مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

من می خوام لپ تاپ ایسوس k53sj بگیرم.اما مشکل cpu های سندی بریج بدجوری واسم سوال شده.
1.میشه در مورد این مشکل یه مختصری توضیح بدید.(چه بلایی روی کارکرد دستگاه میاره)
2.راه تشخیص لپ تاپ ها مشکل دار در هنگام خرید چیه؟(چون این روش سریال نامبری که گفتید واسه بعد از خرید به کار می ره که اون موقع کار از کار گذشته)
ممنون می شم پاسخ بدید.
میتونم بهت اطمینان بدم دیگه تقریبا تو بازار نیست اگم باشه مشکله هادی نیست که لپتاپ را از کار بندازه (بر میکرده به مشکل گرمایشی و عمل کردش)در مورد سریال نامبر هم رو خود کارتون دستگاه هست و نیازی به باز کردن اک نیست شما با فروشنده شرط کن که قبل از باز کردن همون موقع چک بکنه میخوای کلی پول بدی تارف که نداری اگه مشکلی نداشت اونوقت تصویه حساب کن

من می خوام لپ تاپ ایسوس k53sj بگیرم.اما مشکل cpu های سندی بریج بدجوری واسم سوال شده.
1.میشه در مورد این مشکل یه مختصری توضیح بدید.(چه بلایی روی کارکرد دستگاه میاره)
2.راه تشخیص لپ تاپ ها مشکل دار در هنگام خرید چیه؟(چون این روش سریال نامبری که گفتید واسه بعد از خرید به کار می ره که اون موقع کار از کار گذشته)
ممنون می شم پاسخ بدید.
1. در این پست به طور کامل توضیح دادم. کلا ذهن تون رو مشغولش نکنید، چون اولا سری های اول لپ تاپ این مشکل رو داشتند و الان دیگه کم شدند توی بازار، دوما مساله بیش از حد بزرگ شده هستش و درصد کمی از لپ تاپ ها رو درگیر می کنه و اصلا مشکل جدی نیستش.

2. اولا ممکنه روی خود لپ تاپ برچسب New Revision زده باشه که نشون میده این مشکل رو نداره. دوما همون طور که پویا گفتند موقع خرید می تونید سریال رو از روی جعبه لپ تاپ ببینید و از همون جا با موبایل توی صفحه ای که گفتم چکش کنید، یا این که برید کافی نت چک کنید و 5 دقیقه ای برگردید. :)

کلا اصلا مساله مهمی نیست، خیلی خیلی جدی گرفتیدش.

دوستان نظرتون در مورد لپتاپهای lenovo چیه با چه گارانتی عرظه میشن مدل y570 تو ایران پیدا میشه و این که در کل چیز بدرد بخوری هست

لپ تاپ های Lenovo در رده لپ تاپ های خوب و با کیفیت بازار قرار میگیرند و بعضی از مدل های Lenovo , علاوه بر کیفیت خوب ,در مقابل ضربه هم مقاومت خوبی دارند( البته امکان خرابی در همه برند ها هست و Lenovo هم از این قضیه مستثنی نیست)
گارانتی Lenovo شرکت سازگار هست.
مدل y570 هنوز به صورت رسمی با گارانتی سازگار وارد نشده( تا یکی ,دوهفته پیش که وارد نشده بود,شاید الان وارد شده باشه ) .

سلام دوستان!
من بین این دو مدل شک دارم...!
HP DV6 6090
Asus N53sn
خودم با برند HP بیشتر حال میکنم.
پستای قبلی رو خوندم ولی یه سوال دارم. با کدومشون بیشتر میشه بازی کرد چون من زیاد بازی میکنم و نمیخوام مشکلی پیش بیاد. ممنون!

