مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

یه خبر باورنکردنی:
MSI آتیش زده به مالش....
قیمت GX680 تو سایت ماتریس.....
.....
1495000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یعنی این که بین 1400000 تا 1450000 قابل خرید هست!!
من که نمی فهمم دلیل این افت قیمتای پیاپی رو!
در مورد GT780 کسی اطلاعاتی نداره ؟قیمتش؟ فقط 17 اینچی داره؟

امروز داشتم در رابطه با جی ایکس 680 تو نت چرخ میزدم که متوجه دو نکته شدم
نقد های بسیار کمی در رابطه با این لپتاپ شده
3 الی 4 ویدیو بیشتر تو you tu....بیشتر ازش ندیدم که یکیش دررابته با مشکلش بود که نشون میداد زیاد هنگ میکنه و صفحه هی سیاه میشه
از اون طرف هم با افت قیمت شدید یکم مشکوک میزنه پس دوستان اگر قصد خرید این لپتاپ را دارین حتما ار یکی که با این مدل کار کرده پرس و جو کنین که خودایی نکرده از خریدتون پشیمون نشین
:)

امروز داشتم در رابطه با جی ایکس 680 تو نت چرخ میزدم که متوجه دو نکته شدم
نقد های بسیار کمی در رابطه با این لپتاپ شده
3 الی 4 ویدیو بیشتر تو you tu....بیشتر ازش ندیدم که یکیش دررابته با مشکلش بود که نشون میداد زیاد هنگ میکنه و صفحه هی سیاه میشه
از اون طرف هم با افت قیمت شدید یکم مشکوک میزنه پس دوستان اگر قصد خرید این لپتاپ را دارین حتما ار یکی که با این مدل کار کرده پرس و جو کنین که خودایی نکرده از خریدتون پشیمون نشین
:)

والا منم موندم...
انگار هیشکی این لپ تاپو نخریده.تنها چیزی که تونستم پیدا کنم این بود:
http://forum.notebookreview.com/msi/581446-msi-gx680-1st-experience-now-starting-hate.html
که اینم یارو فقط از touch و کی بوردش بد گفته(البته در مورد کی بوردش چرت و پرت گفته) و ظاهرا مشکل خاص دیگه ای نداره!!!!
جون من یکی بخره دیگه :دی

باز من اومدم:دی

یه لپ تاپ 500-600 تومنی خوب که مانیتورش هم زیاد کوچیک نباشه (حدود14 اینچ رو باشه دیگه) معرفی کنید لطفا. دخترونه هم باشه چه بهتر:دی چون برای خواهرم میخوام.

این به نظرتون چطوره؟

آخرین ویرایش:
باز من اومدم:دی
خوش اومدی:d
یه لپ تاپ 500-600 تومنی خوب که مانیتورش هم زیاد کوچیک نباشه (حدود14 اینچ رو باشه دیگه) معرفی کنید لطفا. دخترونه هم باشه چه بهتر:دی چون برای خواهرم میخوام.

این به نظرتون چطوره؟

این لپ تاپی که لینکش رو دادی رو کلا از گزینه هات حذف کن. :-&

با توجه به محدوده بودجه و انتظارتی که داری , لپ تاپ های زیر پیشنهاد میشه. (قیمت : حدود 630 )
البته در این محدوه قیمت لپ تاپ مناسب و خوب , سخت گیر میاد.
اگر بتونی کمی بودجه رو افزایش بدی (تا حدود 850 ) لپ تاپ های بهتری میشه پیشنهاد داد( آقا یکم بیشتر برای خانواده خرج کنید :d )

ASUS - K52F با کانفیگ:
CPU:Intel Core i3 370M
Memory:3GB DDR3
Hard Disk : 320 GB
Graphic: Intel HD
Display:15.6" - (1366 x 768) LED Backlight
DVD±RW
Battery:6Cell

Dell Inspiron 5040 با کانفیگ:

CPU:Intel Core i3 380M
Memory:3GB DDR3
Hard Disk : 320GB
Graphic:Intel HD
Display:15.6" - (1366 x 768) LED Backlight
DVD±RW
Battery:6Cell

آخرین ویرایش:
دوستان Dell Vostro 1015 دست دوم تر و تمیز چند میارزه؟ مشخصاتشو نمیدونم فقط میدونم 2گیگ رم داره.یکی از دوستان میخواد بخره میخواد ببینه چند بگیره خوبه؟ بعدش یه چیز دیگه اینکه LED دیگه؟
ممنون:)

سلام
من یه لپ تاپ میخواستم که بشه بازیهای جدیدو براحتی توش اجرا کرد...قیمت تا 2 میلیون
اصلا ارزش داره اینقدر پول بابت لپتاپ بدم(منظورم اینه که میشه با لپ تاپ بازی کرد؟)

سلام
من یه لپ تاپ میخواستم که بشه بازیهای جدیدو براحتی توش اجرا کرد...قیمت تا 2 میلیون
اصلا ارزش داره اینقدر پول بابت لپتاپ بدم(منظورم اینه که میشه با لپ تاپ بازی کرد؟)
اگر ایرانی که با این بودجه فقط GTX560m گیرت میاد - سری G74 - G54 از برند Asus هستن که از 2 خورده ای به بالا توی بازار گیر میان برای بازی ساخته و طراحی شده اند .
با GTX560m میتونی خیلی از بازیهای روز رو روی 1080 و تنظیمات بالا اجرا کنی .. البته دوره بازی های سنگینی مثل Crysis 1 , 2 warhead - Metro 2033- Witcher 2 - Dirt 3 رو خط بکش و البته قول هم نمیدم که کارت GTX560m بتونه در دراز مدت قابلیت اجرای همه ی بازی ها روی تنظیمات بالا رو داشته باشه - ولی به این زودی هم کم نمیاره ..... در مورده ارزش داشتنش بگم اگر Maximum بودجت برای gaming laptop همین قدر هست که می ارزه چون این سری asus کیفیت ساخت بسیار بالایی داره و شامل سخت افزار قوی هم هست --- البته بیشتر از این هم فکر نکنم در بازارهای ایران گیر بیاد .... اگر بودجه خیلی بالاتری داری می تونی روی Alienware - Sager --- خودم Sager دارم که تو امضامه -- بگی از خارج برات بیارن --- میتونی کارت گرافیکهای AMD 6990m - GTX 485m - GTX570M - GTX580 رو داشته باشی و یا حتی SLI - CrossFire که البته بودجه شما بسیار پایین هست

هیچ کدوم از این ها هنگ نمی کنن چون سخت افزار قوی دارن
کیفیت ساخت asus بهتره ولی از یه طرف گرافیک hp قوی تره. 6090 نخر دوست من چون چند از آشنایان تو فروم ها خوندم هارد سوزوندن به جاش یه 6080 بخر دو گیگ رم بنداز بهش میشه عین 6090 تازه هزینه کم تری هم صرف می کنی.
در ضمن بستگی داره شما برا چه کاری می خواین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or