مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

اهان - واسه هر کاری خیلی مناسبه ! نگرانش نباش ... مدل با کیفیتی هستش اما در کنارش performance کارتش خیلی هم بالا نیست ---- کلاس دو هست ---- اگر محدود به بازی نباشه برات راحت چند سالی رو میکشه --- Asus هم اون مدل باز کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و بیشتر به خاطره اینکه کارتش GTX560m هست برای gaming طراحی شده در اصل --- چرا مدل HP6090 هم با قیمت پایین تر که کارت AMD 6770m رو داره که برای بازی در حد همون GT555m از Nvidia هست --- First class هست اما Entry level ... در کنارش باز هم با قیمت زیره 1,500,00 lمثل مدل Hp مدل MSI g680 هم هست --- اما درکل هیچ کدوم قدرت تصویر اون مدل Sony رو ندارن ---
اون وقت فرق کلاس دو و یکش چی هست و این که انتری لول چی هست:d پس همون سونیه عالیه،اره؟اخه یه مدل بالاتر این سونیه که 3d هست قیمتش نزدیک به 2 میلیون اختلاف داره این جا!

سلام.بین مدل n53sn و n43sn کدوم بهتره؟فرقشون تو حجم ram و گرافیکه. واسه وزن کمتر 14 اینچی می خواد دوستم.RAM قابل ارتقاعه ولی میگن گرافیک نمیشه.اخه 15 اینچیه G550 2GB ,
14 اینچیه G550 1GB .حالا چه کنه.مهندس IT هستش و گرافیک کار نیست و کارهای امنیت شبکه دوست داره.می خوام ببینم کدوم مدل ASSUS بهتره براش.ارزش داره واسه حجم گرافیکش 15 بخره که نمی خواد.
می گن صدا و تصویر SONY بهتره تا ASSUS.درسته؟

اون وقت فرق کلاس دو و یکش چی هست و این که انتری لول چی هست:d پس همون سونیه عالیه،اره؟اخه یه مدل بالاتر این سونیه که 3d هست قیمتش نزدیک به 2 میلیون اختلاف داره این جا!
هر کارت گرافیکی بسنه به امکانات و بیشتر قدرتی که داره توی یک کلاس خاص قرار میگیره - کلاس دوم هم مجموعه ای از کارتهای ارزان قیمت با راندمان کاری متوسط هست و کارتهای کلاس اول به مراتب بسته به مدلشون دارای قیمت بسیار بیشتر و راندمان کاری بالاتری هستن و عموما برای Gaming با Workstation ها طراحی شده اند - انتری لول هم یک سری از کارتها هستن که به عنوان ضعیفترین یک مجموعه از کارتهای یک کلاس خاص گفته ممیشن که به مراتب قیمت پایین اما راندمانی در حد انتظارات اولیه رو دارن - بر فرض مثال GTX560m هم کارت گیمینگ بسیار خوب و پرطرفدار هست اما چون با GTX485m GTX580m از نظر قدرت و قیمت بسیار فرق داره به نوعی یک کلاس ورودی در رده کارتهای Gaming محسوب میشه ... هرچند گرون هم باشن . سونی هم خیلی خوب هست - نگرانش مباش !!!! من خودم علاقه ای به 3D ندارم ولی باز اگر شما دوست داری میتونی هزینه کنی. D:
سلام.بین مدل n53sn و n43sn کدوم بهتره؟فرقشون تو حجم ram و گرافیکه. واسه وزن کمتر 14 اینچی می خواد دوستم.RAM قابل ارتقاعه ولی میگن گرافیک نمیشه.اخه 15 اینچیه G550 2GB , 14 اینچیه G550 1GB .حالا چه کنه.مهندس IT هستش و گرافیک کار نیست و کارهای امنیت شبکه دوست داره.می خوام ببینم کدوم مدل ASSUS بهتره براش.ارزش داره واسه حجم گرافیکش 15 بخره که نمی خواد.می گن صدا و تصویر SONY بهتره تا ASSUS.درسته؟
اگر گرافیک کار نیست که فرقی براش درکل ایجاد نمیکنه ! اون 1gb تفاوت هم بیشتر ممکه تاثیر زیادی در کل کار نداشته باشه = تصمیم با خودش هست ... داشتن هر کدوم از این دو با توجه به خواسته های ایشون فرق چندانی ایجاد نمیکنه.SOny هم به مراتب خیلی گرانتر هست و این هم بگم همه ی مدلهای سونی دارای تصاویر درخشان و عالی نیستن !!! یعضی از مدلهای کیفیتهای معمولی و بعضی مدلهاشم کیفیتهای بسار عالی داره - از نظر Speaker هم باید دید چه مدلی -- خیلی موقعا MSI - Toshiba - HP دارای Speaker های بسیار بهتری هم هستند!

