مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام

من رشته تحصیلی خودم کاپیوتر هست . یه لب تاپ می خوام که جون داشته باشه(زیر دسته من باید کار کنه حرفه ای :biggrin1:) . هر وقتی هم که می رم دانشگاه باید ببرم(بدون کامپیوتر بدنم درد می گیره) . عاشق این هستم که 10تا tab باز کنم و کار گرافیکی سنگین با فتوشاپ بکنم و بازی هم بکنم و V studio هم نصب کنم و PDF هم بخونم .اصلا هم دوست ندارم که 6ماه کهنه شه .باید سال ها کار کنه. WIFI و Lan خیلی مهمه برام . زیاد از بازار لب تاپ و مدل ها خبر ندارم . لطفا مبتنی بر اینتل باشه.یک عدد تمیزشو معرفی فرماییییییییییییییییییید:biggrin1:
یا حق

سلام

من رشته تحصیلی خودم کاپیوتر هست . یه لب تاپ می خوام که جون داشته باشه(زیر دسته من باید کار کنه حرفه ای :biggrin1:) . هر وقتی هم که می رم دانشگاه باید ببرم(بدون کامپیوتر بدنم درد می گیره) . عاشق این هستم که 10تا tab باز کنم و کار گرافیکی سنگین با فتوشاپ بکنم و بازی هم بکنم و V studio هم نصب کنم و PDF هم بخونم .اصلا هم دوست ندارم که 6ماه کهنه شه .باید سال ها کار کنه. WIFI و Lan خیلی مهمه برام . زیاد از بازار لب تاپ و مدل ها خبر ندارم . لطفا مبتنی بر اینتل باشه.یک عدد تمیزشو معرفی فرماییییییییییییییییییید:biggrin1:
یا حق

HP DV5-1155 یا از سری 12 اگر چیزی گیرت بیاد خیلی خوبه.
Sony Vaio هم من CS190NAD یا NS190 رو پیشنهاد می کنم.

پدرام جان DV5 كدوم مدلش ؟ من 1.200 بيشتر ندارم !
البته تمركزم بيشتر روي سوني هست ولي خب ، تو از DV5 چي معرفي ميكني ؟

یکی از این مدلا اگه گیرت بیاد خوبه :

DV5-1060
DV5-1125
DV5-1135
یا از سری 12 اگر گیرت بیاد خوبه.
اینا قیمتشون همون حدودی هست که می خوای

سلام به همه زحمتکشان این تاپیک:smile:
بچه ها من میخوام یه لپ تاپ تو قیمت حوالی 1.800 بخرم حالا میخوام ببینم چه مدل های پیشنهاد میکنید
البته یه سری انتظار هم ازش دارم مثل :
1- پخش فیلم hd وهمچنین صفحه نمایش hd
2-صفحه نمایش 17 یا18 اینچ (فرقی نمی کنه)
3-طول عمر باطری بالا
4-طراحی خوب
5-ترجیحا هارد 500
6-اگه finger print هم داشته باشه خوبه
7-امکانات ارتباتیش هم کامل باشه
نظرتون راجع به asusm70vn چی هست و می خواستم ببینم کسی می دونه قیمتش چنده
البته خودمم می دونم خیلی انتظار دارم:blushing: ولی شاید پیدا کنیم دیگه:love:
روی مارک خاصی هم تعصب ندارم عجله هم ندارم
پیشاپیش ممنونم:smile:

آخرین ویرایش:
کسی در مورد ظبت صدا در لپ تاپ ها اطلاعی داره ؟ میخواستم ببینم تکنولوژی استفاده شده در لپ تاپ ها خازنی هست یا ... ؟
لپ تاپ خوب تا حدود 1200،300 چیز خوب چیه ؟ ( برندش تا حدودی مهم هست که سونی باشه ولی اگر تفاوت خیلی باشه مهم نیست :دی )

اين قيمت... چند اينچ مد نظرت هست؟؟؟

بگو بهت بگم کدوم سری بهتره...

ولی اگه 13 اينچ بگيری ... 150 کم ميآری... ولی پيشنهاد ميکنم SR های سونی رو بگيری ... عالی هستن!

راستش واسه خودم نمیخوام، ازش سوال میکنم بهت میگم :دی

آخرین ویرایش:
سلام به همه زحمتکشان این تاپیک:smile:
بچه ها من میخوام یه لپ تاپ تو قیمت حوالی 1.800 بخرم حالا میخوام ببینم چه مدل های پیشنهاد میکنید
البته یه سری انتظار هم ازش دارم مثل :
1- پخش فیلم hd وهمچنین صفحه نمایش hd
2-صفحه نمایش 17 یا18 اینچ (فرقی نمی کنه)
3-طول عمر باطری بالا
4-طراحی خوب
5-ترجیحا هارد 500
6-اگه finger print هم داشته باشه خوبه
7-امکانات ارتباتیش هم کامل باشه
نظرتون راجع به asusm70vn چی هست و می خواستم ببینم کسی می دونه قیمتش چنده
البته خودمم می دونم خیلی انتظار دارم:blushing: ولی شاید پیدا کنیم دیگه:love:
روی مارک خاصی هم تعصب ندارم عجله هم ندارم
پیشاپیش ممنونم:smile:

با اين مبلغی که ميخوای هزينه کنی پيشنهاد ميکنم سری او sony رو بگيری
راجع به قيمت با اين مبلغ دستت باز هست برای انتخاب تشريف ببريد پايتخت مدل های که تو بازار هست رو ميبينيد... و ميگيريد

اين چيز هايی که فرموديد رو گفتم ... اونجا مدل ها متفاوت هست.. الان بگم يه چی بگيری بری فردا تموم شده باشه... نميشه ترجيحاً به روز باشيد ... مدل رو انتخاب کنيد اينجا بگيد بچه ميگن که خوبه يا نه !

