در مورد اون دو تا که b3 را بالاتر تنظیمات مدیوم نمیتونی بازی کنی با acer یه کم بهتر میشه چون کارت گرافیک بهتری دارهاز پس B3 بر میاد ؟
Acer Aspire 5750-A چنده ؟
راستی یه LapTop بود(Acer) که میگفتن با قیمت کمش c2 رو رو High اجرا میکنه و . . . . . . ؟
ممنون
بازم دارم پیشنهاد خودمو میگم اگه بیشتر گیم برات مهم هست این کار را نکن بر فرض همین acer را بر میداری مطمئن باش یه سال بیشتر برا گیم نمیکشه بعدشم چیزی بر داشتی که کیفیت ساختش معمولیه با همین 800 بدون مانیتور یه دکستاپ خوب میتونی برداری تا دو سال راحت رو تنظیمات بالا باهاش بازی کنی در کل aver را بهت پیشنهاد نمیدم بازم تصمیم با خودته
ر مورد cpu فعلا core i5 جوابگوی بازی ها هست ولی عملکرد بهتری نسبت به i7 نداره i7 بیشتر برای کارهای سنگین استفاده میشه از اون طرف چون کار کانورت هم میکنی core i7 برداری بهترهمن الان حدود 6 ماهه كه دنبال لپ تاپ ميگردم و به محض اينكه تصميم ميگيرم يه مدلي رو بگيرم يه نفر يه چيزي ميگه بي خيال ميشم.
كارهايي كه من از اين لپ تاپ ميخوام بكشم: فيلم و آهنگ، كار با فوتوشاپ، اينترنت، بازي در حد gta و... . دوست دارم اين لپ تاپ تا جاي ممكن خركار باشه چون بعضي وقتا ميشه 4تا چيز رو با هم ميذارم كانور بشه، همزمان از اينترنت دانلود ميكنم و كنارش فيلم هم نگاه يا ويرايش ميكنم.
از يه دانشجوي it پرسيدم گفت تو خودت رو بكشي هم بيشتر از 4 هسته استفاده نميكني.
يكي ديگه هم گفت براي بازي ci5 از ci7 بيشتر جواب ميده چون نهايتا از 3 هسته استفاده ميشه و فركانس هسته هاي ci5 بالاتره و جواب بهتري بهت ميده. ميخواستم ببينم اين حرف درسته يا نه؟
مساله ي بعدي كش cpu هست. ميخوام ببينم واسه اين كارهايي كه گفتم cashe 3mb جوابگو هست يا بايد دنبال 6mb باشم.
الان 2مدل مد نظرمه لطفا راهنمايي كنين كه كدوم بيشتر به كارم ميان و از نظر طول عمر بهتره:
acer aspire 5742g: cpu ci5 2.3 ram 4ddr3 hdd 750
led: 15.6 vga: gt540 2gb os: dos 880.000toman
dell 5110: cpu: ci5 2.3 ram: 6ddr3 hdd: 500
led: 15.6 vga: gt525 1gb os: win7 820.000toman
در مورد 5110 بايد بگم كانفيگ ci7 ram6 hdd640 وبقيه مشخصات مثل قبلي هم چشمم رو گرفته
ببخشيد كه سوالم طولاني شد و پيشاپيش ممنون:-*
قدرت خریدت چه قدر هست؟ اگه به اندازه خرید همون دو مدله 100% 5110 را بخر