سلام دوستان!
HP DV6 6090
Asus N53sn
پستای قبلی رو خوندم ولی یه سوال دارم. با کدومشون بیشتر میشه بازی کرد چون من زیاد بازی میکنم و نمیخوام مشکلی پیش بیاد. ممنون!
اگه از نظر قدرت کارت گرافیک میگین 6090 قویتره ولی در حالت عادی n53 خنکتره 6090 میمونه ولی هنگام بازی دماش دو تاش میره بالا و 6090 بیشتر خلاصه موقع بازی باید برای جفتش از کول پد و مشکلی هم پیش نمیاد استفاده کرد ولی در کل n53 لپتپه خنک تری
دنبال یک لپ تاپ ارزون هستم می شه کمک کنید . مدلش هم برام مهمه Hp یا Dell باشه o:-) اگه جایی هم واسه مشاوره مشناسید بهم بگید لطفاً
Dell Inspiron 4030-E
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.2 کیلوگرمپردازنده: Intel 480M Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 3 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4330 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED

امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
700 تومن
Dell Inspiron 5040-Bلپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.37 کیلوگرمپردازنده: Intel 380M Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 3 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics - MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
650تومن

hp 620-c
700تومن
http://www.cdw.com/shop/products/HP-620-C-T3000-1.8-GHz-15.6in-TFT/2132039.aspx

سلام دوستان!
HP DV6 6090
Asus N53sn
گرافیک HP از ایسوز بهتره ولی گارانتی و کیفیت ساخت پایی تری داره!

سلام. دوستان با بودجه 1.350 من sony vaio f13 wfx/b رو در نظر گرفتم . مي خواستم نظرتونو در باره اين مدل بدونم. همينطور اگر پيشنهاد بهتري هر در اين رنج قيمت داريد (1.300-1.350) ممنون مي شم در ميون بذاريد.لپتاپ رو براي جايگزين كامپيوتر روميزي مي خواستم و استفاده ام هم از همه نوع هستش از گيم شديد تا كار هاي برنامه نويسي و ...
(خواهشا يك مقدار سريع بگيد من تا هفته ديگه مسافرم مي خوام همين هفته بگيرم.ممنون)

کمک

سلام.من دانشجوی رشته معماری هستم و لپ تاپی می خوام که بتونه کارهای 3d max,revit,vray.photoshop,archicad,...رو به راحتی اجرا کنه و اصلا هنگ نکنه. ممکنه از صبح تا شب روشن بمونه و یکسره کار کنه و تو نت باشه و بالاترین گیمی که باهاش بازی میکنم gta5 هستش و sims البته اگه وقت کنم.:x
من تا دیروز می خواستم از بین این 3 مدل hp 6090,msi gx680,asus n53sn یکی رو انتخاب کنم ولی امروز با یکی از آشناهامون که مشورت می کردم بهم گفت که سی پی یو core i7 همش باعث هنگ لپتاپ میشه و اینکه کار من با این مدل راه می افته4530 hp و نیازی به خرج زیاد نداره مخصوصا که لپ تاپ فقط 2 سال برام می مونه و زود خراب میشه...
من pc هم دارم و لپتاپ و بیشتر واسه این می خوام که بتونم از وقتم سر کلاس های طرح مون که استاد هست استفاده کنم ولی بعید نیست کارایی که گفتم و باهاش بکنم.:">
در ضمن گارانتیش هم مال شرکت انفورماتیک ماهان است.تومان 1.080.000 نمی دونم چیکار کنم.کمممممک:((

سلام.من دانشجوی رشته معماری هستم و لپ تاپی می خوام که بتونه کارهای 3d max,revit,vray.photoshop,archicad,...رو به راحتی اجرا کنه و اصلا هنگ نکنه. ممکنه از صبح تا شب روشن بمونه و یکسره کار کنه و تو نت باشه و بالاترین گیمی که باهاش بازی میکنم gta5 هستش و sims البته اگه وقت کنم.:x
من تا دیروز می خواستم از بین این 3 مدل hp 6090,msi gx680,asus n53sn یکی رو انتخاب کنم ولی امروز با یکی از آشناهامون که مشورت می کردم بهم گفت که سی پی یو core i7 همش باعث هنگ لپتاپ میشه و اینکه کار من با این مدل راه می افته4530 hp و نیازی به خرج زیاد نداره مخصوصا که لپ تاپ فقط 2 سال برام می مونه و زود خراب میشه...
من pc هم دارم و لپتاپ و بیشتر واسه این می خوام که بتونم از وقتم سر کلاس های طرح مون که استاد هست استفاده کنم ولی بعید نیست کارایی که گفتم و باهاش بکنم.:">
در ضمن گارانتیش هم مال شرکت انفورماتیک ماهان است.تومان 1.080.000 نمی دونم چیکار کنم.کمممممک:((
در مورد هنگ کردن corei7 که کاملا نظر اشتباهی دادن برای کارهایی که شما میخواهید بکنید یه سی پی یو core i5 هم جوابگوتون هست و پیشنهاد من n53sv مدله corei5 هست هم قیمت مناسبی داره و هم چون میخواین شبانه روزی روشن باشه خنک تر نسبت به سایر مدلها میمونه