فقط يک نکته به هيچ عنوان سری اروپا نگير ( چون فرق ميکنه از لحاظ سخت افزار در صورت مشکل برخورد کردن بايد بفرستيد به اروپا که سخته و درد سر داره )

من کلاً مارکی جز sony و hp پيشنهاد نميکنم

اين مدل ها وزنش زياده... فکر اينرو کردی شما ؟

سلام:smile:
میشه به این لپ تاپ هایی که درایو ندارن dvd drive external وصل کرد؟
بعد اینا چه جوریه؟ برقش از کجا میگیره؟
مرسی:smile:

اداپتور داره !!!! dvd external ميتونی بگيری...

ولی ترجيا پول برای اين لپتاپ ها نده... چون واقعاً بی ارزشن!

لپ تاپ خوب تا حدود 1200،300 چیز خوب چیه ؟ ( برندش تا حدودی مهم هست که سونی باشه ولی اگر تفاوت خیلی باشه مهم نیست :دی )

با اين قيمت... چند اينچ مد نظرت هست؟؟؟

بگو بهت بگم کدوم سری بهتره...

ولی اگه 13 اينچ بگيری ... 150 کم ميآری... ولی پيشنهاد ميکنم SR های سونی رو بگيری ... عالی هستن!

سلام.من شنیذم مدل HP DV5-1155 ساختش متوقف شده.درسته یا نه.آخه من دارم پول ذخیره میکنم که بگیرمش مبگم یهو نرم بگن دیگه نیستش!!

مطمئن باشيد... مدلی هم هست که هم سطح اين باشه... با کيفيت بهتر و همون قيمت پس نگران نباش!

سلام.من شنیذم مدل HP DV5-1155 ساختش متوقف شده.درسته یا نه.آخه من دارم پول ذخیره میکنم که بگیرمش مبگم یهو نرم بگن دیگه نیستش!!

الان از سری های قبل DV6 اومده توی بازار که مدل DV6-1199 در حد 1155 هست که البته CPUش 2.66 هست.مانیتورش 15.6 اینچ هست.
از سری جدید هم با مشخصات مدل بالا،مدل DV5-1299 هست. ;)

قیمتشونم اولی 1.620 و دومی 1.580 هست.

با اين مبلغی که ميخوای هزينه کنی پيشنهاد ميکنم سری او sony رو بگيری
راجع به قيمت با اين مبلغ دستت باز هست برای انتخاب تشريف ببريد پايتخت مدل های که تو بازار هست رو ميبينيد... و ميگيريد

اين چيز هايی که فرموديد رو گفتم ... اونجا مدل ها متفاوت هست.. الان بگم يه چی بگيری بری فردا تموم شده باشه... نميشه ترجيحاً به روز باشيد ... مدل رو انتخاب کنيد اينجا بگيد بچه ميگن که خوبه يا نه !

فقط يک نکته به هيچ عنوان سری اروپا نگير ( چون فرق ميکنه از لحاظ سخت افزار در صورت مشکل برخورد کردن بايد بفرستيد به اروپا که سخته و درد سر داره )

من کلاً مارکی جز sony و hp پيشنهاد نميکنم

اين مدل ها وزنش زياده... فکر اينرو کردی شما ؟
دوست عزیز اولا ممنونم که لطف کردی جواب منو دادی
1-منظورتون از سری او سری awهست؟ یا من اشتباه فهمیدم:blushing:
2-منظورتون از اروپا چی هست:confused: یعنی از کجابفهمم که اروپا نیست
3-برای وزنش هم مشکلی ندارم چون من یا خونه ام یا دانشگاه که اونم با ماشین میرم مشکلی ندارم(ممنون از توجهت)
4- همون طوری که فرمودی 2 مدل نشون کردم حالا می خواستم بدونم که اینها ایران هست قیمتشون چنده وکیفیتشون چه جوری
HP Pavilion HDX18

Sony Vaio AW 235J/B
شرمنده سوال ها زیاد شد:blushing:
ممنونم:smile:

مطمئن باشيد... مدلی هم هست که هم سطح اين باشه... با کيفيت بهتر و همون قيمت پس نگران نباش!

الان از سری های قبل DV6 اومده توی بازار که مدل DV6-1199 در حد 1155 هست که البته CPUش 2.66 هست.مانیتورش 15.6 اینچ هست.
از سری جدید هم با مشخصات مدل بالا،مدل DV5-1299 هست. ;)

قیمتشونم اولی 1.620 و دومی 1.580 هست.

مشخصات خیلی خیلی دقیق (!!) این لپتاپ هایی که گفتید رو سایتی جایی نداره؟ میخوام اطلاعات کسب کنم! مرسی.

مشخصات خیلی خیلی دقیق (!!) این لپتاپ هایی که گفتید رو سایتی جایی نداره؟ میخوام اطلاعات کسب کنم! مرسی.

boiod4z1hzv8438brwag.jpg

اگر چیزی توش گُنگ هست بگو تا بهت توضیح بدم.

آقا من لپ تاپ DELL گرفتم 1510.ولی نمیدونم چطوری پارتیشن بندی کنم اگه لطف کنین روش پارتیشن کردن رو یکی بم بگه ممنون میشیم.
DELL Vostaro 1510

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or