• Like
Reactions: AMIN-3
دو تای این پورت ها برای اتصال به یک نمایشگر استفاده میشه که متناسب با تلویزون و کابلی که دارین از اون استفاده میکنید
نمونه کابل vga
http://www.google.com/imgres?q=vga+...5&tbnw=180&start=0&ndsp=66&ved=1t:429,r:0,s:0
نمونه s vidio
http://www.google.com/imgres?q=s+vi...rt=0&ndsp=66&ved=1t:429,r:13,s:0&tx=107&ty=57
البته hdmi هه هست که نیاز به معرفی نداره
و مثلا pcmica یه نوع ورودی برای مودم و کارت صدا و هارد هستش و ............البته استفاده ای زیادی نداره چون بیشتر لپتپا مجهز به مودم و وایرلس و ........ هستن
ممنون از راهنماییتون
حالا به نظرتون بابودجه 2 تومن لپتاپ sony vpc-f227fx/b گزینه خوبی هست؟
یا در حال حاضر گزینه های بهتری هم هست؟

triangelsعزیز ممنون از راهنماییتمن هم زیاد از ظاهر msi gamingخوشم نمیاد مخصوصا msi gt680و شبیه هاشاما gt780شبیه اونها نیست ولی مشکلی که داره احتمالا موقع عرضه قیمتی حدود2/700داره که با بودجه من نمیخونهحالا برای من چه پیشنهادی برای گیم تا سقف حدود2/200دارینالبته غیر از برند اچ پیممنون میشم جواب بدین

سلام دوستان من میخوام یه لپ تاپ بیشتر مخصوص گیم باشه و در کنارش اینترنت و فیلم میبینم ولی گیم بیشتر. بودجه هم بین 2 تا 2 و نیم.یه چیز خفن بهم پیشنهاد بدین. هم شیک باشه و نازک. از اپل چیزی هست؟ 3D گیرم میاد؟ خلاصه راهنماییم کنید. قطعات و نام و همه چیشو برام بزارین.ممنون دوستان