سلام. دوستان با بودجه 1.350 من sony vaio f13 wfx/b رو در نظر گرفتم . مي خواستم نظرتونو در باره اين مدل بدونم. همينطور اگر پيشنهاد بهتري هر در اين رنج قيمت داريد (1.300-1.350) ممنون مي شم در ميون بذاريد.لپتاپ رو براي جايگزين كامپيوتر روميزي مي خواستم و استفاده ام هم از همه نوع هستش از گيم شديد تا كار هاي برنامه نويسي و ...
(خواهشا يك مقدار سريع بگيد من تا هفته ديگه مسافرم مي خوام همين هفته بگيرم.ممنون)
مدل بدی نیست -- اما برای بازی که بسیار ضعیفه اگر منظورت از بازی شدید اجرای بازی های روز روی تنظیمات High - یا حداقل نزدیک Maximumهست !!! برای کارهای روز مره بیشتر خوبه و برنامه نویسی هم جوابگو هستش - برای بازی بهتر میتونی روی MSI 680 - و HP 6090 حساب کنی = مدلهای خوبی هستن -
سلام - اگر Core i7 Series انقدر مشکل داشت که خوب ساخته نمیشد و برای مدت طولانی هم در عرصه نبود - باعث هنگ laptop نمیشه !! فقط در شرایطی بسته به laptop ممکنه از پتانسیل کلی Core i7 استفاده نشه و یا برای مدلهایی مثل 2820 - 2720 شاهد Throttling باشیم ! در کل CPU core i7 مشکلی نداره و بعضی از laptop ها هم هستن سالها کار می کنن و قرار نیست به این راحتی ها خراب شن - من 4 سال پیش ایران اومدم یک HP از سری HDX خریدم که تاالان هیچ چیش واقعا نشده ! اگر برای بازی میخوای فقط HP 6090 - و بیشتر MSI G680 به خاطره Nvidia GT 555m توصیه میشه اما ممکنه با حمل و نقلش مشکل پیدا کنی ---- مدل Asus N54 خوب و سبک هستش برای حمل و نقل اگر می خوای laptop رو همیشه بیرون ببری !!! برای کار شما حتی Core i5 هم جواب گو هست - چون برای بازی فرق Core i5 - Core i7 گاها توی چند فریم هست و بیشتر GPU هست که شما شانس بهتر و بهتر اجرای Game رو میده -
مدل HP 4530 هم مدل ساده ای هست و فقط فقط برای کارهای روزانه و حمل و نقل زیاد به درد میخوره --- برای اجرای بازی یا برنامه های سنگین گرافیکی روش حساب نکن چون مدل AMD HD 6490M مدل بسیار پایین و ضعیفی هست - بر فرض مثال بازی GTA IV ??? اگر منظورت هست ؟ میتونی با Resulation پایین و پایینترین تنظیمات فریم حدود 38 بگیری !!!

آخرین ویرایش:
دوستان لپتاپ 13.3 اینچی با cpu core i5 2410m معرفی کنید لطفا
Sony VAIO S13DGX
پردازنده: Intel 480M Core i5 2.93 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 310M 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

1.200
Sony VAIO Z122GFX

پردازنده: Intel Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 128 GB SSD
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 330M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or