توضیح دادم این اتفاق میافته...

---------- نوشته در 11:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

راستی قیمتش چه طوره؟ خوب گرفتم؟

سلام دوستان.
یه لپ تاپ میخوام با این مشخصات:
قیمت:حد اکثر 2 میلیون و نیم
مشخصات:مخصوص بازی اونم به وصرت حرفه ای-صفحه کلید عالی-سرعت عالی-گرافیک قوی-مشکل وزن هم ندارم.

فقط خواهشا یه چیزی معرفی کنید که توی ایران و یا تهران موجود باشه.

ممنون

msi لپاتپهای سری گیمینگش خیلی خوب جواب داده . یکی از دوستام جدیدت خریده. خیلی راضیه...
مشکل اون لکای سفیدم حل شد... نوری بود که از مارک hP پشت lcd به خاطر باریک بودن صفحه معلومه...

msi لپاتپهای سری گیمینگش خیلی خوب جواب داده . یکی از دوستام جدیدت خریده. خیلی راضیه...
مشکل اون لکای سفیدم حل شد... نوری بود که از مارک hP پشت lcd به خاطر باریک بودن صفحه معلومه...
:d
خوب مدل و قیمت و مشخصات بدید...
نظر خودم اینا بود:

ASUS G73JW
ASUS G74SX
مدل هایی که انتخاب کردی خوبن این مدل msi هست
http://matris.co.ir/product.php?model=625

خوب مدل و قیمت و مشخصات بدید...
نظر خودم اینا بود:

ASUS G73JW
ASUS G74SX
با این بودجه فقط GTX560m گیرت میاد - سری G74 - G54 از برند Asus هستن که از 2 خورده ای به بالا توی بازار گیر میان برای بازی ساخته و طراحی شده اند . در مورد قیمت هم اونطور که بچه ها گفتن احتمالا هم سری 3D اگر موجود باشه گرونتر هم هست ... ولی در کل 2 به بالا بودجه بزار.
با GTX560m میتونی خیلی از بازیهای روز رو روی 1080 و تنظیمات بالا اجرا کنی .. البته دوره بازی های سنگینی مثل Crysis 1 , 2 warhead - Metro 2033- Witcher 2 - Dirt 3 رو خط بکش که رو تنظیمات بالا بیاریشون و البته قول هم نمیدم که کارت GTX560m بتونه در دراز مدت قابلیت اجرای همه ی بازی ها روی تنظیمات بالا رو داشته باشه - ولی به این زودی هم کم نمیاره با توجه به اینکه حتی GTX460m هم داره کار میکنه به راحتی ولی باز هم اصلا برای بعضی از بازی های سنگین حساب نکن که نمیتونی روی 1080 فریم 30 بگیری (عناوین انگشت شمار).... به علاوه ممکنه بر فرض مثال روی بازی های جدید مثل Battlfield 3 یا Rage روی نهایت تمنظیمات فریم 30 یا کمتر بگیری(شاید!!!! فقظ عقیده شخصی) ! ......... اگر Maximum بودجت برای gaming laptop همین قدر هست که می ارزه چون این سری asus کیفیت ساخت بسیار بالایی داره و شامل سخت افزار قوی هم هست --- البته بیشتر از این هم فکر نکنم در بازارهای ایران گیر بیاد ....سری 780 از MSI هم بسیار عالی هست - Keyboard رنگی داره با یک Speaker بسیار عالی و حتی کیفیت ساخت خوب.....
باز هم سوالی بود هستیم ... من خودم فقط کارم Gaming laptop هست .... خودمم از اول با این Laptop بازی میکردم تا PC ! یک حال خاصی داره !
نکته : سری G73JW سری فدیمی هست که با ATI 5870 (قدیمترش) و بعدن با GTX460m عرضه شد .... سری GTX - x60 سری Nvidia پرفروشترین کارت GAming هست و با توجه به عرضه مدل بالاتری GTX560m ... این مدل روی G74SX عرضه شد که حدودا 10درصد تا 15 درصد از سری قبلی در میانگین بهتر عمل میکنه .... بهتره G74SX بگیری ... من مطمعن نیستم چه کانفیگی در ایران داره ولی عموما با Core i7 2620QM - DVD drive - 8gb RAm عرضه شده ... ممکنه کانفیگهای Bluray 0 16gb ram هم موجود باشه

آخرین ویرایش:
لپ تاپ برای بازی با قیمت مناسب اینه:

HP Pavilion dv6t Quad Edition

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

سلام دوستان فردا ميخوام يه لپتاب بگيرم ميخواستم راهنماييم كنيد
بودجم ٩٠٠ هست و فقط براي فتوشاپ و 3dsmax ميخوام(كارم سنگينه)ميخواستم يه چيزه خوب معرفي كنيد و جاي خوب براي خريد
متشكرم

دوستان Dell Vostro 1015 دست دوم تر و تمیز چند میارزه؟ مشخصاتشو نمیدونم فقط میدونم 2گیگ رم داره.یکی از دوستان میخواد بخره میخواد ببینه چند بگیره خوبه؟ بعدش یه چیز دیگه اینکه LED دیگه؟
ممنون:)
سوال منو هم جواب میدادید راه دوری نمیرفت:)

این مدل از Dell یک لپ تاپ قدیمی و از رده خارج هست ,خرید آکبند این مدل( اگر باشه) توصیه نمیشه و خرید دست دوم این لپ تاپ به هیچ وجه توصیه نمیشه.
حالا اگر حتما نظرت روی این لپ تاپ هست:thinking:, به نظر من بیشتر از 300 ارزش نداره. ( کلا خرید لپ تاپ دست دوم کار اشتباهیه).

سلام دوستان فردا ميخوام يه لپتاب بگيرم ميخواستم راهنماييم كنيد
بودجم ٩٠٠ هست و فقط براي فتوشاپ و 3dsmax ميخوام(كارم سنگينه)ميخواستم يه چيزه خوب معرفي كنيد و جاي خوب براي خريد
متشكرم

HP DV6-6050 با کانفیگ:
CPU:Intel Core i5 2410M
Memory:4GB DDR3
Hard Disk :500 GB
Graphic:ATI Radeon 6770M DDR5 (1024 MB)
Display:15.6" - (1366 x 768) LED Backlight
DVD±RW
USB 3.0
Battery:6Cell
حدود قیمت : 950

Dell Inspiron 5110 با کانفیگ های :