triangelsعزیز ممنون از راهنماییتمن هم زیاد از ظاهر msi gamingخوشم نمیاد مخصوصا msi gt680و شبیه هاشاما gt780شبیه اونها نیست ولی مشکلی که داره احتمالا موقع عرضه قیمتی حدود2/700داره که با بودجه من نمیخونهحالا برای من چه پیشنهادی برای گیم تا سقف حدود2/200دارینالبته غیر از برند اچ پیممنون میشم جواب بدین
سلام متاسفانه برندها در ایران محدود هست همونطزو که اطلاع دارین - لپتاپهای عالی چون Alienware - Sager - Devil tech - و خیلی برندهای دیگه هستن که از Asus در Gaming کارشون خیلی top تر هست --- اما باید از خارج بخرید مثل Singapore یا امریکا -- در ایران هم بهترین گزینه برای Gaming با بوجه 2 تومن به بالا نهایتا دیگه همون Asus g74 - g53 هست و بقیه مدلهاش....اونطور که بچه ها گفتن گارانتی بسیار خوبی هم داره --- کیفیت ساخت هم بالاست و سیستم Gaming خیلی مناسبی داره که حالا حالا ها برات کار میکنه ... با GTX560m همه ی بازیهای فعلی روی رزولیشن HD کار میکنه - به جز عناوین معدودی مثل Metro 2033 - Crysis 1 and 2, The Witcher 2, Shogun و اینها روی تنظیمات بالا کم میاره -
سلام دوستان من میخوام یه لپ تاپ بیشتر مخصوص گیم باشه و در کنارش اینترنت و فیلم میبینم ولی گیم بیشتر. بودجه هم بین 2 تا 2 و نیم.یه چیز خفن بهم پیشنهاد بدین. هم شیک باشه و نازک. از اپل چیزی هست؟ 3D گیرم میاد؟ خلاصه راهنماییم کنید. قطعات و نام و همه چیشو برام بزارین.ممنون دوستان
بیشتر مخصوص گبم باشه همین Asus g74 هست که دارای کارت GTX560m که در پست بالا هم اشاره کردم در عناوین معدودی فقط کم میاره مثل اونها و Dirt 3 همچنین - برای Gaming خفن سیستم قوی نیاز داری و عموما این لپتاپها 3 کیلو به بالا هست و به خاطر داشتن یک Cooling نسبتا قویتر نازک هم نیستن -- اپل برای Gaming سیستمهای خیلی قوی نداره و فکر کنم ایران هم بیش از حد گرون هست - برای نازک و سبک باید سراع لپتاپی مثل Asus n53n, HP 6090 بری که باز نهایتا اونا هم نازک نیستن اگر انتظار داری باهاش Gaming کنی درست و حسابی -- مدلهای 3d هم از برند Asus هست سری ROG Gaming که گزینه خوبی -- فکر کنم حوالی 2,500,000 باشه در ایران --اگر انتظار نداری که بازی رو با تنظیمات بالا و فریم 30 به بالا اجرا کنی که لپتایهای 3d از HP سریEnvy و سری Sony هست که فکر کنم همون حوالی 2 تومن هستن .

trianglesعزیز باز هم ممنون از لطف شما
g74پیشنهادی شما برای من آرمانی ترین گزینه اس. ام الان که تو ایران نیست و موقع عرضه هم قیمتش بالاست
من هم وقت زیادی ندارم. ممنون میشم اگه زیر 2تومن هم پیشنهاد خودتو بهم بگید
البته بجز برند اچ پی

دوستان تا 1400 چی پیشنهاد می دن؟ asus n53sn چه طوره؟
انخاب خیلی خوبیه --- اما برای چه کاری میخوای ؟ کیفیت ساخت بسیار خوبی داره

trianglesعزیز باز هم ممنون از لطف شما
g74پیشنهادی شما برای من آرمانی ترین گزینه اس. ام الان که تو ایران نیست و موقع عرضه هم قیمتش بالاست
من هم وقت زیادی ندارم. ممنون میشم اگه زیر 2تومن هم پیشنهاد خودتو بهم بگید
البته بجز برند اچ پی
برای GAming میخواستی ؟ به جز MSI و HP انتخاب خاص دیگری وجود نداره اگر میخوای یک Performance بسیار خوب برای Gaming داشته باشی --- Asus هم که حرف اول میزنه

سلام من لپ تاپ xps 1340 دارم دیروز داداشم با دست محکم زد رو لپ تاپم الان وقتی سی دی می خواد بیاد بیرون یکم سخت میاد یعنی یکم گیر می کنه چیکار کنم نمی خوام باز شه:(

متشکر
toshiba چطور؟مدل qosmio x500رو دیدم که میگفتن مخصوص گیمه با قیمت2/150
البته رمش6gbو vga:gts 460M 1.5gb gdrr5
نظرتون درباره این چیه؟
سلام اره من اصلا اون مدل رو فراموش کرده بودم - اون هم اگر سری جدید باشه دیگه GTX560m رو داره . لپتاپ خیلی خوبی هست .... هم تصویرش خوبه هم بلندگوهاش خیلی عالی هستن منتها از ساختار کیفیت دقیقش اطلاعی ندارم .... Cooling باید Ok باشه --- کلا اون هم Gaming performance خیلی خوبی داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or